Americandreams レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

De ervaring over de geleverde producten is geweldig. Prachtige kwaliteit, ik heb nu 4 heerlijke vesten MAAR: De laatste levering, zijn 2 vesten is toch 500 euro!!! Hebben ze een niet bestaand huisn... もっず芋る

Styr unna denne butikken. De svarer ikke pÃ¥ mail, du fÃ¥r feil pÃ¥ ordren og Þdelagte varer. De tar ikke ansvar. Det eneste jeg har spurt om er en returlapp hvor jeg kan sende varene tilbake Ã¥ fÃ¥ tilbak... もっず芋る

Har köpt en tröja dÀrifrÃ¥n som var superfin. Dock Àr kvalitén inte alls bra. Tröjan slÀpper ifrÃ¥n sig hÃ¥r vilket brukar avta nÀr det Àr mohair men denna fortsÀtter slÀppa av sig ludd (ENORMT MYCKET) n... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg havde bestilt en pakke fra Americandreams.dk d. 25/03-2020. Her havde jeg desvÊrre ikke modtaget en ordrebekrÊftelse, da noget var gÃ¥et galt i processen. AltsÃ¥ havde de slet ikke modtaget min... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店
  2. ファッション アクセサリヌ店
  3. 靎屋

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

En af Danmarks mest populÊre webshops inden for tÞj, sko og accessories til kvinder. Americandreams har over 350.000 fÞlgere på de sociale medier, og holder en tÊt kundekontakt.

たあたあ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Klantenservice bestaat niet, geen enkele reactie, maar producten zijn top!

MAAR:
De laatste levering, zijn 2 vesten is toch 500 euro!!! Hebben ze een niet bestaand huisnummer ingevuld, dus is de zending opgehouden. Ik gelijk een mail gestuurd...geen reactie. Dag later weer een mail... geen reactie met nog DRIE mails er achteraan. GEEN REACTIE 😭😭. Niet bestaand huisnummer zal per ongeluk zijn ingevuld, maar GEEF IN HEMELSNAAM EEN REACTIE!!!! Nu komt het pakket alsnog (naar het huisnummer: '0') en dan heb ik het gelukkig kunnen veranderen in een bestaand huisnummer van een buur die het pakket kan aannemen. Gewoon echt NIET LEUK.

2026幎5月4日

MEGET tilfreds 🩷

Jeg har for år tilbage kÞbt den smukkeste jakke, som jeg stadig er meget glad for!
Idag har jeg så modtaget to strikke trÞjer som virkelig er lÊkre. De smukkeste farver og god kvalitet.

Jeg havde set et billede fra en person på Instagram, med en strik jeg gerne ville have. 😍
Men kunne ikke se hvad stylen hed.
Jeg spurgte kundeservice til rÃ¥d omkring dette og fik hurtig hjÊlp 👍🏌🀩

2025幎2月6日

opgelicht

Omdat het artikel dat ik had besteld te groot was heb het retour gestuurd om om te ruilen voor een maat kleiner. Aanvankelijk leek het goed te gaan en kreeg ik een nieuwe track en trace code, maar het artikel is nooit ontvangen door de pakketdienst. Na drie weken heb ik het artikel nog steeds niet ontvangen en krijg ik geen reactie op mijn e-mails hierover. Ik ben hiermee €160 kwijt.

2024幎1月18日
自発的なレビュヌ

nice color, quality could be better

It appears that returns to Latvia are not covered, so I need to pay extra unfortunately. I hope that I get full refund, because the policy states if the price for the item is reduced, the refund may be decreased also. The color is nice, but the length of waist is somehow too short, same like for all pullovers this season. The quality for the price could be better.

2024幎1月16日
自発的なレビュヌ

SkÞnt strik og rigtig god kundeservice!

SkÞnt strik og en rigtig god kundeservice! Jeg har fået den flotteste sweater i en rigtig god kvalitet. Jeg havde også bestilt et par nederdele men returnerede dem. Jeg fik straks mine penge tilbage. Man kan kÞbe en returlabel på deres side hvis man skriver "retur" i sÞgefeltet. :)

2023幎3月15日
自発的なレビュヌ

Spent a lot of time looking for a

Spent a lot of time looking for a pullover. I wanted it to be light and warm. Bought an Americandreams pullover last week and I'm enjoying it! The perfect combination of quality and price. Very light and comfortable, great choice of colors. Thank you so much, I will definitely return!

2022幎12月19日

Super flotte farverige produkter

Super flotte farverige produkter, hurtig levering og god service fra personalet! Har idag chattet med kundeservice og fÃ¥et en rabatkode som jeg kunne bruge pÃ¥ den ordre jeg allerede havde lavet. Det er virkelig god service👍 Har lige modtaget min meget flotte Fiona jakke i den flotteste orange farve🧡samt maya Hue i samme skÞnne farve og kvalitet🧡Vil altid anbefale Americandreams til alle jeg kender🥰

2022幎11月10日

VÊrre end Kina kvalitet!

De har super fint tÞj - men det er på INGEN måde pengene vÊrd! Det er så dårlig kvalitet! Selv Kina kvalitet ville nÊsten vÊre bedre! 4 ud af 5 ordre jeg har lagt det seneste år - har jeg måtte sende retur på reklamation. Der er nÊsten altid pletter, huller, fejl eller lignende. Så sent som i forgårs da jeg modtog en pakke - et par jeans med fejl (ingen hul til at lukke knappen på jeansene) samt en buksedragt med pletter. Udover det havde jeg bestilt en buksedragt mere, som de åbenbart ikke havde alligevel?
Jeg her skrevet til dem, men ingen respons endnu.. Gider ikke kÞbe herfra igen, det simpelthen sidste gang nu..

2022幎9月27日

Americandreams からの回答

Hello Louise, to identify your order and your problem please send us an email to info@americandreams.dk with your products images and your order. Then we can see a problem, comment it and make further steps.
Kind regards,
Americandreams

DÃ¥lig kundservice samt produkt.

Har köpt en tröja dÀrifrån som var superfin. Dock Àr kvalitén inte alls bra. Tröjan slÀpper ifrån sig hår vilket brukar avta nÀr det Àr mohair men denna fortsÀtter slÀppa av sig ludd (ENORMT MYCKET) nÀr jag anvÀnt den flera gånger. Har skrivit till kundtjÀnst som svarar efter några dagar och sÀger att det Àr normalt. Besviken på detta!

2022幎9月17日

Americandreams からの回答

Hello Louise, regarding the mohair products it like any mohair clothes needs a special care according to the label washing instruction.
We kindly ask you to send us the pictures to info@americandreams.dk of the products you have troubles with.
Kind regards,
Americandreams

Jeg har handlet hos Americandreams et

Jeg har handlet hos Americandreams et utal af gange, har 4 lange kjoler derfra, 5 korte + 2 sÊt og en strik, og jeg er yderst tilfreds, så undre mig over de anmeldelser der ligge herinde.
Samt har jeg aldrig haft problemer med at kontakte dem på mail.
TÞjet er lÊkker kvalitet

2022幎8月27日
自発的なレビュヌ

TÞj i rigtig dårlig kvalitet

TÞj i rigtig dårlig kvalitet. Vil ikke kÊbe herfra igen. Wish-lignede tÞj.

2022幎3月10日

Hej Line
Vi kan i vores system ikke se nogen kunde med dit navn. Har du bestilt under et andet navn/efternavn?
Hvis vi kan hjÊlpe med noget, er du velkommen til at sende os en mail på info@americandreams.dk :)
Louise // Americandreams

Skulle rykke for at få penge retur - legendarisk dårlig kundeservice!

Venter stadig en måned efter på at få pengene tilbage for en returvare. Jeg hat skrevet på mail, FB, Insta uden de svare. Men man burde jo ikke skulle rykke for det. Samtidig ligger de opslag op fra modemessen, så de er jo aktive, det er simpelthen så provokerende!!

Opdatering hvis der er andre der har problemer: Jeg fik fÞrst svar efter at have skrevet anmeldelse og kontaktet dem på Email, FB og Instagram på alle måder. De skriver så, at de ikke checker beskeder på Instagram og at min refundering er endt i error og at jeg jo bare kunne ringe til kundeservice. Ingen undskyldning eller beklagelse! Pengene gik heldigvis ind hurtigt herefter, men WOW hvor er det legendarisk ringe service at man skal rykke for at få sine retmÊssige penge retur og bruge jeg ved ikke hvor lang tid på at komme i kontakt med dem for at gÞre dem opmÊrksomme på det.

2022幎2月3日

Hvor er det trist

Hvor er det trist at man skal anmelde hjemmesiden dårligt for at få et svar.. Ringere kundeservice har jeg aldrig oplevet. Har mailet mange gange vedr en retur-sag. Til sidst sendte jeg DEN MEGET DYRE cardigan retur, med en håndskrevet seddel med hvad jeg ville bytte til.. Har aldrig hÞrt fra dem og har heller ikke modtaget min vare..
En virksomhed kan aldrig overleve uden god kundeservice - så held og Lykke med det..
Venter stadig på min vare til en vÊrdi af ca 1400kr..

2022幎1月26日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。