レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bestilte og betalte for strikkeopskrift d. 25/3. Her 10 dage senere har jeg hverken modtaget strikkeopskrift eller fÃ¥et pengene retur. Dagen efter bestillingen, fortÊller de at jeg kun kan fÃ¥ kopi... もっず芋る

Fandt dem via et godt tilbud pÃ¥ nettet. De havde ikke lige farven viste det sig, men jeg modtog hurtigt en mail om jeg ville have en anden farve. Efter en opringning fik jeg tilsendt billeder af andre... もっず芋る

䌁業情報

1. 糞店
  2. ホビヌショップ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Allerup Strik har kÊmpeudvalg af garn, strikkeopskrifter og tilbehÞr til strik. Gode priser og Hurtig levering.

3.7

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

22件のレビュヌ

Har handlet der i flere år

Har handlet der i flere Ã¥r, ogsÃ¥ for at stÞtte op om det lokale. De er hjÊlpsomme og butikken er hyggelig. Men nu pÃ¥ sidste har det vÊret meget ustabilt med Ã¥bningstider, jeg har vÊret forbi tre gange, hvor der, efter Ã¥bningstiderne, skulle vÊre Ã¥bent, og pÃ¥ dÞren hÊnger er skilt “ LUKKET I DAG”
Så nu må jeg prÞve at finde det jeg står og mangler, andre steder

2026幎1月30日

Stor tilfredshed

Trods nogle mindre gode anmeldelser, valgte jeg at bestille garn og tilbehÞr til mit nÊste strikkeprojekt hos Allerup Strik en sen aften. Varerne blev sendt allerede nÊste dag og farven svarede til billederne på hjemmesiden. Så stor anbefaling herfra. Absolut ikke sidste gang jeg handler her.

2025幎10月18日
自発的なレビュヌ

Kan absolut ikke rose ejer for god kundeservice

Jeg skal bruge noget bestemt garn, og det haster
Der er kun 7 dage til mine modeller skal afleveres til Photoshoot , der laves for et ugeblad , jeg er designer og har deadline!
FÃ¥r hurtigt bestillingsbekrÊftigelse , “skriver nÃ¥r garnet er afsendt” hvilket aldrig sker!

Efter 4 dÞgn - har jeg stadig ikke hÞrt noget, garnet er ikke afsendt, jeg skal aflyse med ugebladskoncernen og den fotograf de har sat på opgaven til 12.000 kr
Mit eget honorar på 10.000 kr ryger jo også

Afbestiller garnet tidligt fredag morgen , og siger det ikke skal sendes!

LÞrdag over frokost kommer så en meget meget overraskende meddelelse om fra PostNord, at garnet netop er indleveret og afsendt - 24 timer efter jeg afbestilte det!
Og nu blir leveret på mandag, den dag alle modeller skulle vÊre fÊrdiglavede og klar, 8 dage efter min bestilling blev afgivet! Fredag-lÞrdag-sÞndag var afsat til Resen af projektet!

Jeg kan derfor på ingen måde anbefale sÊlger! Der blir ikke lyttet til kundens behov, der blir ikke lyttet til en annullering af ordre og hun sender alligevel garnet 24 timer efter jeg har bedt om at få min betaling tilbage !
Det er på ingen måde en tilgang jeg som kunde kan viderebringe som en god oplevelse.

Nu stÃ¥r jeg uden den indtÊgt for design som jeg har arbejdet intenst pÃ¥ i mÃ¥nedsvis - en fotografudgift for ugebladet og stadig synes sÊlger det er “det bare sjov” det er pÃ¥ ingen mÃ¥de noget jeg kan bruge til noget.
Arrogant, ikke lyttende og lever ikke op til egne aftaler!

2025幎8月2日
自発的なレビュヌ

Skrappe regler for afgang i butikken

DvÊrgpuddel hvalp pÃ¥ armen er forbudt 😮

KÞrer fra Odense for at handle her fordi de har det bedste strÞmpegarn til prisen.

Men min lille dvÊrg puddelhvalp, der sidder pÃ¥ min arm mÃ¥ ikke vÊre inde i butikken. Det skal nÊvnes at jeg pÃ¥ tidspunktet var eneste kunde i butikken. Årsagen var, at hunden kunne tisse pÃ¥ gulvet og at der jo var garn fra gulv til loft, javel - det bliver lidt svÊrt for hunden pÃ¥ armen dels at tisse pÃ¥ gulvet eller snuse til garnet. Derudover kunne andre kunder vÊre utilfreds med at der var en hund i butikken, blev der sagt.

Jeg måtte gerne have en flok forkÞlede bÞrn med i butikken, med mindre de spiste is!!

Jeg vil foreslÃ¥ allerup garn at tage deres regler op til overvejelse og give smÃ¥ hunde adgang hvis de sidder pÃ¥ armen eller i en taske. Ligesom at bÞrn skal opfÞre sig ordentligt 😊

2024幎10月1日
自発的なレビュヌ

Solgte mig lager garn de ikke havde på lager

Solgte mig igen garn de skrev de havde på lager.

Skrev efterfÞlgende til mig at de desvÊrre var udsolgt , at det ville komme efterfÞlgende fredag eller mandag og derefter blive sendt .

I weekenden mellem fredag og mandag bliver jeg af ven gjort opmÊrksom på at genet i den farve stadig står til at vÊre på lager .

Jeg kontakter allerup strik og spÞrger til hvorfor de ikke har sendt mig garnet, når det står på lager .

De svarer, denne farve tager de aldrig af lager listen, da det er sjÊldent de ikke kan levere inden for få dage.

Tirsdag skriver jeg så, at nu det har vÊret mandag, og jeg ikke har hÞrt noget, så må jeg formode det er på vej, ellers ville jeg håbe de ville sende den anden farve, så jeg kunne komme igang med barsels gave .

Det gad de så ikke svare på, men sendte den anden farve uden besked, og har selvf kun trukket for den

De har stadig ikke skrevet noget om den råhvide, og nu har jeg skrevet at jeg har kÞbt andet sted, da jeg ikke får nogen respons .

Jeg synes det er mÊrkeligt og uopdragent ikke at svare

2024幎2月12日

God kundeservice

Havde bestilt garn, der i webshoppen var på lager men det viste sig, at det ikke var samme indfarvning. Istedet for at sende disse nÞgler fik jeg besked på at forsendelsen var forsinket. Jeg kontaktede kundeservice og fik ordren Êndret til anden farve. Virkelig god kundeservise.

2023幎5月10日
自発的なレビュヌ

Utrolig dejlig butik med god stemning

Utrolig dejlig butik med god stemning. Venlig og dygtigt personale der giver en fin betjening/ vejledning
Masser af garn og alligevel overskueligt.
Bestiller man over nettet har man sit garn i lÞbet af 1-2 dage.
Ingen bÞvl med at komme af med garn, hvis man har fået kÞbt for meget til en bluse.
Kan varmt anbefale Allerup Strik

2022幎6月7日
自発的なレビュヌ

Bestilte og betalte for strikkeopskrift

Bestilte og betalte for strikkeopskrift d. 25/3. Her 10 dage senere har jeg hverken modtaget strikkeopskrift eller fået pengene retur.
Dagen efter bestillingen, fortÊller de at jeg kun kan få kopi af opskriften. Pris nedsat til 10,-kr. Har dog stadig hverken set kopi-opskrift eller de resterende 30,-kr.
De har ikke kunnet/villet sende opskriften på mail, selvom dette blev forespurgt.
Har for lÊngst fundet anden opskrift, og er nu egentlig ret ligeglad med den kÞbte....- men er ikke ligeglad med dårlig service, arrogance i mails og useriÞs markedsfÞring.

2021幎4月4日
自発的なレビュヌ

Fandt dem via et godt tilbud på nettet

Fandt dem via et godt tilbud på nettet. De havde ikke lige farven viste det sig, men jeg modtog hurtigt en mail om jeg ville have en anden farve. Efter en opringning fik jeg tilsendt billeder af andre farver og garnet blev sendt med det samme. Camilla var virkelig serviceminded og det var en virkelig god oplevelse. Ikke sidste gang jeg handler på deres hjemmeside👍

2020幎8月19日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ