Albertslundhudpleje レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Mine lÊber har altid vÊret svÊre at lave med filler og det har fejlet og blevet oplÞst fÞr hos andre behandlere. Hos Albertslund hudpleje fik jeg det naturlige resultat uden kugler eller ujÊvnheder so... もっず芋る

Stor anbefaling herfra - isÊr til Nour! Indtil videre har jeg fÃ¥et bÃ¥de flotte og effektive resultater, og samtidig har jeg fÞlt mig fuldstÊndig tryg og godt tilpas i Nours hÊnder. Alt har vÊret meget... もっず芋る

䌁業が回答したした

⭐⭐⭐⭐⭐ Albertslund Hudplejeklinik er helt fantastisk! Super professionel og utrolig hyggelig klinik. Der er altid rent og pÊnt, og man fÞler sig virkelig godt taget imod. Alle medarbejdere er d... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg havde den bedste oplevelse hos Nurhan! Jeg fik lavet filler i lÊberne, og fra start til slut fÞlte jeg mig tryg og i virkelig gode hÊnder. Hun er utrolig professionel, detaljeorienteret og lytt... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Albertslund Hudplejeklinik er en registreret klinik med behandlere, der også er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Vi er specialister inden for skÞnhedsbranchen og tilbyder et omfattende udvalg af fÞrsteklasses skÞnhedsbehandlinger i trygge omgivelser. Vores erfarne hudterapeuter og sygeplejersker bruger markedets bedste udstyr. Vi lÊgger stor vÊgt på at give vores kunder en personlig og skrÊddersyet behandling, der tilpasses deres individuelle behov og Þnsker. Udover selve behandlingen vil du opleve en afslappende atmosfÊre og få vejledning i daglig hudpleje samt reduktion af hudskader. Vi tager os tid til at guide dig mod en smuk og strålende hud med langvarige resultater. Hos Albertslund Hudplejeklinik har vi et dedikeret team af specialuddannede laserbehandlere, der er kompetente inden for laserbehandlinger. Med mere end 18 års erfaring i skÞnhedsbranchen opdaterer vi konstant vores viden for at sikre, at vi tilbyder det bedste på markedet. Vi garanterer en professionel behandling baseret på de nyeste og mest effektive metoder, og alt dette tilbydes til en fair pris. Vi går aldrig på kompromis med vejledning, behandling og service. Hos os er tryghed, glÊde og resultater i fokus. Kom og oplev en skrÊddersyet behandling, der opfylder netop dine behov.

優良

通垞1週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 37ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg har haft en fantastisk oplevelse

Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos Albertslund Hudplejeklinik og kan varmt anbefale deres behandlinger. Personalet er utrolig professionelt, venligt og imÞdekommende, og de tager sig tid til at forstå ens behov. Fra det Þjeblik jeg trådte ind, fÞlte jeg mig godt tilpas og i trygge hÊnder. 5 stjerner herfra

2024幎12月13日

Albertslundhudpleje からの回答

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – det betyder rigtig meget for os 💫 Vi glÊder os til at se dig igen ❀

Bedste

De er de bedste

2024幎12月9日

Albertslundhudpleje からの回答

Treatment was nice but the girl at the

Treatment was nice but the girl at the reception wasn’t nice att all. They have a paper on the table that says “we offer warm welcome, water and coffee” but when I asked for coffee she ignored me and I said hi again and I said hi can your hear me and rolling eyes answer “yea what” and I asked for coffee and she told her other colleague and joke about I’m speaking english in danish. Well I can understand danish and that was so rude

2024幎4月18日

Hi

Thank you for your feedback, and I’m truly sorry to hear about your experience. While we’re glad you were satisfied with your treatment, the interaction you described at the reception is unacceptable and doesn’t reflect the standards we hold ourselves to.

We deeply apologize for the behavior you encountered and for any discomfort caused. Please know that we take this matter seriously, and we will address it with our team to ensure it doesn’t happen again.

Your experience matters to us, and we’d love the chance to make it right. If you’re open to it, please feel free to reach out to us directly so we can discuss this further. Thank you for bringing it to our attention.
Best regards,

Vesile

Kan varmt anbefale klinikken

Kan varmt anbefale klinikken. Virkelig professionelle, imÞdekommende og smilende personale

2024幎12月4日

Fantastiske behandlinger

Fantastiske behandlinger. Emine formår at skabe et rolig og nÊrvÊrende miljÞ som gÞr hver eneste behandling behageligt samt effektivt

2024幎12月4日

Albertslundhudpleje からの回答

SÃ¥ god service og gode behandler

Så god service og gode behandler, kan helt klart anbefale AH Hudplejeklikken. Man går med så galde resultater

2024幎11月13日

Albertslundhudpleje からの回答

Jeg har igennem flere år fået flere

Jeg har igennem flere år fået flere behandlinger både laser og ansigtetsbehandling, hvilket har givet gode resultater. Jeg er så glad for servicen og deres arbejde. Mange gang ros til jer, isÊr til Nour.

2024幎11月12日

Emine er en stjerne

Emine er så dygtig og empatisk en behandler, at jeg altid går ud fra en endt behandling med et smil på lÊberne og flotte resultater!

2024幎11月1日

Albertslundhudpleje からの回答

Det er altid behandlingt at komme der

Det er altid behandlingt at komme der. Kompetente medarbejder, der ved hvad de laver og super gode til at vejlede dig. God energi altid. Kan stÊrkt anbefales.

2024幎10月30日

med hele teamet men en

Super tilfreds med hele teamet men en extra STOR stjerne til Nurcan fordi hun er en super dygtig behandler.

2024幎10月29日

Albertslundhudpleje からの回答

Altid så positiv og god service

Altid så positiv og god service. De er virkelige kompetente allesammen

2024幎10月26日

Meget tilfreds

Jeg har gået hos Emine i over 1 år og er meget tilfreds! Altid professionel behandling, gode resultater og sÞdt personale :-)

2024幎10月26日

Har vÊret kunde hos Albertslund

Har vÊret kunde hos Albertslund HudplejeKlinik gennem 20 Ã¥r. SÃ¥ er man ihvertfald en tilfreds kunde☺. SÃ¥ thumbs up herfra.

2024幎10月23日

Fantastisk behandling

Fantastisk behandling af den bedste behandler. Vil helt klart anbefale Albertslund hudpleje klinik:)

2024幎10月23日

Anbefales

Jeg har gennemgået et laserbehandlingsforlÞb hos Albertslund Hudpleje Klinik og er blevet behandlet af utrolig sÞde Nour. Klinikken kan varmt anbefales

2023幎8月15日

Albertslundhudpleje からの回答

Hej Yaren, Mange tak for din feedback! Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos Albertslund Hudpleje Klinik. Vi sÊtter stor pris på din anbefaling og ser frem til at byde dig velkommen igen.

Venlig hilsen, Albertslund Hudplejeklinik

Jeg har gået hos dem i over 2 år

Jeg har gået hos dem i over 2 år. Utrolig dygtig og professionel personale. Kan i hÞj grad anbefales.

2024幎5月25日

Albertslundhudpleje からの回答

kÊre Ramla. Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os i over to år. Det betyder meget for os, at du vÊrdsÊtter vores dygtige og professionelle personale. Vi sÊtter stor pris på din anbefaling og ser frem til at fortsÊtte med at levere en god service til dig.
Albertslund Hudplejeklinik

Jeg elsker deres behandlinger deres

Jeg elsker deres behandlinger deres service, deres medarbejdere generelt! Jeg får selv laser, fra Nur, Og er super tryg og glad for behandling. Har vÊret der en del gange efterhånden, og altid gået derfra med et smil Kan varmt anbefales ❀

2024幎5月3日

Albertslundhudpleje からの回答

KÊre Rozali. Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at hÞre, at du elsker vores behandlinger, service og medarbejdere. Det betyder meget for os, at du fÞler dig tryg og glad for din behandling. Vi sÊtter stor pris på din anbefaling og ser frem til at se dig igen. Tak for din tillid! ❀

Laserbehandling

Jeg har besÞgt klinikken for laserbehandling, og det var en helt fantastisk oplevelse. Emine leverede en utrolig behagelig og professionel service, som fik mig til at fÞle mig helt tryg og afslappet under hele behandlingen. Jeg kan varmt anbefale klinikken og Emine til alle.

2024幎5月1日

KÊre Maria.
Tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du havde en fantastisk oplevelse med din laserbehandling. Vi sÊtter stor pris på din anbefaling, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen i klinikken.
Albertslund Hudplejeklinik

Fik rettet og farvet bryn

Fik rettet og farvet bryn - super professionel og meget personlig behandling.
Er meget glad for resultatet
Tak Nour

2024幎4月23日

KÊre Marianne

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du var tilfreds med din oplevelse hos os! Tak for din tillid, og vi håber at byde dig velkommen tilbage igen snart!

Venlige hilsener,