Nemt at kÞbe, mange gode billeder af varerne. Hurtig levering og varerne lever altid op til forventningerne. Jeg har flere par sko fra HCD kÞbt ved Amamiko og de holder virkelig godt og ser pÊne ud se... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fantastiske varer som man ikke lige kan få andre steder. God service og hurtig levering. En fornÞjelse at handle der :)
Hej Anne .Tusind tak for hjÊlpen og den super hurtige levering. âºïžð Har kÞbt leggings og strÞmpebukser fra cette . En super lÊkker kvalitet de sider simpelthen super perfekt pÃ¥ mig . Vil med fordele... ãã£ãšèŠã
FÞrst og fremmest, FANTASTISKE strÞmpebukser, som sidder godt pÃ¥ selv en str 52 plus pige. Har ikke oplevet bedre pasform, og jeg har vÊret en del mÊrker og brands igennem efterhÃ¥nden ð Udover d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Amamiko er en lille dansk design virksomhed der er specialiseret inden for Plus size mode til kvinder. Vi designer vores tÞj i samarbejde med vores kunder, hvilket gÞr at vores pasform er helt i top. Hos Amamiko finder du farverige jersey kjoler, bluser og nederdele i str. 44-56 Vi har også et kÊmpe udvalg af mere end 150 forskellige slags strÞmpebukser i str. 42-62
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Go anbefales
Mega lÊkker kjoler til os ser fylder lidt i land skabet ..
Har handle der i mange år og altid vÊrt tilfred og mega hurtigt hjÊlp hvis man har brug for det og de holder faven og formen selv om de bliver vaske tid og smidt i tÞrretumbler kan kun anbefales

Smukke og farverige kjoler
Hos Amamiko får man smukke kjoler med god pasform. De er syet proffessionelt med indsnit og i lÊkker bomuldskvalitet.

ELSKER mine nye kjoler
ELSKER mine nye kjoler! Sà flotte farver, fantastisk pasform og virkelig god kvalitet. Efter at have modtaget de fÞrste to, Mà TTE jeg bare lave en bestilling mere ðð»ðð»ðð»ð€©

Amamiko ããã®åç
SÃ¥ skÞnne og farverige strÞmpebukserâŠ
Så skÞnne og farverige strÞmpebukser med den dejligste pasform. Hurtig og problemfri levering

Altid gode produkter
Virkelig blÞd cardigan i den flotteste grÞn.
Kan kun anbefale amamiko til farveglade mennesker.

Fantastisk webshop og produkter
Amamikos kjoler og leggins/strÞmpebukser er simpelthen fantastiske. De passer perfekt, er dejlige at have på og er flotte i farverne. Der er aldrig problemer ift. levering, og man modtager varerne superhurtigt.
Kan kun anbefale webshoppen til alle kvinder med kurver :-)

Amamiko ããã®åç
God service, fantastisk tÞj af god kvalitet og hurtig levering
Jeg har kÞbt Annes kjoler i flere år nu, så har en del i skabet. Det er og bliver mit yndlings sted at finde kjoler som altid er af top kvalitet og fede print og designs. Kunne jeg give 10 stjerner, havde jeg gjort det. Anne fortjener hver og en!

Amamiko ããã®åç
Hurtig levering og virkelig fedeâŠ
Hurtig levering og virkelig fede leggings fra festival. Skal helt bestemt have flere.

KvalitetsstrÞmper hos Amamiko
Endnu en pakke med de lÊkreste strÞmpebukser fra Amamiko. Jeg vil som altid anbefale andre at gå ind på hendes hjemmeside og kÞbe af hendes store udvalg af strÞmpebukser, skrÊddersyet kjoler og de mest fantastiske sko.

Amamiko ããã®åç
Varerne lever virkelig op tilâŠ
Varerne lever virkelig op til forventningen. Hurtig og fin levering. Alt i den skÞnneste orden.

+5â.
Det var en oplevelse til +5â.
Show room blev åbnet KUN for mig, og på det tidspunkt hvor jeg Þnskede.
Super vejledning, ingen stress.
Kunne blive ved med rosende ord.
Tak for en fantastisk oplevelse â¡

Gode tilbud
Gode tilbud. LÊkker kjole, lige som forventet. God pasform

Unik
Hvis du er til unikke kjoler i en super kvalitet er det her stedet for dig. Det er dog ikke kun kjolerne der er unikke. Det er sko og strÞmpebukser også.

Handler helt klart igen
Fede sko, ekstremt hurtig levering. Whatâs not to like?

Amamiko er helt unik
Amamiko er helt unik. Her er tÞj og sko man ikke finder andre steder. Jeg bestilte et par sko med katte udtryk, og modtagelsen var en Êstetisk oplevelse i sig selv. Fin og beskyttende emballage og skoene lå i en fed Êske hvor et lille garnnÞgle var viklet rundt om skoene. Det gav en hel sÊrlig varm fÞlelse og et smil hos mig. Desuden lå et ekstra sÊt hÊle. Rigtig fin service. Amamiko fik mig til at fÞle mig hel speciel og ekstra glad for mine ekstremt fede sko. Kvalitet og service på hÞjt plan.

Super kvalitet og service
KÞbte en kjole med ugler, og det den passer bare som var den lavet til mig 𥰠som altid super god kvalitet.

Amamiko ããã®åç
Alt perfekt og stÞrrelser som beskrevet

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ