Returneret varen og de har modtaget den men valgt ikke at besvarer mails i 1,5 uge. har rykket utallige gange hvor nu er indsigelse via banken den eneste vej kan pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefale - forbruger vil... ãã£ãšèŠã
Har handlet 2 gange ved Anodyne, hvor jeg har kÞbt 3 forskellige typer holdningskorrigerende trÞjer samt modtaget vaskeposer. Det fungerer upÃ¥klageligt, og trÞjerne hjÊlper med at forbedre rygholdning... ãã£ãšèŠã
ImÞdekommende overfor min kritik af produktet og vil bytte fra bh til skulderstÞtte. NÃ¥r ombytning er sket, vil jeg vÊre yderst tilfreds dels for produktet men ogsÃ¥ den imÞdekommenhed og venlige kund... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte en ting med forkerte stÞrrelse. Havde slet ingen problemer med at returnere den og fÃ¥r en anden stÞrrelse. Det hele var gratis og nemt. Gik ind pÃ¥ deres hjemmeside og udfyldte returvare s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Anodyne® er forhandler af holdningskorrigerende tÞj fra Alignmed. Holdningskorrigerende tÞj er inspireret af kinesiotape, en teknologi ofte brugt af fysioterapeuter til at korrigere muskelfunktionen, forbedre blodcirkulation, lindre og medvirke til behandling af smerter og spÊndinger. Holdningskorrigerende tÞj aktiverer rygmuskulatur, skuldre og skulderblade. Det er vigtigt, at man vÊlger tÞjet i den rigtige stÞrrelse, da man ellers ikke opnår den optimale effekt.
P.O. Pedersens Vej 9, 8200, Aarhus N, ãã³ããŒã¯
- info@anodyne.dk
- www.anodyne.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Returneret varen og de har modtaget denâŠ
Returneret varen og de har modtaget den men valgt ikke at besvarer mails i 1,5 uge. har rykket utallige gange hvor nu er indsigelse via banken den eneste vej kan på ingen måde anbefale - forbruger vildledning med nem returnering vÊrt fald.
Hjemmesiden fungerer utroligt dårligt
Hjemmesiden fungerer utroligt dÃ¥rligt - kan ikke se/rette vare i indkÞbskurven. Der er flere forskellige prissÊtningen pÃ¥ samme vare - rabatten ved kÞb af flere vare overfÞres ikke til indkÞbskurven og sidst men ikke mindst - de svare ikke pÃ¥ mail eller henvendelse pÃ¥ facebook og instagram ð€¬ Ufarlig dÃ¥rligt indtryk og rigtig Êrgerligt nÃ¥r man gerne vil prÞve deres t-shirt.
Har returneret efter modtagelse afâŠ
Har returneret efter modtagelse af Retur seddel jeg betalte for, men pengene er ikke kommet retur og de har blokeret mail.ð€¬ð€¬
Klar besked tjeptð
Kundeservice perfekt men
Kundeservice perfekt men produktet svarede overhovedet ikke til min forventning og beskrivelse fra jer
Fin service og forsendelsen gik som detâŠ
Fin service og forsendelsen gik som det skulle. Kundeservice var også meget behjÊlpelig.
Det var 1 1/2 måneds leveringstid
Det var 1 1/2 måneds leveringstid. Da jeg endelig modtager min vare, så er den desvÊrre for lille. Kontakter anodyne som det står på deres hjemmeside. Men der skal 1 1/2 uge og flere mails til fÞr her bliver besvaret.
PrÞver også telefonisk kontakt. Men det siger de at de har ferielukket.
Det har taget 2 1/2 uge at få refunderet mine penge!
Har tidligere bestilt varer hos anodyne. Men dette er HELT slut nu.
Hilsen en MEGER skuffet kunde.
Meget sÞd og venlig hjÊlp med nogetâŠ
Meget sÞd og venlig hjÊlp med noget retur, der gik helt galt. Mange tak for det. VH Gerd
God vejledning og hurtig ekspedition
God vejledning og hurtig ekspedition. DesvÊrre kunne jeg ikke få min sÞn i "selen", så jeg returnerede og fik pengene retur. Fin service
Jeg har kÞbt varmebÊlte
Jeg har kÞbt 2 varmebÊlter, men modtager ikke mine varer. Har sendt flere mails, da man ikke kan ringe til dem. De svarer ikke på mine mails. Men de sender flere mails og beder mig bedÞmme det produkt, som jeg ikke har modtaget
Jeg fik venligt mail-svar pÃ¥ alle mineâŠ
Jeg fik venligt mail-svar på alle mine spÞrgsmål om kÞb af en holdnings-T-shirt. FÞlte mig hÞrt og forstået. Tak for hjÊlpen.
Pas på!
Pas på!
Dette er det vÊreste jeg endnu har oplevet! Efter kÞb af to bher som det viste sig, at jeg ikke kunne bruge, bad jeg om en returformular som jeg måtte rykke adskillige gange for at få tilsendt, jeg fik den fÞrst lige efter at jeg mÞdt op på deres kontor her i Aarhus, som i Þvrigt ikke er belligende i 2A men 2B og ikke er bemandet, dog mÞdte jeg en ung mand som kunne give min besked videre og som viste mig en stor bunke af returvare på gulvet. Dette er nu 14 dagen siden og jeg har stadig ikke set en krone retur!
Anodyne trÞjer hjÊlper med at forbedre holdningen
Har handlet 2 gange ved Anodyne, hvor jeg har kÞbt 3 forskellige typer holdningskorrigerende trÞjer samt modtaget vaskeposer. Det fungerer upåklageligt, og trÞjerne hjÊlper med at forbedre rygholdningen. De kan vÊre svÊre at få af/på de fÞrste gange. Men, efterhånden lÊrer man det. Videoen med modellen, som viser af/på-tagning hjÊlper meget.
ImÞdekommende overfor min kritik afâŠ
Når ombytning er sket, vil jeg vÊre yderst tilfreds dels for produktet men også den imÞdekommenhed og venlige kundepleje
Super god service âïžâïžâïžâïžâïž
Super god service âïžâïžâïžâïžâïž
Jeg var kommet til at bestille en forkert str. sender en mail kl. 14:56 om at jeg gerne vil bytte min bestilling til et nummer stÞrre. Kl. 19:58 for jeg svar tilbage og der er en returseddel med og at de sender et nummer stÞrre til mig nÃ¥r jeg har givet dem besked om at jeg har sendt pakken af sted. Super god service ð
Perfekt pude til mig
Perfekt pude til mig - mange tak. Har prÞvet mange igennem tiden men denne her er dog den bedste. Det tog dog et par uger at vende mig til den, men derefter vågner jeg nu uden smerter i nakken.
Det er virkelig slÞvt.
Det er virkelig slÞvt.. De reklamerer med de har 30 dages tilfredshedsgaranti. Da jeg ikke mÊrkede nogen bedring, Þnskede jeg at gÞre brug af det.
De svarede ikke tilbage på mail, kun da jeg til sidst måtte lave en dårlig anmeldelse. Jeg fik besked på at pengene blev returneret 3-5 dage efterfÞlgende. Men det er ikke sket. Jeg har forsÞgt at skrive til dem for nu 6 gang tror jeg.
Hurtig svar og god service
Havde problemer med en rabatkode.
Det blev hurtigt afhjulpet af Medita.ð