Aktiv Entreprise ApS レビュー 9

2.6

企業情報

1. 建設会社

さまざまな外部ソースから提供された情報

Aktiv Entreprise flytter jord, laver kloak, støber beton og etablerer have og belægninger for virksomheder samt offentlige og private kunder.

2.6

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Svindler

Preben snakker en god sag når han er ude hos dig. Men så snart det kommer til regningen så er det en anden sag. De første gange man snakker med om regningen siger han at det skal vi nok lige få ændret. Men han sender stadig rykkere ud. Og så når man endelig vil snakke med ham om hvorfor dette er tilfældet efter vi havde en klar aftale om han vil ændre regningen så tager han ikke telefonen mere.
Når man så også nævner at han faktisk har ødelagt nogle ting hjemme hos en så er det bare “nå ja” det kan ske”
Hold jer for guds skyld væk fra denne svindler. Kunne jeg give minus stjerner så gjorde jeg.
Forbandet svineri at der stadig findes sådan svindler i dagens Danmark.

2025年9月5日
5つ星のうち5の評価

Jeg er 100% super tilfreds med det udførte arbejde.

Jeg valgte Preben til at udfører en kloakopgave hos mig. Aldrig har jeg oplevet et firma have en kunde så meget over opgaven som Preben havde. De udførte INTET som ikke var aftalt og der var hele tiden en forklaring på hvad de gjorde. Og så fik man samtidig tilbudt en ekstra undersøgelse af kloaken med kamera for at være sikker på at der ikke snart opstod aldrig fejl.
Jeg er 100% super tilfreds med det udførte arbejde.

2024年11月18日
5つ星のうち1の評価

Preben ødelagde vores fibernetkabel…

Preben ødelagde vores fibernetkabel hvilket kostede 4500,- dette beløb ville han have os til at betale og trak os i retten, da vi ikke ville betale for hans ødelæggelser. Fibernetfirmaet kunne fotodokumentere, at der var spadehak i fibernetkablet, hvor han havde gravet.

2022年5月23日

Tyveknægt

Tyveknægt, løgnhals, trusler om advokat og inkasso.
Vælg aldrig Preben Pedersen og hans sekretær/forlovede Jette Rasmussen. De har råbt og skreget af os i telefonen på den mest ubehagelige måde (samtaler er optaget) de har på INGEN måder ønsket dialog, efter de sendte en regning på MEGET mere, end hvad vi havde aftalt og fast tilbud på, men har i stedet “stjålet”/snydt sig til vores penge og nægtet at gøre arbejdet på vores ejendom færdig.
Jeg har selvfølgelig dokumentation på alle påstande, så ring til mig, hvis du vil se dokumentationen eller har brug for en snak, inden du (forhåbentlig ikke) vælger Preben til opgaven.
//Stine, som kan træffes på 30533012

2022年7月20日
5つ星のうち1の評価

Minus 10 stjerner og en ubehagelig oplevelse!

Aktiventreprise skulle skifte små 3 meter kloakrør, der var gravet fri i vores entre. Det gav så meget svineri og kostede os 1 ødelagt bordplade, 2 ødelagte tæpper og 1 ødelagt gulvmåtte, som vi måtte kassere. Vi har stadigt fliser, vi ikke kan få rene. Det kostede derudover en tur i retten efter 12 måneders skriverier, rykkere og trusler om retssag, samt at komme forbi og hente de rør, de havde lagt i gulvet, forsøg på dummebøder, etc. Og så forsøgte de at skyde skylden på andre håndværkere.
Et for os særdeles ubehageligt møde med en virksomhed fra det forrige århundrede, med metoder og en opførsel, der blot bevidner, at de ikke er fulgt med tiden og måske mest af alt plejer at arbejde med store udendørsprojekter.
Minus 10 stjerner og en advarsel til andre om ubehagelige oplevelser!

2021年3月29日

renseanlæg spoleret

Vi er en lodsejerforening som har haft besøg af firmaet til at ordne et privat rensningsanlæg. Det gør vi aldrig mere! Firmaet er absolut inkomkpetent og useriøst og overholder slet ikke indgåede prisaftaler:
- prisaftale groft tilsidesat
- arbejdet har medført at vort anlæg nu er dårligere kørende end før såkaldt reparation/nærmest ødelagt
-umuligt at træffe den såkaldte ansvarlige leder af firmaet
-resultat: vi kører en retssag mod firmaet og ser det gerne nedlukket.
jeg har ingen stjerner til det firma.

2020年12月2日

Inkompetent!

Vi kan absolut IKKE anbefale Aktiv Entreprise, som har foretaget regn- og spildevandsseparering hos os. Det lykkedes Aktiv Entreprise at omdanne vores forhave til en pløjemark og at lave en stor vandskade i vores kælder og arbejdet har på flere punkter været yderst mangelfuldt. Det tog flere uger og adskillige rykkere at få Preben Pedersen til at foretage færdigmelding til kommunen. Det er meget svært at få Preben Pedersen til at overholde indgåede aftaler - i det hele taget utroligt, at man kan drive virksomhed på en så useriøs måde.

2020年4月28日
5つ星のうち1の評価

Vi er en mindre andelsboligforening

Vi er en mindre andelsboligforening, der har bedt Aktiv Entreprise om tilbud på trapper samt murer entreprise. Vi fik tilbud i marts måned 2017 og arbejdet er - efter et utal af rykkere og henvendelser først meldt færdigt nu 17/3 2019 - et arbejder der vel sammenlagt burde tage 14 dage.
Samtidigt har der været mange fejl der skulle udbedres og der er stadigt en del ting der ikke er lavet håndværksmæssigt forsvarligt - og vi selvfølgeligt har gjort krav om udbedring.
Den korte historie er: Hold jer langt væk fra firmaet og Preben Pedersen, hvis der skal laves kvalitetsarbejde til tiden - vi fortryder bitterligt, at have accepteret firmaets tilbud

2019年6月17日

レビューの対象になっている企業の方へ