Amac | Apple Premium Reseller - Eindhoven Demer レビュー 163

4.4

Demer 16, -, 5611 AR Eindhoven, Noord-Brabant, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Very helpful and kind employee called Joy . Was very patient while guiding us at Amac shop in Eindhoven. The others employees didn t want to help and kept chitchatting on the side.

5つ星のうち5の評価

Helemaal tevreden over de service en het handelen bij AMac in Eindhoven😁 Moest een nieuwe batterij voor mijn iPhone 14 Pro Max hebben, ondanks ik geen afspraak had gemaakt, werd er de nodige moeite... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hartstikke goed, bestelling was meteen binnen, vriendelijk en juist geholpen, graag weer een keer.

企業情報

1. パソコン ショップ
  2. 携帯電話アクセサリ店
  3. パソコン アクセサリ店
  4. 携帯電話修理店
  5. ソフトウェア トレーニング機関

当該企業による記述

Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.

Over Amac

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Altijd vriendelijk en efficiënt.

Altijd vriendelijk en efficiënt.
Dank jullie wel

2026年3月12日

Hartstikke goed

2026年3月12日

Amac | Apple Premium Reseller - Eindhoven Demer からの回答

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad met onze winkel in Eindhoven. We wensen je heel veel plezier met je aankoop!

5つ星のうち4の評価

Very helpful and kind employee called…

The others employees didn t want to help and kept chitchatting on the side.

2026年3月8日

Amac | Apple Premium Reseller - Eindhoven Demer からの回答

Thank you for your positive review! We're so happy to hear you had such a good experience with our staff member in the Eindhoven store.

5つ星のうち2の評価

Nadat we in de winkel een keuze gemaakt…

Nadat we in de winkel een keuze gemaakt hadden hebben we een mac op de site van Amac besteld. Na 14 dagen helemaal niks vernomen van wanneer er geleverd zou worden. Toen gebeld en werd er verteld dat het nog wel 2 maanden zou duren !! Dan maar een andere kleur besteld en deze werd daags daarna al bezorgd. Waarom niet eerder aangegeven van lange levertijd?

2026年2月20日

Amac | Apple Premium Reseller - Eindhoven Demer からの回答

Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring.

We begrijpen goed dat dit verwarrend en frustrerend voor je is geweest. Zeker wanneer je na 14 dagen zelf contact moet opnemen en dan pas hoort dat de levertijd aanzienlijk langer is dan verwacht.

Levertijden kunnen soms wijzigen door beschikbaarheid bij de leverancier, maar het is uiteraard belangrijk dat dit zo duidelijk en tijdig mogelijk wordt gecommuniceerd. Jouw feedback nemen we dan ook mee in onze interne gesprekken om de communicatie rondom levertijden verder te verbeteren.

5つ星のうち5の評価

Helemaal tevreden over de service en…

Helemaal tevreden over de service en het handelen bij AMac in Eindhoven😁
Moest een nieuwe batterij voor mijn iPhone 14 Pro Max hebben, ondanks ik geen afspraak had gemaakt, werd er de nodige moeite gedaan om een plekje vrij te maken om de batterij dezelfde middag te vervangen. Absoluut tevreden mijn telefoon is helemaal stofvrij geroutineerd en ziet er weer gloednieuw uit, top en nogmaals bedankt voor het kopje koffie 😁

2026年2月23日

Amac | Apple Premium Reseller - Eindhoven Demer からの回答

Bedankt voor je positieve review en wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in onze winkel in Eindhoven!

5つ星のうち4の評価

Goede service ondanks een foutje

Hoewel een verkoper een fout maakte - ik kreeg een roze in plaats van een zilverkleurige iPad mee naar huis - was het herstel van de fout snel, zakelijk en vriendelijk. Ik geef dus geen 5 maar wel een 4 omdat ze het zo netjes aanpakten.

2026年2月8日

Amac | Apple Premium Reseller - Eindhoven Demer からの回答

Bedankt voor je positieve review en fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service.

5つ星のうち4の評価

Lever er een filmpje op de Website Amac om te zien hoe je de Apple oortjes optimaal kunt inzetten?

Apple earbuds 3 echt geweldig nu ook voor mijn vrouw besteld. Maar zou wel een verkorte versie of filmpje op de website zetten van AMAC. Zodat je kunt zien hoe je in korte tijd leert hoe een en ander werkt. Maar verder is het product gewoon goed. Alleen jammer dat de oplaadbare batterijen niet vervangen kunnen worden.

2025年12月16日

Amac | Apple Premium Reseller - Eindhoven Demer からの回答

Bedankt voor je positieve review en feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de Apple AirPods Pro 3. We nemen je suggestie over een korte handleiding of filmpje zeker mee om onze klanten nog beter te ondersteunen.

5つ星のうち5の評価

Good service the staff is nice

Good service the staff is nice. Thank you

2026年1月27日

Amac | Apple Premium Reseller - Eindhoven Demer からの回答

Thank you for your positive review! We're so happy to hear you had such a good experience with our store in Eindhoven.

Service

Er was veel personeel aanwezig. Ondanks de drukte zijn we daardoor redelijk snel te woord gestaan.
De medewerkster nam daarbij alle tijd om ons te helpen. Daarbij gaf zij veel extra service.

2025年12月30日

5つ星のうち5の評価

iPhone kabeltje goed ontvangen en werkt prima!

iPhone oplaadkabeltje in goede orde ontvangen en werkt prima!

2026年1月2日

Amac | Apple Premium Reseller - Eindhoven Demer からの回答

Bedankt voor je review! Vervelend om te horen dat je de bestelling nog niet hebt ontvangen.

Heb je al contact gehad met onze klantenservice? Zo niet, dan raden we aan om dat even te doen. We kijken graag samen met je naar een passende oplossing.

5つ星のうち2の評価

Apple iPhone 17 Nevelblauw 256 GB…

Apple iPhone 17 Nevelblauw 256 GB besteld. Op het moment van bestellen stond er dat deze op voorraad was in de winkel en dat ik hem de volgende dag (vrijdag 27 december) om 10.00 op kon halen. Na het binnenkrijgen van wat leek een mail om hem op te halen naar eindhoven gereden, wat voor mij 3 kwartier rijden is. Ik kwam in de winkel aan en daar werd gezegd dat ze hem niet hadden en dat de mail die ik had nog niet de mail was om hem op te halen. Nou ben ik niet de flauwste en hebben we naar een oplossing proberen te zoeken. Ze kregen net een bestelling binnen waar die in zou kunnen zitten en ze hadden een half uurtje nodig om deze uit te pakken, waardoor wij even in de stad rond gelopen hebben en gewacht tot ze ons belde met een update. Dit gebeurde ook netjes na ongeveer een half uur. Hij was niet binnengekomen helaas. Toen was onze volgende oplossing om hem naar Oss te laten verzenden, want dit is voor ons veel dichterbij, dit was niet mogelijk was het antwoord? Sinds wanneer kan er niets tussen twee winkels verzonden worden? De Mediamarkt en Coolblue kunnen dit wel… Tot slot hadden we gevraagd wanneer de telefoon binnen zou komen, hier konden ze geen enkele indicatie van geven, kon morgen zijn of over 2 maanden. Als er in eerst instantie door de website morgen ophalen werd gezegd kun je begrijpen dat 2 maanden nog erg lang wachten is. Uiteindelijk ervoor gekozen om de gehele koop te ontbinden. In eerst instantie kon dit ook niet, je kan via de website zelf niets annuleren en de winkel kon dit ook niet. Werd toen doorverwezen naar het hoofdkantoor van Amac die pas na het weekend op maandag 29 december om 12.00 weer bereikbaar waren. Toen ik deze in mn pauze van werk belde was het een kwestie van ordernummer doorgeven en om annulering vragen. Het geld was vandaag 30 december S’middags wel meteen binnengekomen. Uiteindelijk is het dus netjes opgelost, maar als je het mij vraagt had het niet zo moeilijk hoeven te zijn en moeten ze de website aanpassen zodat mensen niet denken dat ze hun bestelling de volgende dag op kunnen halen.

2025年12月26日

Amac | Apple Premium Reseller - Eindhoven Demer からの回答

Bedankt voor je review en voor je feedback. Het spijt ons dat het ophalen van je iPhone 17 Nevelblauw zo omslachtig verliep en dat de informatie op de website verwarrend was, onze excuses hiervoor.

Fijn dat de annulering uiteindelijk snel is afgehandeld. We nemen je opmerkingen mee om onze communicatie, voorraadinformatie en processen te verbeteren, zodat dit in de toekomst beter verloopt.

5つ星のうち5の評価

Snelle levering goede kwaliteit…

Snelle levering goede kwaliteit producten

2025年12月22日

Amac | Apple Premium Reseller - Eindhoven Demer からの回答

Bedankt voor je positieve review en wat fijn om te horen dat je je bestelling snel hebt ontvangen!

5つ星のうち3の評価

Geen interesse in klant

Heb een Apple Ipad 13'' gekocht wist welke ik wilde hebben verkoper toonde weinig interesse voor eventuele extra accessoires verder geen uitleg product uit het magazijn gehaald tasje erom tot ziens.

2025年12月24日

Amac | Apple Premium Reseller - Eindhoven Demer からの回答

Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. Wij nemen dit zeker mee in onze gesprekken om de klantervaring te verbeteren!

5つ星のうち3の評価

Waren in de winkel Eindhoven maar konden niet slagen door..........

Waren in de winkel Eindhoven maar heeft niet meer de allure van een AMAC Apple winkel, personeel ongeduldig en weinig geïnteresseerd en niet op de hoogte van producten. Ook is er maar weinig voorraad beschikbaar, bij keuze van horloge is bandje niet beschikbaar enz.....wij zijn gegaan. Killing voor de winkel want wij hebben on-line direct gevonden wat wij wilde. Ik ga graag naar de winkel normaal, stukje beleving en uitleg , Eindhoven ga ik niet meer heen bestel wel on-line

2025年12月9日

Amac | Apple Premium Reseller - Eindhoven Demer からの回答

Bedankt voor je review en feedback. Het spijt ons dat je ervaring in onze winkel in Eindhoven niet voldeed aan je verwachtingen. We nemen je opmerkingen over personeel, productkennis en voorraad serieus en gebruiken dit om onze service te verbeteren. Fijn dat je online alsnog hebt kunnen vinden wat je zocht.

5つ星のうち5の評価

Perfecte service na de aankoop zowel de…

Perfecte service na de aankoop zowel de advies van de hoes en beschermlaag folie en de aanbreng daarvan
Ik en mijn partner zijn al 10 jaar vaste klant bij Amac en daar worden we altijd goed geholpen en gewaardeerd

2025年12月14日

5つ星のうち5の評価

Fantastische ervaring in aankoop van een apple watch, geholpen door een geweldig aardig en geduldig medewerkster

Een erg vriendelijkemedewerkster heeft me vandaag geholpen met de aankoop van een watch. Ze was erg aardig en geduldig omtrent uitleg geven hierover. Top ervaring!!

2025年12月7日

Toppie

Geleverd zoals het hoort

2025年10月24日

Amac | Apple Premium Reseller - Eindhoven Demer からの回答

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Toppie

Toppie. Snel geleverd.blij mee