Virkelig Êrgerlig over kun at kunne give 3 stjerner. Men vi har desvÊrre vÊret ramt af forsinkelser pÃ¥ udbringning de sidste to gange. Vi elsker egentlig pizzaer og andre produkter derfra, men sidste... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
vi var der til aften og blev glÊdelig overrasket over den gode mad til billige priser. i forvejen havde spurgt efter hvidvin, som de ikke havde, men da vi kom, sÃ¥ var der hvidvin. god service og ve... ãã£ãšèŠã
Vi bestilte pizza ud til Vester Nebel fiskesÞ. Som aftalt dukkede budbringeren op efter en halv time. Gode pizza med pÊn med fyld på. Smagte godt. God betjening.
Verdens bedste pizza jeg nogensinde har smagt der var en god stemning der inde og de havde god humor 5 stjerner her fra
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Virkelig Êrgerlig over leveringstidâŠ
Virkelig Êrgerlig over kun at kunne give 3 stjerner. Men vi har desvÊrre vÊret ramt af forsinkelser på udbringning de sidste to gange. Vi elsker egentlig pizzaer og andre produkter derfra, men sidste gang var udbringning 45 min forsinket og i dag 20 min forsinket, så nu bliver det til en anmeldelse herinde. Begge gange har vi ringet for at hÞre hvor langt buddet er, da vi er nogen der må tage insulin fÞr måltid og dette skal times. Mit bedste råd er for AliBaba at skrive lÊngere leveringstid så de undgår disse problemer. Men igen, maden er der intet at sÊtte på, vi kan desvÊrre bare ikke bestille derfra når maden ikke kommer på den anmeldte ankomst.
Verdens bedste pizza jeg nogensinde harâŠ
4.9 stjerner
4.9 stjerner
NÊrmest intet at komme efter
Glen synes at kvinden bag kassen var lÊkker
Vi bestilte pizza ud til Vester NebelâŠ
Pizzaerne var mega gode ogâŠ
Pizzaerne var mega gode og medarbejderne var mega sÞde
Mega god oplevelse
Mega god oplevelse! God betjening, og hurtig levering. 5 stjerner!!!
Bedste pizza jeg nogensinde har fåget
Pizzaen har virkelige god og personaletâŠ
Pizzaen har virkelige god og personalet var meget venlige og hurtige ventetider
Pizzaen var mega god og medarbejderneâŠ
Pizzaen var mega god og medarbejderne var mega sÞde og hurtig betjening!ð
De bedste pizzaer i hele verden ðð godâŠ
De bedste pizzaer i hele verden ðð god service hurtigt madð¥³ð¥³
Pizzaen var mega god
Pizzaen var mega god, og deres service var også mega godt
Bedste pizza sted
Mega god pizza og dem der arbejder der var mega sÞde:) og der var mega hurtig leveringð
Det var sygt god pizza
Det var sygt god pizza! Og mega god service!!
Rigtig god pizza
Rigtig god pizza.
Servicen var fantastisk
Servicen var fantastisk - (vi ventede knap 3 minutter) pizza slicesne var utrolig gode og de var de beste slices jeg nogen sinde har smagt:D. jeg anbefaler 100% Ali babas pizzað
DÃ¥rlig mave efter pizza fra Ali Baba
Vi fik 3 pizzaer leveret i dag.. aldrig har jeg modtaget så dårlige pizzaer, de var kolde, smagte elendigt og lignede nÊrmest en fryse pizza fra Aldi der lige var piftet lidt op.. så alt i alt fÞrste og sidste gang jeg kÞber en pizza hos Ali Baba
PS vi er 3 som siger tak for dårlig mave her dagen efter
glÊdelig overrasket
i forvejen havde spurgt efter hvidvin, som de ikke havde, men da vi kom, så var der hvidvin.
god service og venligt personale.
vi skal til vamdrup igen til september, og hvor tror i, vi skal spise? selvfÞlgelig hos ali baba
Jeg og min kÊreste ringet til dem ogâŠ
Jeg og min kÊreste ringet til dem og spurte om vi kunne kÞbe en familie pizza med salat.
De spurte hvor vi bor og vi sagde vores adresse og om de kunne udbringe.
De kunne ikke forstå dansk og snakkede uden om, vi fik ikke vores pizza.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ