䌁業情報

1. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

A New Story er en dansk design virksomhed med specialeslow fashion. Vores produkter er lavet af rest- og overskudsmaterialer, også kendt som deadstock. A New Storys produktportefÞlje er alsidig og spÊnder over en rÊkke designartikler til både mÊnd og damer, i forskellige materialer som stof, strik og lÊder. Herunder produkter som frakker, jakker, strik, tasker, laptop- og tablet sleeves m.m. Alle vores designs er udviklet af kreative danske designere og fremstillet på vores moderne produktionsanlÊg i Europa.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

19件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Har tidligere vÊret meget tilfreds med

Har tidligere vÊret meget tilfreds med kundeservice og vejledning hos A new story.
Mon sidste oplevelse er desvÊrre ikke til fem stjerner.
Bliver vejledt vedrÞrende stÞrrelser, får st vide at man fra A new story side nok skal sÞrge for at få den rette stÞrrelse sendt afsted. Da jeg modtager varen er det forkert stÞrrelse, ikke den vi aftalte i kundehenvendelsen. BesvÊr for kunden, Êv.
Vh Vibeke

2023幎12月5日

A New Story からの回答

Hej Vibeke. Vi er kede af at din oplevelse hos os desvÊrre ikke har vÊret perfekt. Vi har, som så mange andre, meget juletravlt hos os, hvor der desvÊrre er sket en menneskelig fejl. Det skal dog ikke vÊre en undskyldning for din oplevelse, og tager din kritik til efterretning så vi fremadrettet kan blive bedre til at undgå dette.

GlÊdelig jul,

Alle os fra A New Story.

Dejligt at vÊre med til at spare jorden

Frakken kom lyn hurtigt. Den var helt som forventet. Jeg glÊder mig over, jeg har sparet jorden en lille smugle😀

2023幎11月15日

A New Story からの回答

Tak for den flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at hÞre, at du er glad for frakken 🌱😊

Virkelig lÊkkert tÞj og meget hurtig

Virkelig lÊkkert tÞj og meget hurtig levering

2023幎10月19日

KÊre Pia,

FÞrst og fremmest vil vi gerne sige tusind tak for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os på Trustpilot. Det er virkelig opmuntrende at hÞre, at du er meget tilfreds med både vores tÞj og leveringstiden!

Vi ved, at hurtig og problemfri levering er lige så vigtig som kvalitetsprodukter. Derfor har vi optimeret vores logistik for at sikre rettidige leverancer. Det er skÞnt at hÞre, at du har bemÊrket dette.

Når det kommer til vores tÞj, strÊber vi altid efter at tilbyde produkter, der ikke kun ser godt ud, men også fÞles godt at have på. Vi arbejder tÊt sammen med vores designere for at sikre, at hvert enkelt stykke tÞj lever op til vores hÞje standarder for kvalitet og komfort. Din positive feedback bekrÊfter, at vi er på rette vej, og det motiverer os til at fortsÊtte med at gÞre vores bedste.

Vi er altid på udkig efter måder at forbedre os på, så hvis du har yderligere feedback eller forslag, er du mere end velkommen til at dele dem med os. Vi vÊrdsÊtter vores kunders meninger hÞjt, da de hjÊlper os med at vokse og forbedre os.

Endnu en gang tak for din fantastiske anmeldelse. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage i vores webshop snart!

Rigtig god dag.

Thea fra A New Story