Jeg har fÃ¥et 2 PRP-behandlinger hos Alfa Omega Klinikken, og jeg er rigtig glad for resultatet. Allerede efter den fÞrste behandling kunne jeg se en stor forskel. Jeg blev mÞdt af en rigtig flink... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
FÊnomenal, ubeskriveligt og enestÃ¥ende. Sikke en fantastisk oplevelse at mÞde dig kÊre Mitte, det SÞnderjyske svar pÃ¥ Mette. Klinikken's aura, bÊrer absolut prÊg af ejerens personlighed. Fra man t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super tilfreds - man fÞler sig virkelig i trygge hÊnder! ð Jeg er glad for at have startet min behandling hos dygtige og yderst professionelle Mitte.
äŒæ¥ãåçããŸãã
fuldstÊndig udfÞrlig information ,gennem hele forlÞbet fÞrst hos Michael og dernÊst hos Farooq ,Michael derefter igen, fÞler sig fuldstÊndig tryg venlig hilsen Carsten
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
"Vi tror på, at skÞnhed skaber velvÊre. Vi tror på, at din livskvalitet bliver stÞrre, hvis du er glad for dit udseende og din krop. I Alfa Omega Klinikkken tilbyder vi en bred vifte af alt fra hudforyngende til sundhedfremmende behandlinger. Fra anti-aging og plastikkirurgi til kostvejledning og stressreduktion. Behandlinger, der tager udgangspunkt i dit unikke jeg og giver naturlige, Êstetiske og harmoniske resultater. Velkommen til vores univers af skÞnhed og sundhed" - Mitte Skjold, indehaver, kosmetisk sygeplejerske, cand. scient.san
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Fantastisk service!
Har på Alfa Omega Klinikken fået en peel behandling. Jeg oplevede en fantastisk service fra sygeplejerske Erla, som hele vejen behandlingen igennem var opmÊrksom, venlig og super kompetent.
Der er ingen tvivl om, at hun har helt styr på, hvad hun laver, og jeg vil hermed videregive mine varmeste anbefalinger.
Jeg besÞgte Alfa Omega klinikken for atâŠ
Jeg besÞgte Alfa Omega klinikken for at få en professionel vurdering af min hud, da jeg har dÞjet med den i en del tid nu. Jeg kom ind til den her konsultation, hvor hende her lÊgen -eller sygeplejersken spÞrger mig om hvilke produkter jeg synes, at jeg skal bruge osv. Jeg er ikke kosmetisk sygeplejerske eller lÊge. Jeg er en pige, som ingen forstand har på hvad min hud har brug for, eller hvad den ikke har brug for. Det er netop DERFOR, jeg kommer jeg for at få en konsultation af en professionel, som kan vurdere hvad min hud har brug for, og hvad den ikke har brug for. Min opfattelse var, at hende her lÊgen -eller sygeplejersken, var "ligeglad" med hvordan lige prÊcis min hud var, og hvad lige prÊcis min hud havde brug for. Hun prÞvede egentlig bare at sÊlge mig deres produkter - og det var egentlig ligemeget for hende, hvilke produkter jeg kÞbte, bare jeg kÞbte noget.
I helhed synes jeg, at min oplevelse hos Alfa Omega klinikken var super uprofessionel og useriÞs. Jeg fik ikke vejledning eller hjÊlp til min hud.

Virkelig dygtige og profesionelle
Virkelig dygtige og profesionelle. Rigtig sÞde samt super flot klinik
Altid Êrlige og reelle
Altid sÞde hjÊlpsomme, Êrlige og fantastik rådgivning
sÞde g dygtige personale
Tryk og kompentent vejledning og sÞdeâŠ
Tryk og kompentent vejledning og sÞde rare ansatte â€ïž
6 stjernet behandling
På Alfa Omega klinikken har jeg altid fået den venligste kompetent og enestående behandling jeg kunne Þnske mig.
Har gennem to forskellige forlÞb oplevet at blive set, lytte til og behandlet udfra helheden. Dvs at Mitte ikke kun behandlet hud eller hår men giver gode råd om kost, vÊskeindtag, sÞvn og psykiske belastning osv. Og resultatet har vÊre fantastisk. Kan varmt anbefale klinikken. Der er man i trygge hÊnder.
Fik lavet et hollywood lift inkl hageâŠ
Fik lavet et hollywood lift inkl hage og det er bare blevet så flot over alt forventning kan kun anbefales
Det er altid en kompetent og behageligâŠ
Det er altid en kompetent og behagelig oplevelse at komme hos Mitte.
Super professionel behandling
Super professionel behandling, og med meget omtanke for det fÊrdige resultat. Kan kun anbefales.
Jeg havde et rigtig godtâŠ
Jeg havde et rigtig godt behandlingsforlÞb hos Alfa Omega Klinikken - rigtig dejlige og faglige mennesker, og så med et efterfÞlgende fremragende resultat. Kan klart anbefale rephair behandlingen.
Super oplevelse
Super fin oplevelse ifm. operation af Þvre Þjenlåg - tak for det :-)
Helt fantastisk personale :)
Helt fantastisk personale :)
Man bliver taget godt imod af smil over hele linjen.
Jeg hat fået foretaget et halslÞft i 2018 og i år fik jeg foretaget et Hollywood lift.
Begge operationer blev foretaget af den super dygtige Lisa Laursen.
Hun laver det fineste stykke arbejde og vi griner og snakker undervejs.
Siger man det mindste pip eller tÞver når Lisa spÞrger om man kan mÊrke noget efter at lokalbedÞvelsen er lagt, så injicerer hun straks noget mere.
Har ikke oplevet at der var nogen smerter undervejs på noget tidspunkt i forlÞbet, ej heller ved fÞrste operation.
Tak for jer :)
De varmeste anbefalinger herfra :)
Karina Thomassen
Meget professionelle og altid smilendeâŠ
Meget professionelle og altid smilende og sÞde. Laver godt arbejde og det er aldrig et problem, hvis man skal have lavet en lille rettelse. Bestemt en anbefalelsesvÊrdig klinik
Her bliver du virkelig positivtâŠ
Her bliver du virkelig positivt overrasket over resultaterne.

Alfa Omega Klinikken ApS ããã®åç
Bedste behandler og behandlinger og ZOâŠ
Bedste behandler og behandlinger og ZO produkter vil jeg aldrig nogensinde skifte dem

Holywood lift
Jeg fik foretaget et Holywood lift for 3 mÃ¥neder siden. Selve operationen foregik i en rolig og afslappet atmosfÊre og gjorde ikke ondt. FormÃ¥let var at fÃ¥ fjernet mine âHamsterposerâ, hvilket dog ikke helt lykkedes. Jeg har et fyldigt ansigt, som efter operationen er blevet rundere, fordi fedt ikke fjernes ved et Holywood Lift, men bare omfordeles. Dette blev jeg gjort opmÊrksom pÃ¥ lige inden operationen, men ikke ved forundersÞgelsen.
Uheldigvis gik der infektion i operationssårene, så jeg måtte behandles med antibiotika, og arrene er tykkere og rÞdere, end jeg havde forventet inden operationen. Håber dette problem lÞser sig med tiden.
Jeg har fået en del tilkendegivelser om, at jeg ser friskere ud, end jeg plejer - også fra personer som ikke ved, at jeg er blevet opereret, så nu håber jeg bare at resultatet varer ved i mange år.
HooywoodlÞft
Så fin imÞdekommenhed og vejledning. Realistisk afstemning af forventninger.
Behagelig atmosfÊre under operation.
Så fin hjÊlp ved behov

Alfa Omega Klinikken ApS ããã®åç
Fantastisk service og utrolig professionelle
De er utrolig professionelle og dygtige. De giver deres Êrlige meninger og er meget omhyggelige med at udfÞre behandlinger.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã