Anodyne.dk - Holdningskorrigerende tÞj レビュヌ 3,383

TrustScore 5段階評䟡の4

4.2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Returneret varen og de har modtaget den men valgt ikke at besvarer mails i 1,5 uge. har rykket utallige gange hvor nu er indsigelse via banken den eneste vej kan pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefale - forbruger vil... もっず芋る

Har handlet 2 gange ved Anodyne, hvor jeg har kÞbt 3 forskellige typer holdningskorrigerende trÞjer samt modtaget vaskeposer. Det fungerer upÃ¥klageligt, og trÞjerne hjÊlper med at forbedre rygholdning... もっず芋る

ImÞdekommende overfor min kritik af produktet og vil bytte fra bh til skulderstÞtte. NÃ¥r ombytning er sket, vil jeg vÊre yderst tilfreds dels for produktet men ogsÃ¥ den imÞdekommenhed og venlige kund... もっず芋る

Jeg bestilte en ting med forkerte stÞrrelse. Havde slet ingen problemer med at returnere den og fÃ¥r en anden stÞrrelse. Det hele var gratis og nemt. Gik ind pÃ¥ deres hjemmeside og udfyldte returvare s... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 理孊療法士
  2. アクティブりェア店
  3. 安党服・䜜業服店

圓該䌁業による蚘述

Anodyne® er forhandler af holdningskorrigerende tÞj fra Alignmed. Holdningskorrigerende tÞj er inspireret af kinesiotape, en teknologi ofte brugt af fysioterapeuter til at korrigere muskelfunktionen, forbedre blodcirkulation, lindre og medvirke til behandling af smerter og spÊndinger. Holdningskorrigerende tÞj aktiverer rygmuskulatur, skuldre og skulderblade. Det er vigtigt, at man vÊlger tÞjet i den rigtige stÞrrelse, da man ellers ikke opnår den optimale effekt.

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

3383件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Hjemmesiden fungerer utroligt dårligt

Hjemmesiden fungerer utroligt dÃ¥rligt - kan ikke se/rette vare i indkÞbskurven. Der er flere forskellige prissÊtningen pÃ¥ samme vare - rabatten ved kÞb af flere vare overfÞres ikke til indkÞbskurven og sidst men ikke mindst - de svare ikke pÃ¥ mail eller henvendelse pÃ¥ facebook og instagram 🀬 Ufarlig dÃ¥rligt indtryk og rigtig Êrgerligt nÃ¥r man gerne vil prÞve deres t-shirt.

2026幎4月17日

Det var 1 1/2 måneds leveringstid

Det var 1 1/2 måneds leveringstid. Da jeg endelig modtager min vare, så er den desvÊrre for lille. Kontakter anodyne som det står på deres hjemmeside. Men der skal 1 1/2 uge og flere mails til fÞr her bliver besvaret.
PrÞver også telefonisk kontakt. Men det siger de at de har ferielukket.
Det har taget 2 1/2 uge at få refunderet mine penge!
Har tidligere bestilt varer hos anodyne. Men dette er HELT slut nu.
Hilsen en MEGER skuffet kunde.

2026幎3月14日

Jeg har kÞbt varmebÊlte

Jeg har kÞbt 2 varmebÊlter, men modtager ikke mine varer. Har sendt flere mails, da man ikke kan ringe til dem. De svarer ikke på mine mails. Men de sender flere mails og beder mig bedÞmme det produkt, som jeg ikke har modtaget

2026幎3月23日

Pas på!

Pas på!
Dette er det vÊreste jeg endnu har oplevet! Efter kÞb af to bher som det viste sig, at jeg ikke kunne bruge, bad jeg om en returformular som jeg måtte rykke adskillige gange for at få tilsendt, jeg fik den fÞrst lige efter at jeg mÞdt op på deres kontor her i Aarhus, som i Þvrigt ikke er belligende i 2A men 2B og ikke er bemandet, dog mÞdte jeg en ung mand som kunne give min besked videre og som viste mig en stor bunke af returvare på gulvet. Dette er nu 14 dagen siden og jeg har stadig ikke set en krone retur!

2026幎3月20日
自発的なレビュヌ

Anodyne trÞjer hjÊlper med at forbedre holdningen

Har handlet 2 gange ved Anodyne, hvor jeg har kÞbt 3 forskellige typer holdningskorrigerende trÞjer samt modtaget vaskeposer. Det fungerer upåklageligt, og trÞjerne hjÊlper med at forbedre rygholdningen. De kan vÊre svÊre at få af/på de fÞrste gange. Men, efterhånden lÊrer man det. Videoen med modellen, som viser af/på-tagning hjÊlper meget.

2026幎2月5日

Super god service ⭐⭐⭐⭐⭐

Super god service ⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg var kommet til at bestille en forkert str. sender en mail kl. 14:56 om at jeg gerne vil bytte min bestilling til et nummer stÞrre. Kl. 19:58 for jeg svar tilbage og der er en returseddel med og at de sender et nummer stÞrre til mig nÃ¥r jeg har givet dem besked om at jeg har sendt pakken af sted. Super god service 😊

2026幎3月11日

Det er virkelig slÞvt.

Det er virkelig slÞvt.. De reklamerer med de har 30 dages tilfredshedsgaranti. Da jeg ikke mÊrkede nogen bedring, Þnskede jeg at gÞre brug af det.
De svarede ikke tilbage på mail, kun da jeg til sidst måtte lave en dårlig anmeldelse. Jeg fik besked på at pengene blev returneret 3-5 dage efterfÞlgende. Men det er ikke sket. Jeg har forsÞgt at skrive til dem for nu 6 gang tror jeg.

2026幎3月3日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。