䌁業情報

1. か぀ら店
  2. 逊成孊校
  3. ナニセックス 矎容院

圓該䌁業による蚘述

All Shades is gevestigd in Zaandam. Wij helpen onze klanten om zich mooi, zelfverzekerd en comfortabel te voelen met hun haar. Wij zijn gespecialiseerd in haarwerken, extensions en haarstukken in verschillende kleuren en texturen. Wij nemen de tijd voor elke klant en luisteren goed naar jouw wensen. Ben je op zoek naar een natuurlijke look, meer volume of een compleet nieuwe uitstraling, wij denken graag met je mee en geven eerlijk advies. Naast haarwerken en extensions kun je bij ons ook terecht voor professionele haarbehandelingen. Wij werken met liefde voor het vak en met hoogwaardige producten om jouw haar gezond en stralend te houden. In onze salon heerst een warme en vertrouwde sfeer, waar jij centraal staat. Jouw tevredenheid en glimlach zijn onze grootste motivatie.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち5の評䟡

Fijnste kapster van Zaandam!

Al jaren stap ik met veel plezier naar binnen. Vlechten, extensions, knippen & kleuren: ze is een duizendpoot die alles kan. Het maakt niet uit welk haartype je hebt 😊Professioneel in haar vaardigheden & betrokken met haar hart. Gun het jezelf!

2026幎2月17日

Allshades からの回答

Beste Els, bedankt voor je mooie review. Ik hoop je snel weer te zien!

Lieve vrouw

Lieve vrouw
Wat een lieve en betrokken vrouw
Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak. Ze luistert echt , neemt de tijd en geeft advies uit het hart. Haar pruiken en haarbundels zijn van goede kwaliteit . Echt een aanrader!!!!

2025幎10月23日
5぀星のうち4の評䟡

Vriendelijk dame

Vriendelijk dame, die mee denkt en helpt zoeken naar ‘the look’ die het beste bij je past. Kwaliteit van het haar is top.

2026幎2月7日

Lieve Yudeska, dankjewel voor je mooie review 💛
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent.
Het was een plezier om je te helpen met jouw look.
Graag tot snel weer! ✹

5぀星のうち5の評䟡

Allschades heeft mij ontzettend goed

Allschades heeft mij ontzettend goed opweg geholpen met een prachtige haarstuk. De qualiteit is om u tegen te zeggen
Natasha dank je wel voor je geduld en ook voor het luisteren naar mijn wensen. Binnen no time wist je wat ik wilde en liet je mij met een grote Smile naar huis gaan
Ook het vertrouwen die je in mij stelde is een pak naar mijn hart. Ik kom zeker terug en raad een ieder aan hier naar binnen te stappen.
Je krijgt absoluut geen spijt!!

2026幎2月16日

Beste Elvira,
Hartelijk dank voor je mooie review en het vertrouwen.
Fijn om te horen dat je tevreden bent met het haarstuk en de service.
Ik zie je graag terug bij All Shades 💛

Absolute aanrader!

Natasja is een top kapster, waar ik al jaren kom. Ik ben altijd super tevreden! Ze neemt de tijd voor je, luistert goed naar wat je wilt, geeft professioneel advies & de sfeer is fijn. Een echte aanrader, ik loop altijd met een glimlach de deur uit!

2025幎12月10日

Lieve Danitsja,
Dankjewel voor je vertrouwen en mooie woorden 💛
Bij All Shades staat persoonlijke aandacht, kwaliteit en sfeer altijd voorop.
Dat jij al jaren tevreden bent, doet mij goed.
Tot snel weer ✹

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス