Var i Alanya fra 5 august til 19 august Lejede fra d 9 til 18 bil hos eurodan Vi havde bestilt en Renault symbol men blev opgraderet til en Hyundai accent 1.4 diesel med automatgear og GPS indb... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestilte relax bÃ¥dtur med afhentning pÃ¥ hotelâŠ. Tjaaaaaa⊠BLEV ALDRIG AFHENTETâŠ. SÃ¥ der blir ingen go reklame fra vores sideâŠ. NEVER AGAINâŠ. Tak for spildt formiddagâŠ.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi bestilte afhentning i Antalya lufthavn d 4/3. ChauffÞr var der, og han kÞrte pÊnt hele vejen til vores hotel i Alanya. retur d 11/3 pÃ¥ vores hotel i Alanya kom der en chauffÞr prÊcis kl 6.30 som... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har lejet bil hos EURODAN gennem flere Ã¥r. Bestiller bilen i lufthavnen og afleverer igen i lufthavnen ved afrejse. Vi har altid(4 Ã¥r i trÊk) vÊret tilfredse med den bil vi har fÃ¥et. I Ã¥r var der... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Eurodan er et velrenommeret skandinavisk/tyrkisk selskab, der har serviceret europÊiske kunder siden 2006, med fokus pÃ¥ bla. Biludlejning, lufthavns transfer, udflugter i Alanya - Tyrkiet. Eurodan har hovedkontor i Tosmur/Alanya. Kendetegn for Eurodan er, at vi driver vores firma efter vesteuropÊiske normer og standarder med sikkerhed, seriÞsitet og god service, som er nÞgleordene i den daglige drift. Vi er selv pÃ¥ stedet og taler dansk, engelsk og tyrkisk, ligesom vi selv har kontrol og opsyn med hele vores flÃ¥de af biler m.m. Vi er kendt for at vÊre et trovÊrdigt og seriÞst selskab, der yder den bedste service til vore mange europÊiske kunder. Derfor tÞr vi kalde os âDet sikre valgâ
Tosmur Mh. Eksi Gazipasa Cad. No: 2A/B, 07400, Alanya, ãã«ã³
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Har lejet bil hos EURODAN gennem flere år. Bestiller bilen i lufthavnen og afleverer igen i lufthavnen ved afrejse.
Vi har altid(4 år i trÊk) vÊret tilfredse med den bil vi har fået. I år var der en revne i forruden, hvilket vi kontaktede kontoret om, hvortil vi fik en anden og bil og blev opgraderet til en stÞrre bil.
Vi havde desvÊrre også et uhel hvor vi blev påkÞrt(der var én der bakkede ind i os på en p-plads). Vi kontakter EURODAN pr telefon og 12 min efter, stod der en mand som hjalp med at få styr på forsikringspapirer, så vi trygt kunne kÞre videre.
De gange vi har rettet henvendelse til kontoret, har der ALTID vÊret svar på vores spÞrgsmål og vi oplever hÞjt serviceniveau.
Har også flere gange deltaget på deres bådtur, hvilket har vÊret en fornÞjelse med hygge i hÞjsÊdet.
Vi vender helt sikkert tilbage nÊste år.

Eurodan Turizm Ltd. ããã®åç
TÃŒm emeÄi geçen arkadaÅlara hocam gözÃŒnden teÅekkÃŒr eder ve takdir ve tebrik ederim TaÅkın inÅaat turizm l.t.Å Ticarî iÅletme BİLAL TAÅKIN sizleri çok seviyor
Vi bestilte afhentning i Antalya lufthavn d 4/3. ChauffÞr var der, og han kÞrte pÊnt hele vejen til vores hotel i Alanya. retur d 11/3 på vores hotel i Alanya kom der en chauffÞr prÊcis kl 6.30 som vi havde bestilt. Han kÞrte os til lufthavnen, han kÞrte pÊnt og sikkert.
Begge ture i rene og gode vogne.
Vi bestiller helt sikkert kÞrsel hos Eurodan igen.

Eurodan Turizm Ltd. ããã®åç
3 gang jeg lejer hos eurodan og hver gang har der vÊret helt styr på tingene fra vi ankom til afgang fra både gazipasa og antalya . Biler og service i top. Bh Morten

Eurodan Turizm Ltd. ããã®åç
Vi bestilte igår en bådtur med afhentning fra vores adresse. Beskeden lÞd på, at vi skulle stå klar kl. 0850, og båden afgik kl. 0930.
Vi stiller os klar fem minutter fÞr, men efter en halv time var ingen dukket op. Efter et par fejlede forsÞg fÃ¥r vi endelig fat i Eurodan, og fÃ¥r besked pÃ¥, at de vil vende tilbage hurtigst muligt. Vi ender med selv at kontakte dem igen, da vi syntes der gÃ¥r for lang tid, og denne gang bliver vi spurgt om vi ikke âkan praje en taxaâ ned til havnen selv, og sÃ¥ ville Eurodan betale os tilbage derefter.
På dette tidspunkt er der under ti minutter til bådens afgang, og vi kan godt lÊgge to og to sammen og se, at vi i hvert fald ikke når ned til havnen i tide. Vi vÊlger derfor at sige nej tak, og lÊgger på.
Nu står vi tilbage med en fÞlelse af useriÞsitet fra Eurodans side, og vil derfor ikke anbefale dem til andre.

Eurodan Turizm Ltd. ããã®åç
Vi skulle have vÊret på bådtur nu her, men vi er så blevet glemt.
Vi blev aldrig hentet og måtte selv ringe efter dem. Ingen ture med Eurodan til os.
For at toppe den, nÃ¥r man prÞver at lave en anmeldelse pÃ¥ deres side, sÃ¥ registrerer den âNejâ som et ja.

Eurodan Turizm Ltd. ããã®åç
Når man booker privat transfer står der at man modtager endelig bekrÊftelse på booking indenfor 24 timer, men jeg måtte rette henvendelse to gange nogle dage efter for at hÞre om vi var glemt.
Da vi ankommer stÃ¥r vores chauffÞr og venter (punktlig ðð»), desvÊrre taler han ikke engelsk men vi fÃ¥r alligevel kommunikeret at vi Þnsker et stop pÃ¥ turen for at kÞbe drikkevarer. Bilen er alt andet end det de viser pÃ¥ reklamebillederne. Den er gammel og sÊderne mangler polstring og flere seler virker ikke. ðð» Jeg forventede en lÊkker bil med komfort og sikkerheden i orden. Heldigvis kÞrte han nogenlunde pÊnt.
Vi betalte turen direkte til chauffÞren uden problemer.
Da vi skulle hentes pÃ¥ hotellet var de der lidt fÞr tid (igen, punktlige ðð»), denne chauffÞr bedre til engelsk men bilen igen en gammel kasse med Þdelagt seler. ðð» Han kÞrte heldigvis MEGET pÊnt, den ros skal han ha. Hele turen talte han i telefon som han holdt i hÃ¥nden, men formÃ¥ede alligevel at kÞre godt. Vi betalte igen direkte til chauffÞren, uden problemer.
Jeg vil formentligt ikke booke Eurodan en anden gang, da jeg ikke synes bilerne levede op til det lovede.
Har brugt dem nogle gange og det har altid vÊret gode oplevelser.
Vores tur fra hotellet til lufthavnen i år var desvÊrre ikke som vi havde Þnsket os. Grunden til vi tager privat transfer er fordi vi bare gerne vil hurtigt fra A til B. Turen tager ca. 2 timer og vi Þnsker ikke at chauffÞren skal lave stop hos tÊppehandlere eller i souvenir butikker. Vi bliver hente kl. 01.30 og vil bare gerne sove. ChauffÞren sidder og hoster og hakker, kÞrer bilen så man er ved at falde ud af sÊderne og stopper så lige ved en souvenir butik, hvor der straks kommer en mand og beder os komme og se hans fine ting. Vi takker pÊnt nej. 10-15 efter kommer chauffÞren tilbage og begynder at spille tyrkisk musik i radioen så vi ikke kan sove. Da vi ankommer til lufthavnen beder han os om at betale dette har vi dog gjort. Han laver et opkald og påstår stadig at vi ikke har betalt. Jeg bliver sur og forklare ham vi ikke kommer til at betale. Jeg beder chauffÞren tage kontakt til firmaet eller den chauffÞr som kÞrte os til hotellet, men pludselig siger han at alt er fint.
har kÞrt med eurodan transfer og de er super. de holder tidsplanen og ikke pjat
Var i Alanya fra 5 august til 19 august
Lejede fra d 9 til 18 bil hos eurodan
Vi havde bestilt en Renault symbol men blev opgraderet til en Hyundai accent 1.4 diesel med automatgear og GPS indbygget
Vi var uheldige at fÞrste aften hvor vi parkerede nede i byen havde nogen revet det ene sidespejl
Af
Udlejeren som er hyret af eurodan kom nÊste dag hentede bilen og max 2 timer efter havde vi den tilbage
Ingen selvrisiko
Alt i alt fin service når uheldet er ude så nÊste gang vi kommer til Alanya lejer vi igen hos eurodan biludlejning.

Billeje i Tyrkiet, Alanya
Vi har til fuld pris lejet bil hos EURODAN ALANYA af 2 omgange. Den fÞrste gang for et par år siden fik vi en bil, der trak over i den anden side af vejen, hvis man ikke holdt fast i rattet hele tiden....skulle vi have reklameret, det skulle vi nok, men gjorde det desvÊrre ikke.
Vi tog chancen endnu engang i år og det var ikke godt.
Da vi ankom kl. 22.00 (MEGET MÃRKT) til lufthavnen stod der en Fiat Doblo med meget eller nÊsten ingen Diesel, den ene forlygte var sprunget og 1 samt 2 gear virkede ikke optimalt og med delay pÃ¥ fart (kunne ikke kÞrer i bjerge), bilen var umulig at kÞrer i medmindre man har kÞrt bil i mange Ã¥r. Jeg har heldigvis kÞrt i 35 og det reddede os big time!
Et par dage efter gik den sidste pÊre og vi havde ikke lys på bilen, udover kÞrelys de sidste 2 dage.
Det hele gave en masse frygtlige situationer i trafikken dernede, der kun blev reddet af erfaring.
Vi fik desvÊrre heller ikke reklameret til Eurodan fÞr på den sidste dag og det gav intet.
Det der er skrÊmmende og som vi efterfÞlgende har tÊnkt over, det er at et udlejningsfirma kan sÊtte sådanne biler ud til leje. Biler der trÊkker over i anden vejside samt biler der ikke fungerer i gearene og som ikke kan bjergkÞrsel. Du kan nÊsten ikke undgå at komme til at kÞrer i terrÊn i perioder. Vi var der i 11 dage. Var det nogle unge mennesker der fik disse biler, ved vi ikke hvad det kan få af konsekvenser. TÞr ikke tÊnke på det.
Vi skulle selvfÞlgelig have reklameret noget fÞr, men vi er ikke sådan anlagt, men Êrgrer os big time, at vi ikke gjorde det noget tidligere på ferien.
Vi bliver hentet personligt ved landing og alligevel lejer de sådan biler ud. Den person der kommer med bilen til dig har alle muligheder for at give besked til baglandet.
Dette er blot et råb til jer alle om - at melde ud med det samme omkring dårlige biler - de har ingen skrupler for at leje dem ud. Vi gÞr det aldrig igen.
God sommer.
--------------------------------
Efter modtaget svar:
Jeg gjorde opmÊrksom på, at jeg ville gå hjem og skrive på Trustpilot. Så foreslår jeres medarbejder en kompensation, som vi sagde nej tak til, da vi erkendte, at perioden var gået men andre skulle ikke leje den slags biler. (ikke kontrollerede biler inden nÊste udlejning)
Bilen var med reg nummer 07 NA 0301 fra Aydin Oto og I hedder da Eurodan Alanya. SÃ¥ en masse snak for ingenting.
Vi skal ikke leje biler der mere.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã