Had al een opslag in Amsterdam en wilde de opslag 'verplaatsen' naar Almere. Bij de vestiging in Almere konden ze de verplaatsing meteen in orde maken. Box in Amsterdam leeghalen en alles zelf ve... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Robbert van de verhuisservice is echt een topper! Werkt keurig efficiënt en netjes. Stond op de wachtlijst en werd vanmiddag gebeld door Robbert dat er een plekje vrij was gekomen. Wat een geweldige s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Na het invullen op de website, redelijk snel teruggebeld om een afspraak in te plannen. Dus dat is top. Aangekomen op locatie blijkt de communicatie vanuit het hoofdkantoor naar de locatie niet goed... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

Chocoladeweg 8, 1381 DA, Weesp, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Erg tevreden! Onze gehele inboedel heeft hier meer dan een jaar opgeslagen gestaan. Alles is nog goed. Personeel is altijd vriendelijk en denken goed mee.

ALLSAFE ããã®åç
Bij de locatie in Deventer wordt met je meegedacht. wij hadden opslagruimte nodig i.v.m. onze verhuizing.
Omdat het om een verhuizing ging hebben we een aantal maanden wat korting gehad. Maar er wordt ook gekeken wat je er in op wil slaan. In ons geval meubels uit de woonkamer, dat werd ook gevraagd en zo kwam het personeel met een aanbeveling.
We hebben 1 keer gehad dat er een misverstand heeft plaatsgevonden over de verhuur van de bestelbus. Dit kwam door een dubbele boeking. Geen probleem kan gebeuren. Het voordeel is dat je spullen bewaakt liggen en je tussen de gestelde tijden makkelijk bij de spullen kunt.

ALLSAFE ããã®åç
Goede en uitgebreide uitleg gekregen van de beschikbare ruimtes. Even lopen stoeien met de app maar eenmaal ingesteld werkt het super makkelijk. Bereken goed welke ruimte je nodig hebt want je denkt bij het zien van de lege ruimte dat het zo vol staat maar dat valt best mee.

ALLSAFE ããã®åç
Goede servies, fijne boxen, makkelijk te wisselen als de box te klein/groot is.

ALLSAFE ããã®åç
Teleurstellende afhandeling van gemaakte prijsafspraken
Bij het huren van onze opslagruimte spraken wij met de vestigingsmanager een huurprijs af. Op ons verzoek heeft hij dit handgeschreven op de eerste factuur bevestigd met zijn handtekening.
Bij het afsluiten werden wij verrast door service kosten die nog bovenop de afgesproken huur kwamen. Dat was voor ons onverwacht, maar dit hebben we geaccepteerd.
Na 6 maanden wilden we de huur opzeggen, maar we konden de huur van de box verlengen met drie maanden, opnieuw tegen dezelfde eerder afgesproken prijs per maand plus servicekosten. Dat was geen punt. Bij de beëindiging ontstond vervolgens een discussie over de eindafrekening. ALLSAFE stelde zich op het standpunt dat de eerder gemaakte prijsafspraken niet meer golden en dat een hogere huurprijs verschuldigd was. Volgens onze berekening hebben we daardoor te veel betaald. ALLSAFE beroept zich op artikel 3 van de overeenkomst waardoor zij eenzijdig de prijs kan verhogen.
De gemaakte én schriftelijk bevestigde afspraken worden achteraf anders uitgelegd, terwijl ik op mijn vragen vooral ingewikkelde factuurberekeningen en verwijzingen naar algemene voorwaarden kreeg.
Dat vind ik niet betrouwbaar en heeft mijn vertrouwen in ALLSAFE geschaad. Voor het bedrag gaan we geen juridische procedure voeren, maar ik vind het wel belangrijk om mijn ervaring te delen.
Het is voor ons aanleiding nooit meer bij ALLSAFE een opslagunit te huren. Onze ervaring bij andere aanbieders is beter.
Naar aanleiding van uw reactie op deze review :
Helaas bevestigt deze reactie precies mijn punt.
Mijn klacht ging niet over de vraag óf er volgens ALLSAFE een huurverhoging in het contract stond. Het ging over de concrete prijsafspraken die met de toenmalige vestigingsmanager zijn gemaakt en zelfs schriftelijk door hem zijn bevestigd. Ook is dat bij de verlenging afgesproken (die verlenging vond plaats per 1 maart, dus 2 maanden na 1 januari)
Op die concrete afspraken wordt in uw reactie opnieuw niet ingegaan. Er wordt alleen verwezen naar de huurovereenkomst en de reeds toegestuurde facturen.
Voor mij is daarmee de kwestie voldoende duidelijk: wij verschillen van mening over de gemaakte afspraken. Ik laat het hierbij, maar blijf bij mijn beoordeling en bij de reden waarom ik ALLSAFE niet opnieuw zou kiezen.

ALLSAFE ããã®åç
Schone opslagruimte met vriendelijk personeel. Altijd behulpzaam. Is nu de 2de keer dat ik een grote ruimte huur en voor een eventuele een 3de maal kom ik graag bij Allsafe terug.

ALLSAFE ããã®åç
Ik ben ontzettend blij met mijn ervaring bij All Safe Tilburg Opslagruimte! Alles was goed geregeld en de service was echt top. Ik wil in het bijzonder Gijs en Bernard ontzettend bedanken voor hun hulp, service , vriendelijkheid en hebben alles heel prettig en professioneel geregeld.
Ik ben supertevreden en zal, als ik in de toekomst weer een opslagruimte nodig heb, zeker weer voor All Safe Tilburg kiezen.
Nogmaals bedankt Gijs en Bernard voor alles! ðð Echt een aanrader!

ALLSAFE ããã®åç
Box was prima. Personeel doet z'n best maar begrijpt de zakelijke huurder niet helemaal. Hier valt nog wel een inhaalslag te maken. Vooral moeite met de constructie huurder (bedrijf) en gebruiker (persoon).

ALLSAFE ããã®åç
Het werkt allemaal prima, goede service van de mensen achter de balie.

ALLSAFE ããã®åç
Zeer vriendelijke medewerkers die met je meedenken. Nette verhuurruimtes.

ALLSAFE ããã®åç
Vriendelijke mensen en nemen de tijd voor goede uitleg.

ALLSAFE ããã®åç
Very quick reply to my initial request. When visiting the staff was super friendly and could help me decide which space was most suitable to rent.

netjes rustig schoon .
heb er 4 jaar een box gehuurd nu niet meer nodig
heb de mensen daar niet vaak nodig gehad maar als ik ze nodig had stonden ze klaar

ALLSAFE ããã®åç
persoon aan de balie was netjes en stond mij goed te woord, dacht goed mee, en het was geen probleem om een andere / grotere box te regelen. kleine minpuntjes zijn dan wel dat de uitgangs poort niet goed werkt dat ik in het begin nog niet had meegekregen maar dat reken ik even niet mee. en het tijdstip dat ik deze mail krijg 00:06. in het algemeen ben ik goed tevreden

ALLSAFE ããã®åç
De ruimtes zijn prima toegankelijk en voldoen als eenmaal de juiste maat is overeengekomen.
Waar wij wel tegenaan gelopen zijn is dat er eenmaal een andere persoon uit een ander deel van nederland (door locatie Maastricht) op ons contract is bijgezet of hierbij ook mijn bankrek e.d. zichtbaar zijn geweest voor de andere persoon wordt ontkent en men vond het niet iets noemens waardig, er werd ook net gedaan of de medewerker de fout had geconstateerd en direct rechtgezet had maar hier ben ik 2 dagen meebezig geweest.
Op een ander moment werd ons gemaild dat het huidige contract opgezegd was en dat we binnen 5 dagen de unit leeg moesten opleveren (Middelburg). Bij navraag of ik de opzegbrief mocht ontvangen die ik verstuurd zou hebben kreeg ik ' excuus administratieve fout' .
Twee ervaringen waarbij administratief fouten gemaakt werden wat een onproffessioneel gevoel gaf.
Vriendelijkheid.
In eerste instantie op een locatie contact met een dame gehad die erg vriendelijk en goede service gaf, later zaten er twee mannen met wie het lijkt of ze gevangenbewaarders zijn geen vriendelijke ontvangst en het contact lijkt altijd op een conflict.
Review op eigen initiatief 1 ster meer gegeven want de locatie is altijd wel goed toegankelijk en zeker schoon.

ALLSAFE ããã®åç
Met mijn sleutel kon ik een andere box openen
En het is donker de verlichting in het pad is stuk langer dan 1 week !

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã