AniCura Odense Dyrehospital レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Har haft brug for Odense Dyrehospital i alt 3 gange og man bliver altid mødt af smilende og imødekommende personale! Derudover har de nok nogle af danmarks bedste dyrelæger ansat! At min hund fik fj... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Min hund har været i korsbånd operation og dyrlæge giver underskrift på man skal kontakte dem hvis der opstår halthed.etc. Ringer og og ja nytteløs dårlig service jamen det er jo 6 måneder siden ..... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Helt igennem en serviceminded, kompetent og professionel medarbejderstab. Har hele vejen igennem Bao’s sygeforløb været tryg ved at have hende indlagt i 3 døgn. Blev ringet op 2 gange dagligt... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Drago har været forbi AniCura, og vi havde en rigtig god oplevelse. Personalet havde stor forståelse for, at det var vigtigt for mig at være hos ham helt frem til indlæggelsen og igen være der,... もっと見る

企業情報

1. 動物病院

当該企業による記述

Henvisnings- og akuthospital for kæledyr

ほぼ満足

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 22

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Man kommer jo lidt i en stress…

Man kommer jo lidt i en stress situation med sot kæledyr, men dyrlægen er virkelig professionel og tager sig tid og undersøger, for st prøve at spore sig ind på problemet, uden at man bliver hastet igennem, eller man bare bliver spist af med en forklaring eller diagnose.

2024年9月11日

Kære Jonas,

Mange tak for din anmeldelse og de fine ord om din oplevelse hos os. Vi forstår fuldt ud, at det kan være stressende at komme til dyrlægen med sit kæledyr.

Det glæder os at høre, at du følte, at vi grundigt undersøgte og tog os tid til at finde frem til problemet.

Dygtige Dyrlæger

At det er meget dygtige og kompetente dyrlæger, der er en tryg atmosfære og jeg er tryg ved at lade mine dyr blive behandlet der

2024年9月6日

Kære Linda,

Mange tak for din fine anmeldelse!

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du føler dig tryg ved at lade dine dyr blive behandlet hos os, og at du oplever vores dyrlæger som dygtige og kompetente.

Anicura Odense Dyrehospital.
Min lille hund fortjener kun det bedste, og vi har hver gang fået “det aller bedst” på Anicura Odense Dyrehospital.
Personalet er hamrende fagligt dygtigt. Det er meget tydeligt, at de holder meget af dyrene. Og der er stor forståelse for, at det kan være hårdt at være ejer af et kæledyr, der har brug for deres hjælp.
Jeg vil til hver en tid anbefale Anicura Odense Dyrehospital - også selvom priserne er i den høje ende.

2024年8月27日

Kære Brigitt.

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord. Vi er meget glade for at høre, at du og din hund har haft gode oplevelser hos os, det betyder utrolig meget for os.

5つ星のうち5の評価

Åbent 24/7- meget venligt atmosfære og…

Åbent 24/7- meget venligt atmosfære og dybt prof

2024年8月11日

Kære Annette,

Mange tak for din anmeldelse!

Vi sætter stor pris på din feedback og er meget glade for at høre, at du værdsætter vores døgnåbne service, atmosfæren og vores professionalisme.

Rigtig god oplevelse

Vi havde en rigtig god oplevelse. Vi blev taget godt imod og alle var meget venlige og professionelle. Vi fik god vejledning og dyrlægen tog sig tid til at snakke med og berolige vores hund.

2024年7月30日

Kære Anne,

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er meget glade for at høre, at I havde en god oplevelse hos os, og at I følte jer godt taget imod.
Det er vigtigt for os, at både I og jeres hund føler jer trygge og vi sætter derfor stor pris på dine pæne ord om vores team.

Skøn dyrelæge!

Super skøn dyrelæge som mødte os med åbne arme og kæmpe overskud til at behandle både vores hund men også arbejde med en ejer fyldt til renden med angst - hvilket han var skide dygtig til at håndtere! Aldrig har jeg mødt så skøn og modtagelig dyrelæge - han var dygtig til sit arbejde!

2024年7月24日

AniCura Odense Dyrehospital からの回答

Tusind tak for din utrolig fine anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du og din hund følte jer godt modtaget og behandlet med omsorg og professionalisme.

5つ星のうち4の評価

Hurtig og venlig betjening.

Hurtig og venlig betjening.
Pæne og hygiejnisk forhold.
Gode parkeringsforhold.

2024年7月22日

Kære Dorrit.

Mange tak for din fine anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os og sætter stor pris på dine kommentarer om vores service, hygiejne og parkeringsforhold.

5つ星のうち5の評価

God og grundig undersøgelse af min vandhund :-)

God og grundig undersøgelse af min hund. Han var blevet dårlig af at sluge saltvand ved badning, så vi måtte ind til vagten. Nærværende og omhyggelig dyrlæge. Jeg var tryg ved at tage min hund med hjem igen, og han rettede sig helt i forhold til det dyrlægen havde oplyst.

2024年7月21日

Kære Mette,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de pæne ord!

Vi er meget glade for at høre, at du følte dig tryg under besøget, og at din hund har fået det bedre.

Det betyder meget for os at vide, at vores indsats hjælper både dyrene og deres ejere.

5つ星のうち5の評価

Et stort dyrehospital i fine rammer.

Et stort dyrehospital i fine rammer.
Mine hunde blev bidt om aftenen, så jeg var nødsaget til at bruge dyrlægevagten akut. Dyrlægen var behagelig, smilende, forklarende og virkede kompetent.

2024年7月9日

Kære Tina.

Mange tak for din positive anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores dyrlægevagt, selv under de stressende omstændigheder, hvor dine hunde blev bidt. Vi håber de begge har det godt igen.

Med venlig hilsen,

Altid god behandling

Altid god og tryg behandling. Personalet er gode til at fortælle og forklare.

2024年7月1日

Kære Kristine.

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du altid føler dig godt behandlet og tryg hos os.

5つ星のうち5の評価

Jeg får altid dygtig og god rådgivning

Jeg får altid dygtig og god rådgivning. Mine hunde bliver altid mødt med omsorg og vi føler os godt behandlet.

2024年6月21日

Kære Randi.

Tusind tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for.

5つ星のうち5の評価

Hurtig hjælp trods weekenden søde og…

Hurtig hjælp trods weekenden søde og hjælpsomme dyrelæger

2024年6月19日

Kære Gunnar.

Tusind tak for at du har taget dig tid til at lave en anmeldelse af os. Vi er glade for at vi kunne hjælpe jer.

Professionelt og dygtigt team

Vi blev mødt af venligt og professionelt personale hele vejen igennem. En rigtig dygtig og forklarende dyrlæge, hvilket bevirkede, at vi ikke stod med en masse uafklarede spørgsmål, da vi kom hjem.

2024年6月13日

Kære Berit.

Tusind tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for.

Altid venlige og imødekommende

Min kat var kommet til skade (igen igen). Jeg ringede torsdag, og selvom de egentlig var fuldt booket både torsdag og fredag, så fik du gjort plads, så min kat kunne blive opereret om fredagen.
Alle er så imødekommende og venlige, og vigtigst af alt. Det var ikke første gang, at jeg benyttede mig af AniCura Odense Dyrehospital, og det er bestemt heller ikke sidste!!

2024年6月7日

Kære Heidi.

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det er dejligt at høre at I er tilfredse med behandlingen. I er meget velkomne igen en anden gang.

Blev taget useriøst

Min kæreste og min svigerinde havde havde en hunkat til hospitalet fordi hun har en speciel sygdom og den dyrelæge blev bange for hende da han tog blodprøve på hende ved at hun bevægede sig meget meget lidt imens og han valgte så at bedøve hende imens hun er på køresygene medicin da hun bliver køresyg efter hun så vågner op på sygehuset bliver hun så taget ud til dem i halv vågen tilstand og bliver sent hjem inden de går der fra ryger den kat ind og ud af bevidstheden og dem der er der siger de bare kan tage hjem med katten (uprofessionelt og useriøst)

2024年5月31日

Hej Daniel.

Mange tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at I ikke har haft en god oplevelse hos os. For at kunne kigge nærmere på jeres forløb, har vi dog brug for lidt flere oplysninger, da vi ikke kan finde en journal i dit navn. I må meget gerne kontakte os på mail: odense@anicura.dk eller telefon: 66160280.

5つ星のうち5の評価

Tak for hurtigt hjælp da vi stod og…

Tak for hurtigt hjælp da vi stod og havde en hund der skulle akut opereres for livmoder betændelse.

2024年4月26日

Hej Kristina.

Tusind tak for din anmeldelse, vi er glade for at vi kunne hjælpe.

5つ星のうち1の評価

Kom til årligt check af vores 4 årlige…

Kom til årligt check af vores 4 årlige Cairn terrier i apr 2024. Efter afslutning siger dyrlægen, at alt ser fint ud og om vi har nogen spørgsmål, hvor jeg siger at hun har dårlig ånde. Dyrlægen kikker så på hendes tænder endnu en gang og nu har hun så tandkødsbetændelse og plak, som derefter bliver ført ind i sundhedsbogen. Vi får at vide at hun bare skal have en tandrensning, som så skal gentages hvert 4 år. Ved tandrensningen har hun fået trukket 2 tænder ud, og skal have yderligere 12 tænder trukket ud. I sundhedsbogen står der fra april 2023 “fine tænder”, og i år var der heller ikke problemer før jeg siger hun har dårlig ånde.
Vi kommer der aldrig mere.
Efterfølgende har hun fået trukket 8 tænder ud ved anden dyrlæge.

Ja, jeg kan godt forstå at I ikke svarer på ovenstående!

Bendt Nielsen

2024年4月25日

Hej Bendt.

Vi er kede af at høre at I ikke har været tilfredse med behandlingen hos os. Vi vil meget gerne tage en snak om forløbet og du vil blive kontaktet snarest muligt.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。