レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Just bought another bike from Alaska Cykler. They've got a whole range of bikes at different price points based on quality. Went for the shopping Aluminium one since Aluminum doesn't g’et rust. Sol... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har for nyligt fÃ¥et skiftet mit bagdÊk hos Alaska Cykler pÃ¥ Husum Torv og var tilfreds med resultatet. Priserne her er konkurrencedygtige, og servicen er hurtig og godt, hvilket er en stor fordel... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg er virkelig imponeret over Alaska Cykler! Deres service er utroligt hurtig og effektiv. De formÃ¥r virkelig at levere topkvalitetsprodukter og samtidig bevare en hÞj grad af respekt og hjÊlpsomhed... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jeg vil pÃ¥ det kraftigste frarÃ¥de at kÞbe cykel der. Priserne for en ny cykel er ikke i den hÞje ende, men det er bestemt heller ikke kvalitetscykler. Har haft min cykel til reparation 3 gange pÃ¥ et Ã¥... もっず芋る

4.4

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Alle 3 dÊk på min ladcykel var blevet piftet på Husum Station. 15min fÞr lukketid, tog de imod min cykel, og holdte 40min lÊngere åbent, så jeg kunne cykle hjem på cyklen.
Kan klart anbefales!

2022幎12月6日

Tak for en god handel

Tak for en god handel! jeg har netop vÊret ind og kÞbe en Classic Alaska Lux dame cykel til min datter.
vi havde set annoncen om cyklen på DBA. SÊlgeren var god til at rådgive os omkring hvilken cykel der passede bedst til vores datter, og valget faldt på denne cykel, som er super let at kÞrer på.
Vi fik kÞbt ekstra tilbehÞr som lygter og lås med en god rabat aftale. alt i alt en god oplevelse. :-)

2022幎10月10日

2 god kvalitets cykler.

2 god kvalitets cykler.
Min kone og jeg har igår kÞbt en frieser climate lux dame cykel og en herre cykel i grÞn og blå. Super lÊkker kvalitet på cyklerne, og min kone er meget glad for dit brunt sÊde og matchende håndtage.
God dag og god anbefaling her fra ;o)

2022幎8月11日

Super service

Normal skriver jeg ikke anmeldelser , jeg kÞbt Frieser herrecykel og jeg er utroligt glad for . Jeg anbefale hvis du sÞger billig og kvalitet Classic cykler og super service så skal du helt bestemt en tur til Alaska cykler

2021幎12月29日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg er fast kunde hos Alaska cykler

Jeg er fast kunde hos Alaska cykler, det er jeg af den simple grund at de yder en vidunderlig god service. Jeg får ofte lappet og ordnet mine og bÞrnenes cykler har. Ejeren er så flink at han ofte gÞr det gratis og med et smil på lÊberne. En kÊmpe anbefaling her fra :)

2021幎12月22日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ