Had al een opslag in Amsterdam en wilde de opslag 'verplaatsen' naar Almere. Bij de vestiging in Almere konden ze de verplaatsing meteen in orde maken. Box in Amsterdam leeghalen en alles zelf ve... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fijne ervaring. Vrolijk personeel en ze kunnen je overal bij helpen. Ruimte is altijd beschikbaar en loopt vlot met de karretjes. Vriendelijke geholpen door mindy
Robbert van de verhuisservice is echt een topper! Werkt keurig efficiënt en netjes. Stond op de wachtlijst en werd vanmiddag gebeld door Robbert dat er een plekje vrij was gekomen. Wat een geweldige s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Na het invullen op de website, redelijk snel teruggebeld om een afspraak in te plannen. Dus dat is top. Aangekomen op locatie blijkt de communicatie vanuit het hoofdkantoor naar de locatie niet goed... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

Chocoladeweg 8, 1381 DA, Weesp, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Heel tevreden over personeel. Behulpzaam, vriendelijk en meedenkend.

ALLSAFE ããã®åç
Veel onduidelijke kosten, veel info in 10 minuten.
Waarvan het personeel dan gelooft dat je alles in je geheugen stampt.
Beetje jammer.

ALLSAFE ããã®åç
Nette medewerker,legte alles goed uit.
Nette ruimtes.

ALLSAFE ããã®åç
Goede ervaring! Vriendelijk personeel dat de tijd voor je neemt.

ALLSAFE ããã®åç
Top bedrijf in SIttard met een fatsoenlijke opslag accomodatie en beveiliging.

REDOUAN TOPPER!
Ik ben zelf geen klant geweest, maar ik stond met pech op hun terrein omdat ik mijn elektrische auto niet meer kon opladen door een storing aan het laadpunt. Hierdoor zat ik bijna vier uur vast, terwijl ik op de ANWB en de berger wachtte.
In de tussentijd heeft Redouan mij ontzettend vriendelijk geholpen. Hij heeft zelfs geprobeerd mijn auto mee te duwen, al bleek dat helaas niet mogelijk. Omdat ik daar zo lang in de hitte stond, kwam hij ook uit zichzelf water brengen. Dat waardeerde ik enorm.
Redouan was vriendelijk, behulpzaam en dacht echt met me mee, ondanks dat ik geen klant was. Van zulke medewerkers zouden er veel meer moeten zijn. Nogmaals ontzettend bedankt voor de hulp!
Ps. Dit is mijn eerste review ooit en dat zegt genoeg over hoe ik dit erg waardeer

ALLSAFE ããã®åç
Alles netjes vriendelijke ervaring (dhr. Stegeman) behulpzaam, helemaal top!!

ALLSAFE ããã®åç
Aardige mensen, top service en echt kwalitatief product. Super blij mee.

ALLSAFE ããã®åç
Ik ben al zes jaar klant bij ALLSAFE West, en ik schrijf dit omdat de ervaring echt is veranderd â en niet ten goede. Wat deze plek bijzonder maakte, waren de mensen: vriendelijk, flexibel, echt behulpzaam. Dat maakt veel uit, want een opslaglocatie is op zichzelf geen warme ervaring, en de medewerkers maakten dat goed.
Die menselijke kant verdwijnt. Alles is geautomatiseerd rondom auto's â je kunt niet meer op hetzelfde punt naar binnen en naar buiten, dus als je met de fiets of te voet komt, loop je de hele route om, zonder enige rekening te houden met mensen zonder auto. De afvalplek die er vroeger was, is ook weg, waardoor iets heel gewoons aan het gebruik van opslag onnodig onvriendelijk aanvoelt. En mijn laatste contact met een medewerker was bot en defensief â het tegenovergestelde van wat me hier jarenlang heeft gehouden.
Ik verwacht niet dat er veel verandert, maar ik wilde eerlijk zijn: het voelt nu als een machine die zich niets aantrekt van de mensen die er gebruik van maken. Dat is echt jammer, want deze plek was vroeger echt goed.

ALLSAFE ããã®åç
Persoonlijke begeleiding advies en klantgerichte houding

ALLSAFE ããã®åç
Fijne service, vriendelijke behulpzame heren!
De ruimte was voldoende voor een klein huishouden en met de aanbieding 50% korting was t ook nog eens de goedkoopste van de regio!

ALLSAFE ããã®åç
Dat " robotic" systeem is geweldig.
De opslagunit wordt voor de laadruimte gezet, zodat je zo van de auto direct naar de unit verhuisd. Scheelt gedoe met karretjes door gangetjes lopen.....
Het is gloednieuw en brandschoon.
Heel prettige ervaring.

ALLSAFE ããã®åç
Schone en nette opslag. Je kan ke eigen slotje meenemen in plaats van dat je verplicht een slotje moet afnemen. Einge minpunt is dat het ontzettend lang duurt voordat ze de borg terugstorten. Dat is niet meer van deze tijd. Unit opgeleverd, en alles betaald, dan kan die borg erug gestort worden. Daar hoef je niet eerst 6 weken rente van te trekken...

ALLSAFE ããã®åç
Eerste keer is altijd even wennen, eenmaal binnen gaat alles van eigens. Vriendelijk en professioneel personeel, goede locatie, vrije ruimte voor parkeren

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã