Kunstskolen & KunstnerfÊllesskabet Annes Atelier レビュヌ 44

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Faktisk 0 stjerner.. fÃ¥r ingenting for; at de trÊkker 250,- kr hver mÃ¥ned! NÃ¥r jeg skriver er ingen respons. TÊnker jeg bliver nÞd til at fÃ¥ nyt kort. Hold jer langt vÊk fra dette sÃ¥kaldte kunstner f... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kunstnere som deler med hjertet❀ Har vÊrt medlem i kunstskolen i flere Ã¥r og setter utrolig stor pris pÃ¥ kunnskapen jeg fÃ¥r tilgang til gjennom informative kurs og nyttige videoer. Anne og Jesper e... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har tatt flere kurs og lÊrt utrolig mye. Interessant innhold. Er ikke aktiv pÃ¥ snakkesidene. Liker Ã¥ titte innom nÃ¥r jeg vil ha inspirasjon og kunnskap. Har bare positivt Ã¥ si ❀. Elsker Anne sine bil... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hos Annes Atelier nyder jeg et vÊld af lÊrerige kurser, rÃ¥dgivning og god holdÃ¥nd. Det har virkelig rykket ved mit syn pÃ¥, hvad der er muligt og, hvad man kan lÊre, hvis man gider tage imod. Det er et... もっず芋る

䌁業情報

1. 矎術孊校

圓該䌁業による蚘述

Kunstskolen har eksisteret siden 1. januar 2013 og er nordens Êldste, stÞrste, favnende og mest resultatskabede online kunstskole. Kunstskolen & KunstnerfÊllesskabet Annes Atelier er skabt af billedkunstner Anne Juul Christophersen og hendes mand Jesper Christophersen, der er fotograf, medievejleder og it-guru. For at sikre knivskarpt, professionelt og specialiseret undervisning indenfor alle kunstneriske genrer, har kunstskolen en perlerÊkke af dedikerede kunstnere, som hver er eksperter indenfor lige netop deres udtryksform, til at undervise dig i kunstskolen. I Kunstskolen & KunstnerfÊllesskabet Annes Atelier bliver du således undervist af en lang, lang rÊkke anerkendte og professionelle billedkunstnere, der underviser indenfor lige prÊcis det kunstneriske felt, de hver isÊr er eksperter i.

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

44件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Faktisk 0 stjerner.

Faktisk 0 stjerner.. får ingenting for; at de trÊkker 250,- kr hver måned! Når jeg skriver er ingen respons. TÊnker jeg bliver nÞd til at få nyt kort.
Hold jer langt vÊk fra dette såkaldte kunstner fÊllesskab.

2025幎5月16日

Kunstskolen & KunstnerfÊllesskabet Annes Atelier からの回答

Hej Vienna Lotus Emig – eller Cathrine Andersen – eller Cathrine Jachobine – eller
?

Vi har forsÞgt at kommunikere med dig rigtig mange gange, siden du blev optaget i vores kunstskole, - men du har aldrig reageret på vores info og på vores besvarelser på spÞrgsmål, du har skrevet til os.

Du har skrevet til os fra flere forskellige mailadresser - og fra flere forskellige afsendernavne, så mon ikke du blot har skrevet til os fra mailadresser, som du ikke lÊngere tjekker, - så du ikke har set det, vi har sendt til dig?

Vi har sendt en rÊkke velkomstmails til dig med hjÊlp til at komme godt i gang og med hÞflig opfordring til at kontakte os, hvis du havde brug for hjÊlp.

Du har modtaget en sÊrlig velkomst fra vores ordstyrere med en sÞd opfordring til at prÊsentere dig og hilse på os andre i fÊllesskabet.

Vi har tilbudt dig fri deltagelse i en rÊkke forskellige holdstartkurser mm.

Du har skrevet til os fra kryptiske mailadresser og navne, som ikke er registreret i vores system, så har vi vÊret på detektivarbejde for at identificere dit medlemskab, så vi kunne hjÊlpe dig og vi har besvaret dine spÞrgsmål samme dag, som du har stillet dem.

Det hjÊlper jo desvÊrre ikke, når du tilsyneladende ikke lÊser vores svar.

At du nu vÊlger at fortÊlle denne historie her, kan vi kun ryste på hovedet ad og vi synes, at det er meget Êrgerligt, at du ikke i stedet valgte at tage imod al den undervisning og hjÊlp, vi har tilbudt dig i den tid, du var medlem hos os.

Vi Þnsker dig alt det bedste.

Kursus på Lyset i LÞgumkloster

Har vÊret pÃ¥ kursus pÃ¥ Lyset i LÞgumkloster. Kurset handlede om farvelÊre og skulle “lÞfte vores malerier til nye hÞjder”. Det kom overhovedet ikke til at ske. Underviseren var meget usikker og famlende, brugte kun lidt tid pÃ¥ oplÊg, og satte sig for derefter til at male sine egne malerier -3 stk i alt i undervisningstiden blev det til - og de lÊrreder, som vi var blevet bedt om at kÞbe til kurset kom slet ikke i brug. Vi fik ingen hjÊlp undervejs - folk var meget frustrerede. Rigtigt dÃ¥rligt kursus!
Der var også flere uheldige ting i selve huset, som vi gjorde opmÊrksom på - bl.a. at der hverken var brandslukkere eller en nÞdudgang fra fÞrste sal.
Hvis skal sige noget positivt var det, at vi fik en lille smule kompensation for kursusforlÞbet. Men slet ikke nok i forhold til de Êrgrelser og mangel på undervisning, vi var udsat for. Det er for ringe af sådan et veletableret kursusfirma ikke at give mere!
En anden ting: man skal betale ekstra for at fÃ¥ enevÊrelse pÃ¥ Lyset - selv om der er vÊrelser nok til at man kan sove hver for sig. Men vÊrelserne bliver lÃ¥st af, hvis man ikke betaler de ekstra 500 kr. Det er heller ikke i orden. Noget andet positivt: maden fra hotel og bager, som vi selv skulle hente, var god

2025幎3月13日

KÊre Kirsten

Vi er meget kede af at lÊse din anmeldelse her. SÊrligt fordi du i din direkte kommunikation med os har givet udtryk for, at du ikke ikke selv havde et problem med undervisningen, men at snakken udviklede sig i gruppen og du blot fulgte med. Du skrev ordret fÞlgende til os: "Men da fÞrst den ene begyndte, tog den anden over - og så gik snakken om både det ene og det andet. Jeg kan såmÊnd ikke give bud på, hvem eller hvordan det begyndte. Det kom bare ikke fra mig".

Derfor er det overraskende, at du nu alligevel vÊlger at skrive en så negativ anmeldelse.

Vi tager naturligvis alle tilbagemeldinger alvorligt, men det Êrgrer os meget, at ingen af jer kursister gjorde os opmÊrksomme pÃ¥ utilfredshed, mens kurset stod pÃ¥. Alle blev pÃ¥ kurset til og med sÞndag, og vi fik fÞrst besked efter hjemkomsten. Havde vi vidst, at du eller andre var utilfredse undervejs, ville vi naturligvis taget hÃ¥nd om det – bÃ¥de i forhold til undervisningen og de praktiske forhold.
Vi har beklaget, at kurset ikke levede op til dine forventninger og du har takket ja til den Þkonomiske kompensation, vi tilbÞd dig.

Om undervisningen:
Kurset blev afholdt af en erfaren underviser, som tidligere har fÃ¥et mange positive tilbagemeldinger. Som altid i kunstundervisning er lÊringsstile forskellige – nogle Þnsker mere teoretisk undervisning, andre mere individuel vejledning. Vi er kede af, at balancen ikke ramte plet for jer, men vi kunne kun have justeret den, hvis vi var blevet informeret om det, mens kurset stod pÃ¥.

Om kompensationen:
PÃ¥ trods af at vi fÞrst fik tilbagemelding efter kurset, har vi alligevel valgt at refundere en del af kursusprisen til samtlige deltagere – ogsÃ¥ til dem, der ikke har klaget. Vi mener, at det er en fair lÞsning, og vi stÃ¥r ved den beslutning.

Om sikkerheden i LYSET:
Din påstand om, at der ikke er brandslukkere og nÞdudgange, er ikke korrekt. Alle vÊrelser på fÞrstesalen har brandgodkendte vinduer, som fungerer som nÞdudgange.

Om enevÊrelsestillÊgget:
Du kritiserer, at der tages ekstra betaling for enevÊrelser, men det er en helt normal praksis på kursusophold. Det fremgår klart ved tilmelding, at der er mulighed for at tilkÞbe enevÊrelse, ellers deles man om et fÊllesvÊrelse. Dette er med til at holde prisen nede for dem, der ikke Þnsker at betale for et enkeltvÊrelse.

Vi bestrÊber os altid på at levere gode kurser og gode oplevelser, og vi har gennem tiden haft rigtig mange meget tilfredse deltagere. Det er derfor Êrgerligt, at du vÊlger at give en så hård anmeldelse, selv efter at have modtaget kompensation og efter at du havde understreget over for os, at du ikke selv var den, der havde problemer med undervisningen.

Det er også Êrgerligt, at du har valgt at skrive denne anmeldelse på Kunstskolen & KunstnerfÊllesskabet Annes Atelier, når den slet ikke vedrÞrer kunstskolen.

Vi Þnsker dig alt det bedste fremover.

Anne & Jesper

I would also give a minus ten if I

I would also give a minus ten if I could! I wanted to cancel my membership early because of financial hardship (there was a very unexpected death in the family); and I was told straight out no!! Very rude, cold and heartless reply from customer service!! Hope you are happy....you greedy people got my money!

En skattekiste af inspiration

Jeg har vÊre medlem af Kunstskolen & KunstnerfÊllesskabet Annes Atelier siden engang i 2018, og det har vÊre meget berigende. Annes Atelier er et skattekiste af inspiration og vejledning både fra Anne og Jesper og fra de Þvrige kunstnere, som har holdt kurser i forskellige teknikker i tidens lÞb. Det er materiale, jeg dykker ned i fra tid til anden - og selvom jeg lige nu ikke er så aktiv med pensler og farver, drÞmmer jeg ikke om at melde mig ud!

Kunstskolen & KunstnerfÊllesskabet Annes Atelier からの回答

KÊre Alice, Hvor er det dejligt at hÞre. Tusind tak for din gode anmeldelse. ❀ Måske du skal hoppe med på vores kommende holdstartkursus om linoleumssnit, - med den dygtige Christina Smith som underviser, hun er meget motiverende. ❀

Trin for trin og masser af inspiration

Jeg lÊste en negativ anmeldelse, som ansporer mig til at give MIN vurdering, som er i den helt modsatte retning. Jeg har vÊret medlem i en del år (husker ikke hvor lÊnge) og er vild med konceptet om at jeg kan sidde i fred og ro og suge til mig af ny lÊrdom og blive inspireret til at prÞve noget nyt. Jeg ser også ofte indslag om kunstarter som jeg aldrig selv vil kaste mig ud i, men som alligevel inspirerer mig i min egen kreativitet.
Min eneste 'anke' er at jeg ofte bliver så fanget af videoerne, at jeg glemmer tid og sted. Pludselig har jeg brugt 2 timer hvor jeg kun havde afsat œ :)

Kunstskolen & KunstnerfÊllesskabet Annes Atelier からの回答

KÊre Gitte, Tusind tak for dine gode ord, dem sÊtter vi uendeligt stor pris på! Og ja, vi beklager at man kan blive helt afhÊngig :D ;) ❀

Hej alle, lÊs lige dette👍🥰

Hej alle
Jeg har nu vÊret medlem af Annes Atelier lige fra starten
tror 2013
..jeg betaler min “ kontingent” eller hvad man siger med GLÆDE.
Syntes de er så skÞnne at se og hÞre på. Dejlig uhÞjtidelige og serieÞse på samme tid.
De har virkelig en evne til at få alle forskellige kunst arter med. Alle kan vÊre med. Alle kurser er skåret ud i pap. HVIS du holder dig til modulerne, bliver resultaterne bare unikke. Det gÊlder for alle de kurser der er på programmet.
Det har bragt mig så meget glÊde og selvtilfredshed med alt hvad jeg har prÞvet.
Det der er godt, er at du altid lige kan gå ind og kigge og når ånden og tiden til det deltage er der kan du hoppe lige ind og starte på i et af fantastisk mange kurser. Virkelig kompetente lÊrere de bruger der gerne vil lÊre fra sig.
Jeg blev selv bidt i starten af ittens farvelÊre
.da jeg sÃ¥ at vi skulle male frugter, tÊnkte jeg gab gab. Men aldrig har jeg glÊdet mig sÃ¥ meget over frugter
jo vildt hvordan det gjorde noget for at fatte farvelÊre. Du kan samligne, spole “ filmen” tilbage og i dit hoveded tÊnke hvad gjorde jeg lige her
.tror jeg har dem i min mappe endnu
men HUSK OG DET GÆLDER VED ALLE KURSER. FÞlg MODULERNE Slavisk. Du kan jo kÞre videre for dig selv bagefter.
Jeg er typen der elsker at komme pÃ¥ kurser. Men ved Gud
 med Annes atelier kan man starte hjemme i sofaen
.skal ikke ud og starte bilen og kÞre efter det. Du kan fÃ¥ svar pÃ¥ alle de spÞrgsmÃ¥l du har indenfor kort tid. Og selvfÞlgelig gÞr Þvelser mester
..vi starter alle fra bunden. incl mig selv .
Jeg lÊste engang en kunstner der sagde
VEJEN TIL SUCCES ER TÅLMODIGHED
..husk det nu
Jeg sidder og fedter med melklister og syntes det er pissesjovt at lave de alebridjes fig. Selv en mindre smuk fig bliver jo ens hjertebarn.
NÃ¥ men det jeg vil med min anmeldelse.
Annes Atelier er guld for dem der virkelig VIL arb med kreative ting
De bedste kunsthilsner til alle
Og speciel tak til Anne og Jesper for deres store arb. De gÞr for os andre.
Bente Hitz
Held og lykke fremover.

KÊre Bente
Åh altsÃ¥, - vi bliver helt blÞde i knÊene, nÃ¥r vi lÊser dine rosende ord her. Tusind, tusind tak.
Og ja, - du har nemlig vÊret med os helt fra starten, og det er vi bare SÅ glade for. Vi glÊder os til de nÊste mange Ã¥r sammen med dig. ❀

Tak ✹

Var glad for skolen og service ✹

Kunstskolen & KunstnerfÊllesskabet Annes Atelier からの回答

Det er vi meget glade for at hÞre, - mange tak for din gode anmeldelse herinde. ❀

Kunstnere som deler med hjertet❀

Kunstnere som deler med hjertet❀
Har vÊrt medlem i kunstskolen i flere Ã¥r og setter utrolig stor pris pÃ¥ kunnskapen jeg fÃ¥r tilgang til gjennom informative kurs og nyttige videoer. Anne og Jesper er personlig tilstede og fÃ¥r alle til Ã¥ fÞle seg like viktige. De svarer raskt spÞrsmÃ¥l av alle slag. Jeg setter virkelig stor pris pÃ¥ deres engasjement og uhÞytidelige mÃ¥te Ã¥ vÊre på🥰
Berit Josefine

Tusind tak for din gode og varmeanmeldelse, Berit Josefine ❀
Vi er så glade for, at du har vÊret med i flere år . ❀

Fantastiske turtorials og masser af

Fantastiske turtorials og masser af dem. Både Anne og Jesper og resten af adm. er sÞde og hurtige til at svare og komme med ekstra info og hjÊlp, hvor der er behov. Har vÊret med fra starten af og aldrig fortrudt.

Kunstskolen & KunstnerfÊllesskabet Annes Atelier からの回答

SkÞn lÊsning, - tusind tak for din gode anmeldelse her. ❀
Vi er ovenud glade for, at du har vÊret os med os hele vejen - helt siden vi åbnede tilbage i 2013. Tusind tak for det. ❀

Dybt seriÞs kunstskole

Siden min optagelse i Anne og Jesper’s kunstskole har mit liv taget en vild drejning. Jeg kan nÊsten ikke beskrive min lykkefÞlelse. Hvilke muligheder der har Ã¥bnet sig for mig. Masser af lÊring af dybt seriÞse kunstnere. Feedback pÃ¥ vÊrker helt i top.
Kunstskolen drives med udvikling på det enkelte medlems kunst.
Man kan mÊrke Anne og Jespee’s nÊrvÊr og engagement i alt hvad de foretager sig og det er isÊr beundringsvÊrdigt, da det meste af undervisning m.m. foregÃ¥r on line.

Kunstskolen & KunstnerfÊllesskabet Annes Atelier からの回答

Fantastisk dejligt at hÞre, - tusind tak for din gode anmeldelse her – og tusind tak for din deltagelse i kunstskolen og kunstnerfÊllesskabet Annes Atelier. ❀

Kunstskolen der giver vinger

Annes Atelier og kunstskolen er en af grundene til at jeg er rykket sÃ¥ meget som jeg er. Det gik virkelig op for mig i dag, hvor jeg er pÃ¥ vej og klar til at gÃ¥ ned i tid pÃ¥ "arbejdet" og op i tid pÃ¥ kunsten og egne kreative udfoldelser. Kunstskolen leverer gennemarbejdede og brugbare kurser ( ogsÃ¥ ift. At rykke pÃ¥ kunsten som levevej). Anne og Jesper leverer nÊrvÊr og personlighed og hÞjt serviceniveau! I starten da jeg meldte mig ind fortrÞd jeg, da jeg ikke synes jeg havde tiden der. Blev udmeldt uden problemer og uden at skulle forklare og med et " du er altid velkommen igen". Efter 6 mÃ¥neder meldte jeg mig ind igen og blev mÞdt af et varmt velkommen. Har vÊret fast medlem i flere Ã¥r nu og der er fuld valuta for pengene! Har ogsÃ¥ nydt flere ophold pÃ¥ kunstnerkoloni i Lyset - et sted der bare kickstarter min kreativitet hver gang. Tak for jer og for de muligheder og netvÊrk I giver os kunstnere pÃ¥ alle niveauer ♥

Kunstskolen & KunstnerfÊllesskabet Annes Atelier からの回答

Hvor bliver vi bare glade for den melding her, - tusind tak for den.
Det glÊder os SÅ meget, nÃ¥r vores indsat gÞr den forskel, som vi Þnsker, at den skal. Vi elsker, at du gÃ¥r mere og mere all in pÃ¥ din kunst – og vi elsker at vÊre med dig hele vejen! ❀

Herligste kursusforum

Har mÞdt de mest usnobbede varme og sjove og personlige videoer
Det giver virkelig lyst og tillid til at betrÊde nye veje
Support er eminent
Altid parat til hjÊlp
Min bedste anbefaling

Kunstskolen & KunstnerfÊllesskabet Annes Atelier からの回答

Det gÞr os bare SÅ glade at hÞre, Ulla!
Tusind tak for din smukke anmeldelse her. ❀

Beste kunstskolen

Jeg har vÊrt medlem av kunstskolen i mange år og er veldig fornÞyd. HÞy kvalitet, lÊrerikt og innholdsrikt. Her får man alltid hyggelige og konstruktive tilbakemeldinger. Er man medlem har man et hav av kurser man har tilgang til. Her finns noe for enhver smak/interesse. ❀

Kunstskolen & KunstnerfÊllesskabet Annes Atelier からの回答

Tusind tak for dine gode ord om kunstskolen, Maj-Britt - dem sÊtter vi meget, meget stor pris på. ❀

Fuld valuta for pengene

Jeg kan kun anbefale at blive medlem. Der er så mange forskellige kurser som kan inspirere dig og lÊre dig nye fÊrdigheder inden for alt fra akvarel til skulptur.
Man får altid en god og hurtig hjÊlp ved problemer eller svar på spÞrgsmål. Det er både for de seriÞse og for dem der bare er kreative for sjov.

Kunstskolen & KunstnerfÊllesskabet Annes Atelier からの回答

SÃ¥ dejligt at lÊse dine rosende ord om kunstskolen, Anja – tusind tak, de gÞr os meget glade ❀

Tak for jer.

SkÞnne, naturlige & dygtige mennesker skal man lede lÊnge efter. Servicen i top og hjertet på rette sted. Tak for jer ❀

2024幎9月22日

Fantastisk dejlig melding af fÃ¥, Louise – tusind tak for den. ❀

Jeg er medlem af kunstskolen

Jeg er medlem af kunstskolen, siden februar 24, og har valgt at fortsat vÊre medlem,. Årsagen er, at undervisningen er virkelig god pÃ¥ det faglige kunstneriske, og deres tilgang er empati, humor, og konstruktiv kritik/ og anerkendelse , sÃ¥ jeg udvikler min kunst hele tiden. Jeg er meget taknemlig for den lÊring,og elsker den mÃ¥de Anne og Jesper giver os respons, det er altid med respekt og i ÞjenhÞjde.Det er ogsÃ¥ vÊrdifuldt at fÞlge medstuderendes processer, hvilket der er rig mulighed for i fÊlles forum.Skolen kan varmt anbefales.

Kunstskolen & KunstnerfÊllesskabet Annes Atelier からの回答

Fantastisk dejlig lÊsning, Aud – tusind tak for dine rosende ord.
Det er så dejligt, når vi kan mÊrke, at det vi forsÞger at gÞre i vores kunstskole, virker efter hensigten.
SkÞnt! ❀

Glad bruger 🎚🫶

Jeg har vÊret en glad bruger i flere Ã¥r, 🖌🎚 det er helt unikt med alle de forskellige kursustilbud der er, fed inspiration som jeg har haft stor glÊde af. I kan vÊre stolte af alt det I gÞr 😍🫶

Kunstskolen & KunstnerfÊllesskabet Annes Atelier からの回答

Tusind tak Kirsti, - det gÞr os meget glade og stolte at få sådan en dejlig melding fra dig her. ❀

Kunstskolen som bliver ved med at give 👩‍🎚🎚

Jeg har med stor glÊde vÊret medlem af Kunstskolen Annes Atelier i snart 3 år.
Jeg har med stor succes fulgt flere af kursusforlÞbene og modtaget virkelig kyndig og positiv respons på mine oplÊg.
Både Anne og Jesper byder ind med vejledning og gÞr det meget professionelt.
En anden stor fordel ved kunstskolen er, at man kan se de forskellige kursusforlÞb, når man har tid og overskud til at udvikle sin kunst.
Mine bedste anbefalinger er hermed givet videre 🙏🏻

Tusind tak for din dejlige anbefaling, Annette - den sÊtter vi stor pris på ❀

Inspirerende og berigende

Jeg oplever kunstskolen Annes Atelier som et berigende og inspirerende sted. Jeg er som medlem der kommet igang med at male igen og har mulighed for at få tilbagemeldinger på mine billeder i fÊllesskabet samt fra Kunstskolen.
Jeg kan anbefale Kunstskolen til alle, der har noget kreativt på hjerte eller bare gerne vil igang igen eller lÊre mere.
Der er mange inspirerende kurser at vÊlge imellem.
🙂🙂🙂

Kunstskolen & KunstnerfÊllesskabet Annes Atelier からの回答

Tusind tak for dine gode ord og din anbefaling her, Estrid – det glÊder os rigtig, rigtig meget at lÊse. 😊

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。