Har haft brug for Odense Dyrehospital i alt 3 gange og man bliver altid mÞdt af smilende og imÞdekommende personale! Derudover har de nok nogle af danmarks bedste dyrelÊger ansat! At min hund fik fj... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Min hund har vÊret i korsbÃ¥nd operation og dyrlÊge giver underskrift pÃ¥ man skal kontakte dem hvis der opstÃ¥r halthed.etc. Ringer og og ja nyttelÞs dÃ¥rlig service jamen det er jo 6 mÃ¥neder siden ..... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Helt igennem en serviceminded, kompetent og professionel medarbejderstab. Har hele vejen igennem Baoâs sygeforlÞb vÊret tryg ved at have hende indlagt i 3 dÞgn. Blev ringet op 2 gange dagligt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Drago har vÊret forbi AniCura, og vi havde en rigtig god oplevelse. Personalet havde stor forstÃ¥else for, at det var vigtigt for mig at vÊre hos ham helt frem til indlÊggelsen og igen vÊre der,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Henvisnings- og akuthospital for kÊledyr
RugÃ¥rdsvej 105, 5000, Odense C, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
jeg ringede idag fordi min hund har INDRE blÞdninger og blev AFVIST behandling f ham.
fik afvize i tlf at de da godt ku aflive min hund, men de nÊgtede at behandle ham fordi jeg ingen penge havde og vi ikke alle bare lige kan skaffe penge kl Þf om natten.
sÃ¥ nu kan jeg sÃ¥ sidde her og Lrydse fingre for at min meget dyre reacehund ikke DÃR i lÞbet af natten!
på trods af at LOVEN meget spicifikt soger at dyrlÊge IKKE må afvise Alutte tilfÊlde hvor evt skader eller dÞdsfald kan vÊre resultatet uden behandling, UANSET ejers Þkonomiske forhold!
det står meget spicifikt udpenslet i loven hvor der også står ordret, som i feksempelt tilfÊlde af muligt indre blÞdninger!
de har demed ikke kun BRUDT LOVEN men også faktisk fuldt bevidt udsat min hun gor ekstreme smereter med mulig dÞd til fÞlge!
ene og alene pga grådighed.
hvis min hund dÞr i nat, så bliver i sagsÞgt tilbage til stenalderen!
der er ikke andre dÞgn dyrlÊger på fyn, så det eneste jeg kan gÞre er at sidde her og se på at min hund den dÞr langsomt og smertefuldt pga JER!!!

AniCura Odense Dyrehospital ããã®åç
Helt igennem en serviceminded, kompetent og professionel medarbejderstab.
Blev ringet op 2 gange dagligt med status.
Journalen var udfÞrligt udfyldt stort set helt ned på timeniveau i alle dÞgnets 24 timer.
Var ikke i tvivl om, at her var nogle af landets dygtigste dyrlÊger.
Samja B. Haugaard

Anicura i Odense er helt bestemt nr 1
Udfordringer el sygdom bliver lyttet og behandlet

AniCura Odense Dyrehospital ããã®åç
Min kat havde et rids i Þjet. Min egen dyrlÊge kunne ikke hjÊlpe på selve dagen, men I tog imod og opererede på samme dag. Det synes jeg er flot og god service.

AniCura Odense Dyrehospital ããã®åç
Dyrt og mange alvorlige fejlð€
Det er med stor Êrgrelse og utilfredshed at jeg skriver denne klage over forlÞb med
MalouÂŽs kejsersnit den 10.september 2025.
Malou er 4 år og i gang med fÞdsel, vandet er gået, men ingen presseveer, selv om
mange timers opblokning og anstrengelse for Malou.
Jeg ringer til AniCure dyrehospital den 10. september kl. 01:12 med bekymringen,
fortÊller prÊcist forlÞbet også med tidsfaktoren, at Malou har vÊret lÊmge i gang.
Jeg tÊnker og siger allerede der at det nok skal vÊre kejsersnit, og vi aftaler at vi
kommer med hunden.
Den vagthavende dyrlÊge Laura taler om, at måle for kalk, samt evt. at kunne give
noget hormonelt vee-stimulerende, hun syntes at kunne mÊrke en hvalp i
fÞdekanalen.
DyrlÊgen vil hente medicin mm, og er lÊnge vÊk, kommer retur og virker usikker på
hvad der skal gÞres, tiden gårog går, og hun taler og taler, mÊrker efter i
fÞdekanalen, prÞver at stimulere, men det er klart, at der ikke kommer presse veer.
DyrlÊgen går igen, og vi venter og venter, Malou bliver mere og mere svag, og
pruster meget, men hun er en sÊrdeles sÞd hund og finder sig i det der sker.
DyrlÊgen vender retur, og spÞrger om hvalpene eller moderen er vigtigst â jeg siger
at alle sammen selvfÞlgelig er vigtige, men at moderen har 1. prioritet.
Hun spÞrger om vi skal vente til kl. 8:00 hvor hospitalet åbner, for hun mener, at
moderen sagtens kan klare at vente.
Jeg beslutter at det skal vÊre kejsersnit, t straks, da jeg ser at moderen ser
dårligere ud.
Inden de går i gang kommer Laura og spÞrger, om vi ved samme lejlighed vil have
taget livmoderen ud, da hun ikke skal have flere hvalpe, jeg spÞrger om det
overhovedet er muligt? Svaret var, at det er meget alnindeligt at gÞre sådan.
Der indkaldes herefter personale, som kommer rimeligt hurtigt, men det tager
alligevel lang tid fÞr de går i gang. Det ved jeg fordi rengÞringsdamen kom ved 4
tiden, og hun fortalte, at der nok ville gå lang tid endnu, for de var ikke startet der
inde endnu.
Vi fik oplyst at det normalt tager 1œ time fra moderen er fÊrdig og ved at vågne,
hvalpene ville dog komme ud tidligere.
Personalet kommer flere gange ud og bedyrer at alt er ok, og at de arbejder med at
blive fÊrdige.
Ved 7 tiden om morgenen kommer der 5 hvalpe og en meget trÊt mor ud til os i
ventevÊrelset.
Vi sidder en times tid med hende i ventevÊrelset, Malou er totalt groggy og det ser
allerede der forkert ud, personalet kommer adskillige gange ud for at tage hendes
puls, tjekke bevidsthed mm.
Personalet virker bekymrede og flere af personalet fortÊller uafhÊngigt af
hinanden, at Malou under operationen, da de tager livmoderen ud, dropper totalt i
blodtryk og i alle vÊrdier. (hun er jo gået i chok - fatter jeg jo efterfÞlgende)
De fortÊller, at de har svÊrt ved at stabilisere hende, og det var derfor det tog så
lang tid, fÞr de kom ud til os med hende.
Malou var syet udvendigt med indvendige sting, (en lang tråd) og havde fået et lille
plaster pÃ¥, som i Þvrigt ikke blev siddende, plastret var alt for dÃ¥rligt og for lille â
Hvorfor bruger man dog ikke sÃ¥dan noget âenglehudâ som man bruger til
mennesker?
Samtidig oplyser personalet, at det kejserenit var i sidste Þjeblik, for hvalpene var
noget slÞve og havde slugt meget fostervand, men at de nu havde stabiliseret
hvalpene. Der var dog en som var misdannet, og den overlevede jo ikke.
Vi får at vide efter kl. 8 at Malou nu er stabil, og at vi godt kan kÞre hjem, hvilket vi
selvfÞlgelig gÞr.
Vi installerer hvalpe og mor. Mor vil ikke i haven og tisse, vil ikke drikke og ikke spise,
selvom hun intet har fået i flere dage.
alt går galt herfra, og vi vender tilbage med en hund som er ved at dÞ for os, hun er i chok, bliver stabiliseret, det tager 5 timer, herefter hjem igen.
En uge senere går hendes kejsersnit syning op, hele vejen..... Der var kun syer med en tråd, totalt skÞrt, når man ved at hvalpene skal ligge og amme med skarpe små klÞr.
Afsted igen og få syet, uden narkose.
Sindssygt dårlige dyrlÊger, og pris omkring 50.000...
De har iÞvrigt slettet min anmeldelse en gang, nu får de den igen.
Personalet imÞdekommende og smilende

Modtaget med smil.
Tid til at blive orienteret hele vejen igennem.
Varmeste anbefaling herfraððð¶

AniCura Odense Dyrehospital ããã®åç
Super kommunikation om hvad der var den rette behandling af vores hund.

AniCura Odense Dyrehospital ããã®åç
Rigtig god service og imÞdekommenhed.

AniCura Odense Dyrehospital ããã®åç
Super hurtig hjÊlp ved akut opstået problem. Og som altid en fantastisk behandling.

AniCura Odense Dyrehospital ããã®åç
Optimal håndtering og behandling af ruhåret hÞnsehund. Meget tilfreds.

AniCura Odense Dyrehospital ããã®åç
Har brugt AniCura i Odense i 5 år og altid mÞdt sÞde og hjÊlpsomme medarbejdere - lige fra receptionen til dyrelÊgerne for de enkelte fagområder, som vi har brugt til vores hund.

AniCura Odense Dyrehospital ããã®åç
Jeg var ind ved jer i går med min kat Mille som skulle have resten tand og der er som alt så god og dejlige personer som er så mod komme når man komme også når man har en kat som ikke er så vild med og vÊre der også når der er noget med kat s tand og det så skal laves og synes også at det er dejlige at dyrelÊge tag sig tid til og fortÊlle hvad det er galt

AniCura Odense Dyrehospital ããã®åç
Vi fik fantastisk behandling af dyrlÊgen, og fÞlte os i kompetente og trygge hÊnder. Vi er så glade for behandlingen!

AniCura Odense Dyrehospital ããã®åç
Rigtig sÞd og professionelt personale på en varm sÞndag

AniCura Odense Dyrehospital ããã®åç
FÞrste besÞg hos jer, var kl. 1 en torsdag nat. Vores kat havde tydelige smerter. Vi blev modtaget med Ã¥bne og omsorgsfulde arme. Allerede da jeg ringede fornemmede jeg denne omsorg. Meget lyttende og observerende tilgang. Tak for det! ð

AniCura Odense Dyrehospital ããã®åç
Vi fÞlte os godt behandlet og vores kat fik den nÞdvendige behandling.

AniCura Odense Dyrehospital ããã®åç
Vores hund blev akut dårlig en lÞrdag eftermiddag. Vi ringede 2 gange og fik god sparring af personalet, hvorefter vi sammen med personalet besluttede at få vores hund ind på hospitalet. Da min mand og hund ankom, så I med det samme alvoren i vores bekymringer og satte alt ind for at redde hende. I holdte min mand opdateret, var gennemsigtige I jeres priser og spurgte om hans samtykke til alle steps hele vejen igennem. Generelt en meget god, tryg og professionel oplevelse. Tusind tak, fordi I reddede vores guldklump!

AniCura Odense Dyrehospital ããã®åç
De har taget min hund og behandlet hende som om det var deres egne, og brugt meget tid på at lufte og snakke og kÊle med hende så hun fÞlte sig hjemme, da vi skulle derud 2 dag lÞb hun hen til dem med logerne hale så hun var glad for dem, og jeg fÞlte mig tryk ved at overlade hende til dem, de ringede om formiddagen og fortalte hvordan natten var gået for hende. alt i alt en rigtig god oplevelse.

AniCura Odense Dyrehospital ããã®åç
Vi har 3 gang haft behov for akut hjÊlp til vores hund. 1. Gang med brystbetÊndelse ved hvalpe, og hun havde fÃ¥et et Ã¥bent sÃ¥r. 2 gang med en diskusprolaps, og begge gange har Gert reddet hende ð
Her 3 gang var vi over pga mistanke om en ny diskusprolaps. Blev undersÞg, og så må vi se tiden an.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã