Helt forfÊrdeligt oplevelse. Havde bedt Mette Stendal om hjÊlp, men endte med at udsÊtte min sÞn for seksuelle krÊnkelser og overgreb. Hold jer langt vÊk
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale advokat Anne Marie Juhl Andersen og hendes team i advokatfirmaet Aumento. Effektiv, hurtig og god behandling fra start til slut. Man fÞler sig tryg hos Anne-Mar... ãã£ãšèŠã
Jeg var simpelthen sÃ¥ glad for Anne Maries hjÊlp i forbindelse med fordeling af samvÊr for min sÞn med hans far. Hun er top professionel og knivskarp, men har samtidig et fantastik behageligt og sym... ãã£ãšèŠã
Anne Marie J. A er: Altid velforberedt Faglig dygtig Stor impati for sine sager FÞler sig i gode hÊnder Ãrlig og positiv Altid til at fÃ¥ fat i Har brugt AMJA i 2 omgange og hun har vundet... ãã£ãšèŠã
Ãn af landets dygtigste advokater med speciale i familie- og arveret. Anne-Marie har hjulpet mange i forbindelse med separation og skilsmisse, herunder isÊr med sager om forÊldremyndighed, bopÊl, samvÊr, bÞrn, bodeling, ÊgtefÊlleskifte, formueopgÞrelse, deling af pension, arv og behandling af dÞdsboer. Hun har ogsÃ¥ stor erfaring med udarbejdelse af Êgtepagt, testamente, samejekontrakt og andre typer formueaftaler. Som tidligere folkeskolelÊrer har Anne-Marie fÃ¥et en sÊrlig forstÃ¥else i bÞrnehÞjde og en menneskelig indsigt og engagement i sine klienter. Med sin mangeÃ¥rige erfaring som familieretsadvokat har Anne-Marie tillige fÃ¥et et fortroligt og indgÃ¥ende kendskab til retssystemet i bÃ¥de Familieretshuset, Familieretten. Anne-Marie er bÃ¥de en dygtig advokat, som kÊmper for din sag, og samtidigt ogsÃ¥ en erfaren rÃ¥dgiver, som kan vejlede dig i din sag.
Aumento, Ny Ãstergade 3, 1164, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Anne-Marie Juhl Andersen er en dygtig advokat med et hjerte der banker for bÞrns vilkår. Altid en tryg og empatisk vejledning. Anne-Marie har begge ben solidt plantet på jorden og er god til den konstruktive dialog.
Jeg vil varmt anbefale Anne-Marie til hver en tid.
Anne Marie er super menneskelig, lyttende, forstående, professionel og sender mine bedste anbefalinger til hende. Hun udfordrer på et god måde og rådgiver udefra både lovgivning og det menneskelige perspektiv.
En virkelig usympatisk advokat med forbindelser til familieretshuset sagsbehandlere..
Har brugt såååå lang tid på at komme gennem med det mindste af de mindste krav og er nu tilbage til fÞr jeg startede...
Altid hurtige svar og godt humÞr.
LÞsningsorienteret.
Effektiv og behagelig.
Det var en rigtig god oplevelse, at arbejde med Anne Marie. Stor faglighed og holistisk tilgang - det sker ikke så tit i den branche.
Anne Marie J. A er:
Altid velforberedt
Faglig dygtig
Stor impati for sine sager
FÞler sig i gode hÊnder
Ãrlig og positiv
Altid til at få fat i
Har brugt AMJA i 2 omgange og hun har vundet vores sager begge gange.
Behageligt at komme på advokatkontoret hvor det fungerer, med venlIgt Personale
Effektiv og professionel stÞtte til familie sager (fx. testament).
Altid hurtigt svar samt god, saglig og forstandig rådgivning.
Meget dygtig, kniv-skarp og enorm sympatisk advokat.
Er mere end tilfreds med hendes arbejde og vil helt bestemt anbefale hende.
Jeg har haft brugt advokat Anne Marie Juhl Andersen i en kompliceret samvÊrssag. Jeg har i gennem hele forlÞbet fÞlt mig meget tryg. Anne Marie er en meget dygtig advokat og har en usÊdvanlig stor viden indenfor familieret. Samtidig er hun yderst empatisk, hvilket er super rart, da den form for sager ofte er meget fÞlelsesladede for de implicerede parter. Jeg vil anbefale Anne Marie Juhl Andersen i enhver henseende.
Anne-Marie Juhl Andersen har vÊret en fuldstÊndig fantastisk stÞtte, både personligt og professionelt. Jeg har fået meget mere, end jeg har bedt om! Anne-Marie har min dybeste faglige respekt. Hun har et professionelt overskud, der brÊnder igennem og jeg vil til enhver tid give hende mine varmeste anbefalinger!
Du har på ingen måde vÊret en hjÊlp til at udrede de spÞrgsmål, vi har talt om vedr. min datter. Alene har du uprofessionelt opgjort din indsats i honorarkroner og ikke i samfundsgoder mht. bÞrns vilkår.
Mvh
Knud Fladeland Nielsen
Familieret, testamente og sÊreje - så det sidder i skabet.
Anne Marie Juhl Andersen har Slagkraft med hÞj energi ð
Jeg havde brug for en dygtig advokat til at komme igennem en hård skilsmisse. Det fandt jeg i Anne Marie og meget mere end det. Utrolig hjÊlpsom og med stor forståelse og viden. Det var en stor succes i en svÊr tid
Jeg har haft en helt fantastisk spÊndende tid med Annemarie, som kulminerende i en vundet sag, som var både kompleks og langtrukken.
Jeg har oplevet forståelse, empati, faglig kompetence, mod og evne til en hurtig omstilling, da sagen krÊvede det.
Annemarie lader sig ikke intimidere af modparten, og holder et Þje på bolden indtil kampen er flÞjtet af.
Jeg kan anbefale Annemarie helt uforbeholdent!
Anne Marie Juhl Andersen har jeg haft stor glÊde af hun har stÞttet mig gennem min sag, hvor jeg mest havde brug for det. Jeg vil lige tilfÞje det var fÞrste gang i mit live at jeg skulle bruge en advokat, så jeg kan ikke sammenligne hende med andre. Man skal huske på når en klient kommer med sin sag handler det ikke kun om vinde den. Klienten er ofte sorg bar og fÞlelsesmÊssig helt ned. Anne Marie har vÊret meget professional i sit arbejde Hvad det angå. Jeg kan varm anbefale andre. Hvis jeg skulle have brug for en advokat igen så vil det helt sikker vÊre Anne Marie selv om hun er en dyre dame at have. Altid forbedret, imodkommende, glad , smilende, betryggende person.