de Moel Hengelsport レビュー 6

企業情報

1. 釣具店
  2. 釣りエサ店

当該企業による記述

Meer dan alleen vissen… Toen Opa Jan de Moel in de jaren 70 naast het foerage bedrijf een dierenwinkel en hengelsportzaak begon in de grote schuur, was zijn doelstelling zoveel mogelijk mensen in de regio te voorzien van alles voor zijn huisdieren en hengelsport hobby. Door meerdere uitbreidingen en de laatste verbouwing in 1998 is de winkel uitgegroeid tot 300m2. Met de winkel in Wervershoof en een prachtige webshop is de Moel Hengelsport Wervershoof 1 van de grootste hengelsportwinkels van Noord-Holland en de plek voor al je visspullen. Met een steeds groter wordend assortiment is Alleshengelsport.nl dé locatie voor je nieuwe hengel, molen, vislijn, aas & voer , vistoel, karpertent, en al je andere hengelsportaccessoires! Zoek je loodjes, haakjes, dobbers, kunstaas, foudralen of hengelsport kleding? Wij hebben het! Of je nu gaat karpervissen, witvissen, roofvissen of zeevissen. De Moel Hengelsport Wervershoof heeft voor jou de juiste visspullen! Ook op het gebied van rookovens kan je bij ons terecht. Met de digitale rookovens van Bradley Smokers is het een waar genot om je vis of vlees te roken. Een andere specialiteit van de Moel Hengelsport Wervershoof is Waadpakken en Thermo pakken. In de winkel en webshop vind u een zeer uitgebreid assortiment aan kleding. Bij de Moel Hengelsport Wervershoof slaagt u altijd!! Bij ons vindt u alle grote merken zoals, Fox, JRC, , Rig Solutions, Strategy, Spro, Korda, Rapala, LFT ,Albatros, Bradley Smokers, Sundridge, Elka, Cresta, Maver,Delphin, Gamakatsu. Kom gerust eens kijken in onze winkel aan het Zijdwerk nr. 11 in Wervershoof. Ons gespecialiseerde team staat u graag te woord

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Wat een fantastische service

Hoe kan een organisatie zich nog onderscheiden bij een online bestelling. Overal wordt het vrij snel geleverd en krijg je een track & trace.
Een organisatie kan zich pas onderscheiden als de zaken anders verlopen dan gepland. Ik had een rodpod besteld. Ik werd gebeld (!) door eigenaar met de mededeling dat het door mij item bestelde niet meer (snel) leverbaar was. Er werd een voorstel gedaan voor een alternatief zonder meerkosten. Toen deze binnenkwam bleken de pootjes niet apart verstelbaar. Dus ik belde daarna naar alleshengelsport.nl. De eigenaar wist precies wie ik was en ging mee in mijn bezwaar. Daarna werd er weer een andere opgestuurd en er werd tevens voor gezorgd dat het eerste pakket kosteloos werd opgehaald.
Alleshengelsport.nl heeft er voor gezorgd dat ik een zeer tevreden klant ben! Mijn complimenten!!

2026年1月30日

Erg tevreden

Erg tevreden. mooi aanbod op de website en eerlijke communicatie. Ik heb hier al vaker besteld en het is altijd top!

2026年1月17日

Very Good Service.

I recently bought a pair of Sportex rods from this shop, the model is in short supply everywhere at the moment but they had 2. I had a question about the rods and Kees de Moel phoned Sportex to clarify this for me. The rods were despatched quickly by GLS to me here in Ireland and arrived very safely packaged. Thank you for a very good and helpful service 👍.

2025年9月15日
5つ星のうち1の評価

Ze gaan heel amateurisch tewerk...

Ze gaan heel amateurisch tewerk...
Ik bestelde dobbers en kleine toebehoren. Ik plaatste mijn bestelling 18 juni en pas 10 dagen later was mijn pakketje geleverd, ik heb zelf druk moeten zetten want uit zichzelf ondernamen ze niks, ik moest zelf bellen om te horen dat er 6 dobbers tekort waren, ik zei neem dan 0,50 maar dan duurde het nog enkele dagen, nadat ik mijn gedacht zei was het pakje ineens verzonden. Bij mij nooit meer bij alles hengelsport want er zat ook iets niet in de doos, hierna zelfs geen reactie... zo zie je maar.

2025年6月27日
5つ星のうち1の評価

Product van Bradley besteld

Product van Bradley besteld. Na een week niks ontvangen. Ook na bellen waren ze het vergeten te versturen. Uiteindelijk bestelling vuil en onverpakt ontvangen. Ze konden geen nieuwe leveren, maar mocht de bestelling wel retourneren. Kortom een drama.

2018年4月8日

Trustpilot エクスペリエンス