Jeg har fÃ¥et 2 PRP-behandlinger hos Alfa Omega Klinikken, og jeg er rigtig glad for resultatet. Allerede efter den fÞrste behandling kunne jeg se en stor forskel. Jeg blev mÞdt af en rigtig flink... ãã£ãšèŠã
FÊnomenal, ubeskriveligt og enestÃ¥ende. Sikke en fantastisk oplevelse at mÞde dig kÊre Mitte, det SÞnderjyske svar pÃ¥ Mette. Klinikken's aura, bÊrer absolut prÊg af ejerens personlighed. Fra man t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super tilfreds - man fÞler sig virkelig i trygge hÊnder! ð Jeg er glad for at have startet min behandling hos dygtige og yderst professionelle Mitte.
äŒæ¥ãåçããŸãã
fuldstÊndig udfÞrlig information ,gennem hele forlÞbet fÞrst hos Michael og dernÊst hos Farooq ,Michael derefter igen, fÞler sig fuldstÊndig tryg venlig hilsen Carsten
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
"Vi tror på, at skÞnhed skaber velvÊre. Vi tror på, at din livskvalitet bliver stÞrre, hvis du er glad for dit udseende og din krop. I Alfa Omega Klinikkken tilbyder vi en bred vifte af alt fra hudforyngende til sundhedfremmende behandlinger. Fra anti-aging og plastikkirurgi til kostvejledning og stressreduktion. Behandlinger, der tager udgangspunkt i dit unikke jeg og giver naturlige, Êstetiske og harmoniske resultater. Velkommen til vores univers af skÞnhed og sundhed" - Mitte Skjold, indehaver, kosmetisk sygeplejerske, cand. scient.san
HÞjbro Plads 21, 1., 1200, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
- 32 203 203
- info@alfaomegaklinikken.dk
- www.alfaomegaklinikken.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Virkelig god behandling
Virkelig god behandling, og giver også lyst til at gÞre en ekstra indsats. Meget sympatisk personale.
Altid i trygge hÊnder hos Mitte
Kan vÊre tryg ved behandlingerne
Man fÃ¥r altid behagelig behandling og smukt resultat af Mitte . Ser helt naturlig ud efter alle slags behandlinger. ð
Top profesioneltððŒ
Top profesioneltððŒ
Man er i de bedste hÊnder hos Mitte og Co, Êrlighed, ordentlighed og kvalitet!
Fantastisk
Helt igennem fantastisk oplevelse. Kan stÊrkt anbefale Mitte. Hun er topprofessionel, serviceminded, skaber enormt meget tryghed og er simpelthen super dygtig.
Det er magisk hvad hun udretter.
Her er man i gode hÊnder
Professionelt - sagligt - trygt - effektivt.
Her er man i gode hÊnder!
Professionelt.
Mittes personlighed og faglighed er helt i top. StÞrste anbefaling herfra.
En dejlig oplevelse
En dejlig rolig beskrivelse af hvad der skal ske. Meget objektivt. Utroligt sÞdt personale, der får en til at slappe af.
Dejlig oplevelse.
Rigtig god service!
Meget behageligt sted at komme superâŠ
Meget behageligt sted at komme super sÞdt og rart personale og god behandlingð
Over al forventning og top professionelt
Meget venlig modtagelse og kompetent vejledning. Behandlingen blev professionelt gennemfÞrt og jeg fik al den orientering man kan Þnske sig. EfterforlÞbet har vÊret helt ukompliceret og tilfredsstillende. Jeg er tilfreds med resultatet efter blot en behandling.
Behandlig i trygge hÊnder
En rigtig god oplevelse under behandling i klinikken. Jeg fÞlte mig tryg og i de mest profesionelle hÊnder.
Topkarakter til klinikken.
Grundig rådgivning og virkelig naturligt resultat
Jeg er 56 år og har vÊret meget i tvivl om jeg turde få filler i mine mundvige der peger lidt nedad og lidt mine i lÊber. Fik en fantastisk god og grundig rådgivning. Resultatet er jeg super tilfreds med det ser naturligt ud og jeg vil helt sikkert komme igen hos Mitte og få råd om hudens aldring og hvordan man Êldes med ynde. KÊmpe anbefaling herfra.

Virkelig god service!
Virkelig god service! Hurtige og gode besvarelser pÃ¥ Instagram ift. vejledning, og hurtig levering ð¥³ð¥°

Meget positiv oplevelse
Meget positiv oplevelse. Min pakke blev leveret hurtigt og da jeg åbnede den var der en gave med.
LÊkre produkter og rigtig god service.
Jeg vender helt sikkert tilbage.

Alfa Omega Klinikken ApS ããã®åç
Mitte er min hjÊlp til at se friskere ud
Mitte hjÊlper med at få den bedste version af mig frem, der hvor jeg er i livet. Altid med stÞrste respekt for mit Þnske om at se friskere ud

Alfa Omega Klinikken ApS ããã®åç
Altid en topprofessionel rÃ¥dgivning ogâŠ
Altid en topprofessionel rÃ¥dgivning og behandling. Elsker Mitte gÃ¥r ind for et naturligt friskt look , hvor man bare bliver sin bedste udgave, - uden at se âlavetâ ud. Jeg kan varmt anbefale klinikken !