Alfa Omega Klinikken ApS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har fÃ¥et 2 PRP-behandlinger hos Alfa Omega Klinikken, og jeg er rigtig glad for resultatet. Allerede efter den fÞrste behandling kunne jeg se en stor forskel. Jeg blev mÞdt af en rigtig flink... もっず芋る

FÊnomenal, ubeskriveligt og enestÃ¥ende. Sikke en fantastisk oplevelse at mÞde dig kÊre Mitte, det SÞnderjyske svar pÃ¥ Mette. Klinikken's aura, bÊrer absolut prÊg af ejerens personlighed. Fra man t... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super tilfreds - man fÞler sig virkelig i trygge hÊnder! 🙏 Jeg er glad for at have startet min behandling hos dygtige og yderst professionelle Mitte.

䌁業が回答したした

⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg har fÃ¥et lavet et Deep Plane facelift inkl. necklift hos Farooq Nasseri. Jeg er sÃ¥ tilfreds 👍 Fra den fÞrste konsultation til selve operationen har jeg fÞlt mig 100 % tryg. Farooq... もっず芋る

䌁業情報

1. スキンケア クリニック

圓該䌁業による蚘述

"Vi tror på, at skÞnhed skaber velvÊre. Vi tror på, at din livskvalitet bliver stÞrre, hvis du er glad for dit udseende og din krop. I Alfa Omega Klinikkken tilbyder vi en bred vifte af alt fra hudforyngende til sundhedfremmende behandlinger. Fra anti-aging og plastikkirurgi til kostvejledning og stressreduktion. Behandlinger, der tager udgangspunkt i dit unikke jeg og giver naturlige, Êstetiske og harmoniske resultater. Velkommen til vores univers af skÞnhed og sundhed" - Mitte Skjold, indehaver, kosmetisk sygeplejerske, cand. scient.san

優良

レビュヌを曞く

Det er et super sted

2025幎3月20日

Alfa Omega Klinikken ApS からの回答

KÊre Per. Mange tak for din tillid – vi gÞr os umage for at skabe trygge og gode oplevelser.

Fik for ca 3 uger siden en Signatur

Fik for ca 3 uger siden en Signatur behandling som bestod af Profhilo Structura og Dermapen. Jeg er utrolig glad for resultatet. FÞler jeg ser friskere ud.

2025幎2月6日

Alfa Omega Klinikken ApS からの回答

KÊre Tine. Vi er meget taknemmelige for din anbefaling og din tillid til vores arbejde.

Altid go og venlig service.

2025幎2月7日

Alfa Omega Klinikken ApS からの回答

KÊre Britta. Tak for din anmeldelse. Det er altid en fornÞjelse at handle med dig om det så er på shoppen eller på klinikken. De bedste hilsner Alfa Omega Klinikken.

Erfaring

Jeg fik indtryk af, at Mitte har forstand pÃ¥ det hun laver ☺
Jeg har vÊret der fÞr, og kommer gerne igen.

2025幎2月4日

Alfa Omega Klinikken ApS からの回答

KÊre Birgitte. Tak for din anmeldelse. Det krÊver erfaring og tid for at yde den bedste service og det prÞver vi at gÞre os umage med hvergang. De bedste hilsner Alfa Omega Klinikken

Dyr behandling med ringe effekt

Jeg kÞbte 3 deep slime behandlinger af ansigt, med det primÊre formÃ¥l at opstramme “hamster poser”/ under ansigt.
DesvÊrre er resultatet minimalt og slet ikke tilfredsstillende i forhold til prisen på 7.500 kr. Det positive var sÞd og imÞdekommende behandler og behandling i flotte lokaler, men det opvejer desvÊrre ikke at behandling er dyr med meget lille effekt.
Svar til Alfa og Omega klinikken: Mit navn er Karen-Marie, jeg kalder mig dog Rie.

2024幎12月13日

Alfa Omega Klinikken ApS からの回答

KÊre Rie. Tak for din anmeldelse som vi gerne vil gÞre os umage med at svare på, men vi kan ikke finde dig i vores kartotek under Rie. Vi har desvÊrre ingen Rie som har kÞbt Deep Slim hos os. Kunne du skrive dit rigtige navn eller kontakte os på 32 203 203. De bedste hilsner Alfa Omega Klinikken

Meget god og meget venlig

2025幎1月20日

Alfa Omega Klinikken ApS からの回答

KÊre Karin. Tak for din anmeldelse - den sÊtter vi pris på. Vi glÊder os til at servicere dig nÊste gang. De bedste hilsner Alfa Omega Klinikken

God tid,

God tid,
Venlige og informerende personale:-) dejligt ikke at blive behandlet at opstrammet dukke- lookalikes- men blot pÊne “ almindelige” mennesker.
Godt nytår!

2025幎1月6日

Alfa Omega Klinikken ApS からの回答

KÊre Tine. Tak for din anmeldelse - den er vi rigtig glade for og sÊtter pris på. De bedste hilsner Alfa Omega Klinikken

Meget hurtig ekspedition

Meget hurtig ekspedition, selvom frist for bestilling af julegave var overskredet, nåede gaven frem

2024幎12月20日

Alfa Omega Klinikken ApS からの回答

KÊre Kirsten. Tak for din anmeldelse - den er vi meget taknemlige for. Vi gÞr os altid umage for at få sendt vores pakker hurtigt afsted. De bedste hilsnerAlfa Omega Klinikken

Mitte er super sÞd og lyttende.

Mitte er super sÞd og lyttende.

Hun er god til at skrÊddersy og rådgive om behandlinger til den enkelte kunde, og er meget lyttende og er sikker på at man er helt indforstået med behandlingen og hvilke andre muligheder der måske skal til. Hvis der dukker noget op, så tager hun det alvorligt og reagerer det.

Det eneste minus, er at det er en anelse dyrt, men man får også hvad man betaler for.

2024幎2月1日

Alfa Omega Klinikken ApS からの回答

KÊre Noor. Tak for din anmeldelse den sÊtter vi pris på. Vi prÞver altid at gÞre os umage og bruge tid på vores kunder. Et lille tip - tjek gerne vores klippekort og Signaturbehandlinger her er muligheder for at spare lidt. Vi glÊder os til at se dig nÊste gang. De bedste hilsner Alfa Omega Klinikken

HÞj kvalitet

Varm velkomst, helt utrolig dejlig behandling, hÞjt informationsniveau undervejs. Vil helt sikkert komme igen
HÞj kvalitet

2024幎12月19日

Alfa Omega Klinikken ApS からの回答

KÊre Anette. Tak for din anmeldelse - den sÊtter vi af hjertet pris på. Vi prÞver altid på at gÞre os umage. De bedste hilsner Alfa Omega Klinikken

Helt vidunderlig klinik

Helt vidunderlig klinik, og helt vidunderlig Mitte Skjold, som forstår at skrÊddersy den helt rigtige behandling til dig, og få dig til at se naturlig og mere frisk ud.

Jeg er allerede stor fan af den behandling jeg prÞvede for fÞrste gang idag, Deep Slim AnsigtslÞft, den kan virkelig lÞfte hamsterkinderne, og fjerne de kedelige poser under Þjnene - tak Mitte fordi du anbefalede den behandling.

2024幎12月17日

Alfa Omega Klinikken ApS からの回答

KÊre Lene. Tak for din anmeldelse - den sÊtte vi meget pris på og vi er glade for at kunne hjÊlpe dig med dine udfordringer. Vi prÞver altid at lytte til kunden og prÞver at finde den behandling som passer til udfordringen. Vi glÊder os til at se dig nÊste gang. De bedste hilsner Alfa Omega Klinikken

Kvalifikationer og faglighed i topklasse

Mit besÞg hos Mitte var en virkelig positiv oplevelse. Man bliver modtaget med et smil og vist ind i smukke og indbydende omgivelser. Man fÞler sig tryg.
At kunne skrÊddersy en behandling til den enkelte kunde, viser et meget hÞjt fagligt niveau - vÊre i stand til at se hvilke muligheder der er, men ikke mindst kunsten at kunne begrÊnse.

Jane

2024幎12月12日

Alfa Omega Klinikken ApS からの回答

KÊre Jane. Tak for din anmeldelse. Den varmer - det er netop vores DNA du beskriver. Vi glÊder os til at se dig nÊste gang. De bedste hilsner Alfa Omega Klinikken