ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Gangster service ( 16 Ã¥r fÞdselsdag ) ved kylle om guitar - manden tager det cool og spÞrger ind til min drengs spillestil- bum epi gold cotom pro har ikke set min sÞn i 2 uger i garagen ----- MY MAN... ãã£ãšèŠã
Jeg har nu vÊret kunde hos Akustikken i flere Ã¥r. Som regel har jeg kun kÞbt strenge, plektre og nogle kapoer her og der. Jeg kÞbte i sidste uge min fÞrste "rigtige" guitar. Oplevelsen var en... ãã£ãšèŠã
Nu har jeg benyttet Akustikken.dk til kÞb over nettet to gange, og begge gange er varen blevet afsendt dagen efter jeg har afgivet ordren. Derudover fÃ¥r man den positivt oplevelse at de faktisk opkr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Siden 1982 har Akustikken handlet med guitarer til nybegyndere, Þvede og profesionelle. Vores hjerte brÊnder for instrumenter af hÞj kvalitet og ubegrÊnset spilleglÊde. Kig forbi butikkerne i Aarhus eller KÞbenhavn.
é£çµ¡å
JÊgergÃ¥rdsgade 154B, 8000, Aarhus C, ãã³ããŒã¯
- +45 86 12 60 34
- info@akustikken.dk
- www.akustikken.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Akustikken Copenhagen- great shop
I highly recommend akustikken. Very nice people there who always take time to answer questions and help. I needed an empty box to ship a guitar. Laust took some time to find the right size for me and gave me extra paper for protection withoit asking anything. Another day, Laust spent almost an hour with me when i was looking for a guitar. The shop also has a great collection of guitars and a nice room with different amps where ot is possible to test guitars.
En overvÊldende god oplevelse atâŠ
En nÊsten overvÊldende god oplevelse at kÞbe guitar hos Akustikken. Var i gode hÊnder fra start til slut og er kommet hjem med det helt rigtige for mig. De varmeste anbefalinger herfra, tak!
Viden og service på hÞjt niveau
Jeg oplevede virkelig fantastisk service i butikken i Aarhus. Personalet var utroligt venlige, lyttede til mine behov og gav gode råd om valg af guitartilbehÞr. Et lille uheld med en defekt streng blev lÞst hurtigt og venligt af personalet.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, som gÞr at jeg helt sikkert handler hos akustikken Aarhus igen.
Altid Fantastisk Service
Jeg handler hos Akustikken i Aarhus nogle gange om året og må sige at jeg altid fÞler mig velkommen dernede. Personalet er altid klar med hurtig, professionel og venlig betjening. Får altid et godt tip med på vejen og man mÊrker virkelig at de Þnsker at give én den bedste handel.
KÊmpe musikoplevelser
Jeg har besÞgt mange musikforretninger både i USA og UK, men aldrig er jeg blevet mÞdt af en så dedikeret Martin guitar kender, som Laust.
Jeg er nybagt Martin ejer og har plÞjet internettet igennem for at få så megen viden om denne fantastiske guitar som muligt.
Jeg fik mulighed for at prÞve de Martin guitarer, som jeg Þnskede. Fra den billigste til den dyreste, og hertil blev det serveret kaffe.
Jeg gik hjem med en Martin guitarrem, strenge og plektre og et tilfreds smil efter en fed oplevelse i en kompetent musikforretning.
Arrogante folk
Arrogante folk, der ikke engang vil hilse på deres kunder
Fantastisk Service!
Jeg har nu vÊret kunde hos Akustikken i flere år. Som regel har jeg kun kÞbt strenge, plektre og nogle kapoer her og der.
Jeg kÞbte i sidste uge min fÞrste "rigtige" guitar. Oplevelsen var en smule overvÊldende, men personalet tog godt imod og ydede en fortrinlig service. Jeg fik kÞbt mig en Martin D-18, som ikke har vÊret nogen dårlig investering.
Alt i alt, en fantastisk oplevelse, og jeg ser mig selv gerne som en fast kunde i de nÊste mange år igen!
Tusinde tak, Akustikken!
Jeg har kÞbt guitarer
Jeg har kÞbt guitarer, pedaler, forstÊrkere og andet godt i Akustikken - både i Kbh og Aarhus, og altid fået super service begge steder
:-)
Ps. Jeg var nÞdt til at vÊlge en dato for at kunne sende anmeldelsen. Det drejer sig selvsagt om mange datoer over Ã¥rene ð
Der må / skal strammes op på kundeservice
Jeg har netop besÞgt butikken i BagerstrÊde, hvor jeg var på udkig efter en guitar til omkring
20 - 30.000 kroner.
Da jeg kom ind i butikken, var der ingen der sagde âVelkommenâ eller âHejâ â Underligt !
Jeg stod 20 min. og kiggede pÃ¥ âMartinâ guitarer til omkring 25.000 kroner, men fik ingen opmÊrksomhed /ekspedition, - Grunden hertil var nok, at 3 flotte tÞser skulle kÞbe guitarstrenge, og der brugte de 2 ansatte sin tid pÃ¥, - hvorefter jeg forlod butikken.
Imidlertid valgte jeg at give butikken endnu en chance, - et par dage efter, - hvor jeg sÃ¥ fik lov til at prÞve dyre GUILD og MARTIN guitarer, - Men mens vi sidder og har en guitar snak omkring trÊsorter, mic. Gigbag m.m. â vÊlger sÊlger at forlade mig, fordi han skal ud at ryge med sin ven.
Jeg kan kun sige;
Jeg aldrig kommer til at bruge en bÞjet 5 Þre i jeres butik, - der pÃ¥ strammes opâŠ
--------------------------------------------------------
Ny anmeldelse den 7. Nov.2024
Hej Laust
Tak for et meget Êrligt svar, - jeg ved godt at jeg er blevet krÊvende, på min gamle pensionistdage, og finder mig ikke noget som helst, til orientering handlede jeg senere samme dag tilsvarende guitar til 32.000kroner hos 'Woodstock', - de har tid til en.....

Akustikken ããã®åç
Top notch betjening - service og vejledning
Jeg kÞbte en Sigma S00R-45VSL lefthanded guitar hos Akustikken Aarhus.. Den var naturligvis ikke bare på lager, men betjeningen - ikke mindst kommunikationen - vejledningen har i hele processen vÊret toppen. Flere blandt personalet interesserede sig trovÊrdigt for mig og mit kÞb og ville gerne vejlede. Stemningen var fin og afslappet - og yderst guitarfagligt kompetent. Intet bar prÊg af "mersalg" - men der var fokus på mit behov for spilbarhed - lydprÊferencer samt evt. kommende pick-up- installation i guitaren. Tilmed god service i baglokalet hos den tilknyttede guitartech, som lige kunne ordne et par mindre justeringer. Jeg er en yderst tilfreds kunde og kan anbefale stedet og dets personale.
KÞb af ny Martin guitar
Var inde hos Akustikken i Ã
rhus for at kigge pÃ¥ en Martin guitar, da jeg lÊnge godt har kunne tÊnke mig en akustisk guitar af hÞj kvalitet. Jeg fik simpelthen den bedste service og behandling man kan forestille sig, og det var en super behagelig oplevelse ð Jeg endte med at forkÊle mig selv med en Martin GPC 11E. ð
Jeg fik kompetent rÃ¥dgivning og guitaren er den helt rigtige for mig. Jeg mÃ¥ jo sende en kiropraktor regning til jer ved lejlighed, da jeg nÊrmest ikke kan slippe den ð€ª
Uanset om man kommer for at nÞrde guitar, har tÊnkt sig at kÞbe en guitar eller bare skal have et sÊt nye strenge, sÃ¥ fÃ¥r man en fantastisk betjening og kan nyde en afslappet stemning ð
Jeg fik ogsÃ¥ for et stykke tid siden lavet en service og justering pÃ¥ en af mine el guitarer, og der skal jeres guitar tekniker ogsÃ¥ have stor ros, han har gjort et fantastisk stykke arbejde ð
HÞrte ogsÃ¥ at i har samarbejde med Gibson, sÃ¥ hÃ¥ber der engang lander en Gibson Les Paul Classic hos jer, den kunne godt friste mig ð
Bliv ved med at vÊre som i er.... jeg kommer ihvertfald igen ðð€ðª
Mvh.
Gert
Gangster service ( 16 Ã¥r fÞdselsdag )âŠ
Gangster service ( 16 år fÞdselsdag ) ved kylle om guitar - manden tager det cool og spÞrger ind til min drengs spillestil- bum epi gold cotom pro har ikke set min sÞn i 2 uger i garagen ----- MY MAN ----fooking top class jeg kan ikke huske dit navn undskyld . 10 / 10 bare give dem dit problem og de finder en lÞsning - ses til min sÞns 18 års - buddy,s-top class services
Fed butik
Fed butik. Elendig personale der fik det til at lyde som om man kunne lave en fornuftig handel. Kom med en Sigma dt45 og fik tilbudt langt under halv pris for den da jeg ville bytte med en dyrere model selvom min står som ny. Her skal man kun handle hvis man vil ha ny guitar. I Aalborg tar de bedre imod en og er ikke penge griske på samme måde. Lidt over 2 timers kÞrsel for ingen glÊde.

Akustikken ããã®åç
En duft af det jeg savner
Det er 10 år siden jeg sidst har optrådt. Bagenden er blevet tungere, og gå på modet knap så stort. Men nu er jeg blevet bedt om at optrÊde igen, og det er sgu svÊrt at lÊgge noget fra sig som er en del af en selv. Nuvel, jeg har ikke kÞbt live udstyr siden 4sound tiden, og er nÊrmest vadet ind i Thomann igen og igen, hver gang jeg skulle bruge noget musikalsk. Men denne gang gad jeg ikke. Jeg ville ikke kÞbe en guitar jeg ikke havde mÊrket på, spillet på og fået rådgivning omkring. Så jeg driblede ind i Akustikken Vesterbro og det var en fantastisk oplevelse. Den emmer af det miljÞ jeg elsker og den service jeg godt kan lide. Frederik assisterede mig. Jeg vidste hvad jeg ville give og hvad guitaren skulle leve op til. Frederik lod mig stå i rummet alene i al den tid jeg havde brug for, mens jeg testede flere modeller af. Det var lige det jeg havde brug for og jeg kom ud med en guitar jeg ikke havde regnet med at skulle kÞbe.
Dét at jeg blev lyttet til, at jeg fik ro og ikke blev presset gÞr at jeg giver fem stjerner. Hvis man sammenligner Thomanns pris på guitaren med Akustikkens, ligger den 500,- under hos Thomann. Men hos Akustikken får jeg alt det udover produktet, som jeg ikke får i en onlinehandel, og det syntes jeg er vÊrd at betale for. Den ekstra justering efter fire måneder opvejer i Þvrigt de fem hundrede. Jeg gik derfra med en guitar, en rem og et sÊt spanske strenge. Havde jeg kunnet kÞbe min Senheisser mikrofon der, havde jeg gjort det, men det var desvÊrre ikke nuligt.
Jeg kommer tilbage. Ikke fordi i er de billigste, men fordi i er en butik med en duft af alt det jeg savner.
Flot butik
Fed butik, fedt personale og rigtigt god service. Vi blev vejledt godt og var generelt tygge ved oplevelsen.
Fantastisk butik
Fantastisk flot guitarbutik i KÞbenhavn. Fint udvalg af produkter til skarpe priser og et rigtig godt vÊrksted.
Har netop hentet min guitar fra rep ( ikke en aprilsnar)
Har netop hentet min guitar fra rep. i Akustikken i KÞbenhavn. Jeg afleverede en god guitar, og hentede et fantastisk instrument.
Jeg har endelig fundet min shop. Det handler nemlig om tillid. Og den er blevet indfriet 200%
Synd at jeg kun kan give 5 stjerner, og ikke 12.
Og at personalet giver én lov til at tage den tid der krÊves, er et paradis for en musiker.
KÊmpe krammer til alle i butikken.
Phillip
Udelukkende positive oplevelser
Jeg har handlet hos akustikken en håndfuld gange, både i butik og online.
Jeg har kun haft gode oplevelser med Akustikken, så udelukkende positive ord fra mig.
Har handlet hos Akustikken i KÞbenhavnâŠ
Har handlet hos Akustikken i KÞbenhavn siden de åbnede. Fantastisk butik, og personale man kan regne med hjÊlper en hele vejen, uden at oversÊlge til dig.
KÞb dit nÊste instrument der og bliv glad.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ