ALLSAFE レビュヌ

11,040
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Had al een opslag in Amsterdam en wilde de opslag 'verplaatsen' naar Almere. Bij de vestiging in Almere konden ze de verplaatsing meteen in orde maken. Box in Amsterdam leeghalen en alles zelf ve... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fijne ervaring. Vrolijk personeel en ze kunnen je overal bij helpen. Ruimte is altijd beschikbaar en loopt vlot met de karretjes. Vriendelijke geholpen door mindy

5぀星のうち5の評䟡

Robbert van de verhuisservice is echt een topper! Werkt keurig efficiënt en netjes. Stond op de wachtlijst en werd vanmiddag gebeld door Robbert dat er een plekje vrij was gekomen. Wat een geweldige s... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Na het invullen op de website, redelijk snel teruggebeld om een afspraak in te plannen. Dus dat is top. Aangekomen op locatie blijkt de communicatie vanuit het hoofdkantoor naar de locatie niet goed... もっず芋る

䌁業情報

1. 保管斜蚭
  2. 匕っ越し甚品店

圓該䌁業による蚘述

Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!

ALLSAFE Mini Opslag - Geeft Ruimte

圓該䌁業による蚘述

De beste service voor de laagste prijs
Uniek alarm per unit

(11,040)

過去12か月のレビュヌ数: 1,676ä»¶

レビュヌを曞く

Heel tevreden over personeel

Heel tevreden over personeel. Behulpzaam, vriendelijk en meedenkend.

2026幎4月6日

Beste,

Dank voor je mooie review over ALLSAFE! Super om te horen dat je tevreden bent over ons personeel en dat je onze behulpzaamheid, vriendelijkheid en het meedenken waardeert. We geven dit met veel plezier door aan het team!

behulpzaam

Beste,

Dank voor je positieve beoordeling over ALLSAFE! Geweldig dat je ons team als behulpzaam ervaart, dat is precies wat we willen bereiken.

Snelle bediening

Snelle bediening. Goede en relevante informatie.

Beste,

Dank voor je mooie review over ALLSAFE! Top om te horen dat je tevreden bent over de snelle bediening en de duidelijke en relevante informatie die je hebt ontvangen. We streven ernaar om dit elke keer waar te maken.

Goed personeel

Goed personeel. Alles is schoon. Goede temperatuur.

Beste heer van der Bruggen,

Dank voor je mooie review over ALLSAFE! Geweldig om te horen dat je ons personeel waardeert en dat je de ruimtes schoon en op goede temperatuur vindt. We blijven ons inzetten om deze kwaliteit te behouden voor al onze klanten.

5぀星のうち3の評䟡

Vriendelijk maar veel onduidelijkenkosten

Veel onduidelijke kosten, veel info in 10 minuten.
Waarvan het personeel dan gelooft dat je alles in je geheugen stampt.
Beetje jammer.

Beste heer Broek,

Dank dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen. Het spijt ons te horen dat de informatie niet helder genoeg was en dat het tempo als te hoog is ervaren. We willen onze uitleg altijd transparant en begrijpelijk maken. Zou je ons een email willen sturen op klantenservice@allsafe.nl, zodat we je ervaring beter kunnen begrijpen.

5぀星のうち4の評䟡

Nette medewerker,legte alles goed uit.

Nette medewerker,legte alles goed uit.
Nette ruimtes.

Beste Michael,

Dank voor je mooie review over ALLSAFE! Geweldig om te horen dat onze medewerker je alles duidelijk heeft uitgelegd en dat je de ruimtes netjes vond. We doen ons best om service en faciliteiten op topniveau te houden.

Goede ervaring

Goede ervaring! Vriendelijk personeel dat de tijd voor je neemt.

2026幎8月1日

Beste Jesper,

Dank voor je mooie review over ALLSAFE! Geweldig om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad en ons personeel vriendelijk en behulpzaam vond. We vinden het belangrijk om onze klanten alle aandacht te geven en het is fijn dat je dit hebt ervaren.

5぀星のうち5の評䟡

Top bedrijf in SIttard met een

Top bedrijf in SIttard met een fatsoenlijke opslag accomodatie en beveiliging.

2025幎12月8日

Beste Christian,

Dank voor je mooie review over ALLSAFE Sittard! Geweldig om te horen dat je onze opslag en beveiliging als fatsoenlijk en betrouwbaar ervaart. We blijven ons inzetten om de veiligheid en kwaliteit hoog te houden.

Goed geholpen!

Goede uitleg en ben tevreden.

2026幎7月24日

Beste,

Dank voor je review over ALLSAFE! Fijn om te horen dat je tevreden bent en dat onze uitleg naar wens was. We doen er alles aan om onze service zo duidelijk en prettig mogelijk te maken.

REDOUAN TOPPER!

REDOUAN TOPPER!
Ik ben zelf geen klant geweest, maar ik stond met pech op hun terrein omdat ik mijn elektrische auto niet meer kon opladen door een storing aan het laadpunt. Hierdoor zat ik bijna vier uur vast, terwijl ik op de ANWB en de berger wachtte.

In de tussentijd heeft Redouan mij ontzettend vriendelijk geholpen. Hij heeft zelfs geprobeerd mijn auto mee te duwen, al bleek dat helaas niet mogelijk. Omdat ik daar zo lang in de hitte stond, kwam hij ook uit zichzelf water brengen. Dat waardeerde ik enorm.

Redouan was vriendelijk, behulpzaam en dacht echt met me mee, ondanks dat ik geen klant was. Van zulke medewerkers zouden er veel meer moeten zijn. Nogmaals ontzettend bedankt voor de hulp!

Ps. Dit is mijn eerste review ooit en dat zegt genoeg over hoe ik dit erg waardeer

2026幎7月31日

Beste Mahamed,

Dank voor je uitgebreide en warme review over jouw ervaring bij ALLSAFE! Geweldig om te horen hoe Redouan jou vriendelijk, behulpzaam en met zoveel inzet heeft ondersteund, zelfs in een moeilijke situatie en terwijl je geen klant was. We waarderen het enorm dat je dit deelt en gaan je prachtige complimenten met veel plezier aan hem doorgeven. Van zulke betrokkenheid worden wij ook trots!

Alles netjes vriendelijke ervaring

Alles netjes vriendelijke ervaring (dhr. Stegeman) behulpzaam, helemaal top!!

Beste Robert,

Dank voor je positieve review over ALLSAFE! Goed om te horen dat je een vriendelijke ervaring hebt gehad en dat je tevreden bent over de behulpzaamheid van ons team. We geven je complimenten graag door!

Perfecte oplossing

Aardige mensen, top service en echt kwalitatief product. Super blij mee.

Beste Marian,

Dank voor je enthousiaste review over ALLSAFE! Fantastisch om te horen dat je onze mensen, service en de kwaliteit van ons product waardeert. We doen ons best om deze ervaring altijd waar te maken en het is fijn dat dit is gelukt.

Schoon

Schoon, overzichtelijk

Beste Jan,

Dank voor je review over ALLSAFE! Geweldig om te horen dat je onze locatie als schoon en overzichtelijk ervaart. We doen er alles aan om dit zo te houden voor al onze klanten.

5぀星のうち2の評䟡

Ik ben al zes jaar klant bij ALLSAFE

Ik ben al zes jaar klant bij ALLSAFE West, en ik schrijf dit omdat de ervaring echt is veranderd — en niet ten goede. Wat deze plek bijzonder maakte, waren de mensen: vriendelijk, flexibel, echt behulpzaam. Dat maakt veel uit, want een opslaglocatie is op zichzelf geen warme ervaring, en de medewerkers maakten dat goed.

Die menselijke kant verdwijnt. Alles is geautomatiseerd rondom auto's — je kunt niet meer op hetzelfde punt naar binnen en naar buiten, dus als je met de fiets of te voet komt, loop je de hele route om, zonder enige rekening te houden met mensen zonder auto. De afvalplek die er vroeger was, is ook weg, waardoor iets heel gewoons aan het gebruik van opslag onnodig onvriendelijk aanvoelt. En mijn laatste contact met een medewerker was bot en defensief — het tegenovergestelde van wat me hier jarenlang heeft gehouden.

Ik verwacht niet dat er veel verandert, maar ik wilde eerlijk zijn: het voelt nu als een machine die zich niets aantrekt van de mensen die er gebruik van maken. Dat is echt jammer, want deze plek was vroeger echt goed.

2026幎7月31日

Beste Paula,

Dank voor je uitgebreide en eerlijke review. We betreuren het dat je veranderingen als minder positief ervaart, zeker na zoveel jaar klant te zijn. Persoonlijke service en gemak zijn waarden die we belangrijk vinden. Ook je opmerkingen over toegankelijkheid, faciliteiten en klantvriendelijkheid nemen we zeer serieus en we zorgen dat deze feedback bij het team terechtkomt.

Persoonlijke begeleiding advies en

Persoonlijke begeleiding advies en klantgerichte houding

2026幎7月22日

Beste Ronald,

Wat goed om te lezen dat je de persoonlijke begeleiding en klantgerichte houding waardeert bij ALLSAFE Almere. We vinden het belangrijk dat iedereen zich goed geholpen voelt, dus dit is fijn om terug te krijgen.

Super makkelijk

Super makkelijk voor een tijdelijk postadres

2026幎7月17日

Beste Emile,

Dank voor je mooie review over ALLSAFE! Geweldig om te horen dat je ons als een super makkelijke oplossing voor een tijdelijk postadres ervaart. We blijven ons best doen om dit zo eenvoudig mogelijk voor je te maken.

Fijne service

Fijne service, vriendelijke behulpzame heren!
De ruimte was voldoende voor een klein huishouden en met de aanbieding 50% korting was t ook nog eens de goedkoopste van de regio!

2026幎7月30日

Beste Elise,

Dank voor je enthousiaste review over ALLSAFE! Geweldig om te horen dat je onze behulpzame medewerkers waardeert, de ruimte perfect was voor jouw kleine huishouden en dat je met de 50%-actie voordelig uit was in de regio.

schoon en heel practisch

Dat " robotic" systeem is geweldig.
De opslagunit wordt voor de laadruimte gezet, zodat je zo van de auto direct naar de unit verhuisd. Scheelt gedoe met karretjes door gangetjes lopen.....
Het is gloednieuw en brandschoon.
Heel prettige ervaring.

2026幎7月13日

Beste,

Dank voor je enthousiaste review over ALLSAFE en ons innovatieve “robotic” systeem! Geweldig om te horen dat het gemak van de unit bij de laadruimte en de brandschone, gloednieuwe omgeving zo positief is opgevallen. We vinden het belangrijk om opslag zo eenvoudig en prettig mogelijk te maken, en jouw ervaring bevestigt dat.

5぀星のうち4の評䟡

Schone en nette opslag - alleen borg terugstorten te lang

Schone en nette opslag. Je kan ke eigen slotje meenemen in plaats van dat je verplicht een slotje moet afnemen. Einge minpunt is dat het ontzettend lang duurt voordat ze de borg terugstorten. Dat is niet meer van deze tijd. Unit opgeleverd, en alles betaald, dan kan die borg erug gestort worden. Daar hoef je niet eerst 6 weken rente van te trekken...

2026幎6月30日

Beste Ron,

Dank voor je eerlijke review. Geweldig om te horen dat je blij bent met de nette opslag en de mogelijkheid om je eigen slot te gebruiken. We begrijpen je punt over de terugbetaling van de borg en nemen deze feedback mee. Dank dat je dit met ons deelt!

5぀星のうち5の評䟡

Eerste keer is altijd even wennen

Eerste keer is altijd even wennen, eenmaal binnen gaat alles van eigens. Vriendelijk en professioneel personeel, goede locatie, vrije ruimte voor parkeren

2026幎7月22日

Beste Jorn,

Dank voor je mooie review over ALLSAFE! We zijn blij dat je ervaring na de eerste keer soepel en vanzelfsprekend verliep. Fantastisch om te horen dat ons team, de locatie en de parkeerruimte naar wens waren.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。