De skal have 5 stjerner ubetinget
De skal have 5 stjerner ubetinget. De har vÊret så hjÊlpsomme og sÞde, at vi aldrig har oplevet noget lignende.
Med venlig hilsen og varm anbefaling fra Lone Larsen, SorÞ
A New Story er en dansk design virksomhed med specialeslow fashion. Vores produkter er lavet af rest- og overskudsmaterialer, også kendt som deadstock. A New Storys produktportefÞlje er alsidig og spÊnder over en rÊkke designartikler til både mÊnd og damer, i forskellige materialer som stof, strik og lÊder. Herunder produkter som frakker, jakker, strik, tasker, laptop- og tablet sleeves m.m. Alle vores designs er udviklet af kreative danske designere og fremstillet på vores moderne produktionsanlÊg i Europa.
Ãstre FÊlledvej 10, 9440, NÞrresundby, ãã³ããŒã¯
Med venlig hilsen og varm anbefaling fra Lone Larsen, SorÞ
Fik ombytter tre trÞjer.
De rigtige om i stor Êske med flot stofpose med mine trÞjer i.
Meget flot koncept ðððð
Gode produkter, du får hvad du ser. BÊredygtigt koncept. God og hurtig betjening. Gode januar tilbud
Cashmere sweatrene, jeg modtog var tynde og âhÃ¥rdeâ i strikket og returnering var omstÊndig og dyr.
Godt koncept og gode udsalgspriser.
Derudover er den cardigan jeg har bestilt i en rigtig lÊkker kvalitet.
Lidt svÊrt at få fat i jer i fÞrste omgang pga mail udfordringer, men hjalp at skrive til jer herinde.
Mvh. Sofie
Gode varer hurtig levering hÞflig og god telefonisk vejledning
Har tidligere vÊret meget tilfreds med kundeservice og vejledning hos A new story.
Mon sidste oplevelse er desvÊrre ikke til fem stjerner.
Bliver vejledt vedrÞrende stÞrrelser, får st vide at man fra A new story side nok skal sÞrge for at få den rette stÞrrelse sendt afsted. Da jeg modtager varen er det forkert stÞrrelse, ikke den vi aftalte i kundehenvendelsen. BesvÊr for kunden, Êv.
Vh Vibeke

A New Story ããã®åç
Frakken kom lyn hurtigt. Den var helt som forventet. Jeg glÊder mig over, jeg har sparet jorden en lille smugleð

A New Story ããã®åç
Virkelig lÊkkert tÞj og meget hurtig levering