Helt forfÊrdeligt oplevelse. Havde bedt Mette Stendal om hjÊlp, men endte med at udsÊtte min sÞn for seksuelle krÊnkelser og overgreb. Hold jer langt vÊk
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale advokat Anne Marie Juhl Andersen og hendes team i advokatfirmaet Aumento. Effektiv, hurtig og god behandling fra start til slut. Man fÞler sig tryg hos Anne-Mar... ãã£ãšèŠã
Jeg var simpelthen sÃ¥ glad for Anne Maries hjÊlp i forbindelse med fordeling af samvÊr for min sÞn med hans far. Hun er top professionel og knivskarp, men har samtidig et fantastik behageligt og sym... ãã£ãšèŠã
Anne Marie J. A er: Altid velforberedt Faglig dygtig Stor impati for sine sager FÞler sig i gode hÊnder Ãrlig og positiv Altid til at fÃ¥ fat i Har brugt AMJA i 2 omgange og hun har vundet... ãã£ãšèŠã
Ãn af landets dygtigste advokater med speciale i familie- og arveret. Anne-Marie har hjulpet mange i forbindelse med separation og skilsmisse, herunder isÊr med sager om forÊldremyndighed, bopÊl, samvÊr, bÞrn, bodeling, ÊgtefÊlleskifte, formueopgÞrelse, deling af pension, arv og behandling af dÞdsboer. Hun har ogsÃ¥ stor erfaring med udarbejdelse af Êgtepagt, testamente, samejekontrakt og andre typer formueaftaler. Som tidligere folkeskolelÊrer har Anne-Marie fÃ¥et en sÊrlig forstÃ¥else i bÞrnehÞjde og en menneskelig indsigt og engagement i sine klienter. Med sin mangeÃ¥rige erfaring som familieretsadvokat har Anne-Marie tillige fÃ¥et et fortroligt og indgÃ¥ende kendskab til retssystemet i bÃ¥de Familieretshuset, Familieretten. Anne-Marie er bÃ¥de en dygtig advokat, som kÊmper for din sag, og samtidigt ogsÃ¥ en erfaren rÃ¥dgiver, som kan vejlede dig i din sag.
Aumento, Ny Ãstergade 3, 1164, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Fin sagsbehandling - MÞdeansvarligehed og deltagelse i div. mÞder.
Det lykkedes, hver gang Anne Marie Juhl Andersen, at vinde over systemet i min datters handicapsager.
Jeg vil til en hver tid anbefale hende og selv bruge hende igen, i andet end svigt og dårlig sagsbehandling i det offentlige.
Professionel og meget menneskelig. Kan kun anbefale på det varmeste.
Anne Marie yder kompetent sparring og vejledning og fortÊller dig hvad du kan forvente i den givne sag og siger gerne fra hvis dit Þnske ikke er realistisk.
Den bedst familierets advokat i Danmark. Så kort kan det siges. Hun har for os vÊret en uvurderlig stÞtte og rådgiver igennem et, desvÊrre, langstrakt forlÞb på henved 10 år. Anne Marie får vores bedste anbefalinger
Anne Marie Juhl Andersen har et stort overblik og man fÞler sig i meget sikre hÊnder. Hun er åben og Êrlig om hvad arbejdet koster og også hvad man selv kan gÞre i processen for at spare på fx opgÞrelser af konti, etc. Hun er alle pengene vÊrd.
Saglig og faglig sparring. Stor viden om området og god til at rådgive
Jeg fÞlte mig i trygge hÊnder fra start til slut. Anne-Marie har barnets perspektiv for Þje. Jeg oplevede at hun og jeg samarbejdede på en måde, så modparten ikke Þjnene en chance for at lÞbe om hjÞrner med mig.
Anne Marie gjorde en stor forskel i en svÊr tid - kan varmt anbefales :-)
Min kone og jeg fik en behagelig, Êrlig og kompetent vejledning i forbindelse med udfÊrdigelse af testamente.