Dolphin Rejser レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi rejste med Dolphin rejser i september 2025. Aldrig fÞr har jeg oplevet TOTAL FRAVÆR af rejseledere. Vi sÃ¥ ikke en eneste rejseguide pÃ¥ hele ferien. Vi var totalt overladt til os selv. Total D... もっず芋る

Rejsen til til Amalfi og Capri. Maden var direkte ulÊkker flere gange, og havde intet med italiensk mad at gÞre, jo vi fik kold pasta i tomatsauce de gange vi spiste pÃ¥ hotellet. Personalet var ube... もっず芋る

Det er lidt Êrgerligt at man ikke har et system hvor man sÞrger for at al er i orden. Var i dag med Êldre sagen pÃ¥ en tur til grÊnsen og middag pÃ¥ Slotskroen schackenborg , den dÃ¥rligste oplevelse va... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har sjÊldent for ikke sige aldrig mÞdt sÃ¥ engageret personale. Familieejet og selv de ansatte virker til at vÊre med i familien. Det bedste er at vi gÊster fÃ¥r den samme fÞlelse. Super god behandling/... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

Historien om Dolphin gÃ¥r tilbage til 2016, hvor de fÞrste forberedelser startede til Dolphin Family Hotel i Alanya, nu kendt som Kaila City Hotel. Samtidig startede rejsebureauet Dolphin Travel i Herning. I 2019 kom Dolphin Hotel Herning til, i 2020 overtog vi Ans Rejser og BerlinSpecialisten, og i 2023 kom Hotel Herning til vores dejlige rejse-, hotel- og oplevelsesfamilie. Smagen af Danmark og vores Þvrige smagerejser illustrerer ganske glimrende, hvordan vi vil arbejde med nye rejser og vores produkt – netop at sammensÊtte rejser for alle sanser. Historiske steder for at opnÃ¥ viden, natur for Þje og sind, mad og drikke for smag og dufte samt musik for fÊllesskab og hjerte. Vi tror pÃ¥, at vi ved at skabe denne helhed kan skabe oplevelser, der giver gode og glade varige minder.

期埅以䞋

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

SlÞset guide, ekstra-gebyrer og lav-kvalitets hotel

OBS: Anmeldelsen er direkte kopieret fra den jeg sendte til rejse-bureauet. Derfor står der meget "I", "Jeg", "Os" o.l..
Derudover så var bureau-chefen YDERST afstandtagende for denne anmeldelse af Ans Rejser - man skulle tro at han mente at jeg lÞj!

Hotellet:
1. Morgenmaden: Denne del af halvpensionen var sÃ¥dan set i orden – dog var mÊlken altid varm, og kagerne blev ALDRIG skiftet ud, heller ikke deres Mousse au Chocolat som endte med at have konsistensen af en budding, i stedet for en rigtig mousse.
2. Aftensmaden: Til tider god, til tider dÃ¥rlig – alt i alt var den bare middel. Men en aften havde kokken bl.a. glemte at fÃ¥ Êggeskaller ud af en omgang Êgge-omelet, hvilket betÞd at min appetit fuldstÊndig blev Þdelagt – det blandet med at der var hÊldt balsamico ud over omeletten, samt at omeletten TYDELIGT havde fÃ¥et for lidt.
3. Desserten: Det var fornÊrmende den mÃ¥de desserten foregik pÃ¥. 4 ud af 7 aftener bestod vores dessert af et stykke frugt – mens andre selskaber blev serveret lagkage, chokoladekage, isdesserter o.l.! En aften havde de tre stykker kage tilbage fra det andet selskab som de delte ud blandt vores selskab. Det var sÃ¥ dÃ¥rligt. Det er da ikke kun fÃ¥ der skal have. Enten alle eller ingen!
4. Drikkevarer: Drikkevarer til aftensmaden skulle vi åbenbart kÞbe (dette gjaldt ikke for morgenmaden, mÊrkeligt nok), mens at andre selskaber der var på hotellet fik vand i kander serveret uden beregning. Så jeg tvivler på at vi har fået luksus-pakken på hotellet.
5. 4-stjernet hotel: Denne del af turen havde jeg set frem til, men jeg har desvÊrre ogsÃ¥ oplevet 3-stjernede hoteller i Italien, som mindede om en ulÊkker kollegiebolig i den billigste blok af slummen, men jeg tog jeres ord pÃ¥ at det ville blive godt – ellers ville I da vel ikke stolt skrive det i info-materialet? ”Vi bor pÃ¥ det eftertragtede Hotel Albatros 4****”
Bl.a. sÃ¥ var der strÞmafbrydelse, simpelthen pÃ¥ grund af at der var for mange unge piger der havde sat deres mobiler til opladning. Derudover var deres ”Free Wi-Fi” en vittighed – det virkede kun om morgenen, i receptionen, hvis man var heldig. Derudover sÃ¥ opfÞrte personalet sig dobbeltmoralske. Italienerne fik f.eks. lov til at bade i poolen med T-shirt pÃ¥ og uden badehÊtte, men os danskere SKULLE have badehÊtte pÃ¥ (som vi skulle kÞbe i receptionen) ellers mÃ¥tte vi ikke gÃ¥ i vandet.
Alt dette blandet med de 4 ovenstÃ¥ende punkter, gÞr hotel-oplevelsen til under middel i bedste fald. Bestemt ikke et hotel jeg vil anbefale fremover, og slet ikke kalde det for ”eftertragtet”!

Prisen for rejsen:
1. At lÊgge lidt over 8.000 kr for en hel tur tÊnkte jeg fÞrst ”Jow, det er mange penge, men nu skal vi altsÃ¥ bo pÃ¥ 4-stjernet hotel!”, men efter turen tÊnkte jeg: Hvordan kunne vi give SÅ meget for dén tur?
a. Vi flyver med Ryan Air, så det kan umuligt have vÊret dér budgettet blev vÊltet.
b. Derudover så levede hotellet SLET IKKE op til de 4-stjerner som der reklameres med, også i jeres folder og på hjemmesiden.
2. For at gÞre ondt vÊrre, sÃ¥ var der flere entréer som ikke var blevet deklareret som ”ikke inkluderet i rejsen”, men som vi alligevel selv skulle betale for. Eksempel pÃ¥ dette var Vesuv (10 euro), hÞretelefoner til Pompeij (2 euro) samt andre. Derudover var flere af entréerne steget i pris, ift. den info I kom med – dvs. at I har ikke opdateret prislisten.

Guiden - Lissi:
1. Da vi starter i Billund Lufthavn, sÃ¥ er der ingen form for ”Velkommen alle sammen – det er de mennesker som I skal rejse sammen med, sÃ¥ lad os lige hurtigt lÊre hinanden at kende”. Min kÊreste og jeg kom AKKURAT pÃ¥ det tidspunkt hvor vi skulle mÞdes, men der var Lissi Ã¥benbart fÊrdig med at tale til de andre rejsende, sÃ¥ vi fÞlte os lidt forladte allerede fra start af.
2. Lissi prÊsterede at oversÊtte byen Napoli til Nepal 3 gange inden for 5 minutter. Uden at opdage sin egen fejl. Derudover valgte Lissi, pÃ¥ et tidspunkt hvor den italienske guide tilsyneladende var kommet med en for lang forklaring ift. Lissi’s smag, at sige ud til hele gruppen: ”NÃ¥r det er varmt, sÃ¥ forsvinder koncentrationen stille og roligt. Man bliver sulten og kan ikke lÊngere fokusere pÃ¥ det man skal. SÃ¥dan har jeg det lige nu, sÃ¥ jeg fik ca. kun fat i halvdelen af det guiden fortalte os.”. Dette er altsÃ¥ dybt uprofessionelt, for hun skal slet ikke nÊvne det – hun skal bare oversÊtte sÃ¥ godt som muligt det som guiden sagde.
3. Ift. eventuelle sprogbarrierer, blev der ikke spurgt om der var nogen der ikke kunne engelsk – dette blev bare antaget pÃ¥ forhÃ¥nd. Dette medfÞrte at dobbelt-guidning (Italieneren der fortÊller, og Lissi der oversÊtter) blev meget langtrukkent, da min kÊreste og jeg (samt flere af de andre gÊster) sagtens kunne forstÃ¥ engelsk.
a. Dette medfÞrer endnu et punkt: Hvorfor skal den italienske guide sÃ¥ snakke SÅ langsomt og simpelt, nÃ¥r vi alligevel fÃ¥r det oversat til dansk lige bagefter?
4. Lissi’s stÞrste fejl: At pÃ¥pege hvor hÞjt/stejlt/langt ned der er visse steder – nÃ¥r der er en i selskabet som lider af meget stÊrk hÞjdeskrÊk. Efter det sÃ¥ var blevet pÃ¥peget over for Lissi – hvortil hun nÊvnte at hun vidste AKKURAT hvordan jeg (Martin) havde det, da hun har en sÞster der lider af hÞjdeskrÊk – sÃ¥ fortsÊtter hun i samme dur og siger ”Ej se lige hvor langt ned der er til vandet”, mens vi kÞrer ved et rÊkvÊrk hvorfra der er 150-200 m lodret ned til vandet. Dette fÞltes ubeskriveligt hÃ¥nligt og smertefuldt, som om at hun enten var fuldstÊndig ligeglad med den anmodning hun havde fÃ¥et, eller at hun bevidst sagde det for at have det sjovt.
5. Et andet eksempel pÃ¥ Lissi’s fÊrdighed til at tage imod kommentarer fra hendes gÊster/medrejsende: PÃ¥ den sidste dag med udflugter (Sorrento --> Amalfi --> Ravello --> Villaen) valgte vores chauffÞr at kÞre direkte hasarderet pÃ¥ vej op til villaen. Eftersom at jeg tidligere havde oplevet at fÃ¥ en skrÊk i mit liv (eksempel 3), tÊnkte jeg: ”Det er nok bare mig der er fÞlsom – de andre synes sikkert at han kÞrer godt!”. Men, lige sÃ¥ snart vi stÃ¥r af bussen siger alle de andre ”Det var da godt at vi kom herop i live!”, altsÃ¥ et tydeligt signal om at chauffÞren har kÞrt stÊrkere end han burde. Efter opholdet i villaen, siger jeg inden vi skal kÞre hjem ”Lissi, kan du ikke holde chauffÞren lidt pÃ¥ lÃ¥ret og sige at han skal sÊnke farten nÃ¥r nu vi skal ned af”. Til dette vÊlger Lissi at svarer flg.:”Jeg oplevede ikke at han kÞrte for stÊrkt – jeg havde ikke en gang min sele pÃ¥!”. Undskyld mig lige – men vi betaler for at vÊre med pÃ¥ turen, sÃ¥ vil jeg altsÃ¥ mene at det er VORES behov at hun skal tage hensyn til, og ikke hvordan hun selv oplever tingene.
En anden ting der skete på selvsamme tur, var at Lissi oversatte forkert flere gange. To gange prÊsterede hun at oversÊtte det samme ord, til to forskellige ting. Og begge var forkerte! Centi (100) oversatte hun den ene gang til 50, og nÊste gang til 200.
6. PÃ¥ vores tur til Napoli valgte Lissi og vores italienske guide at trave gennem to store shoppinggader med anderledes boder, for derefter at sige ”Vi skal hurtigt videre”, og fÞrst 1œ time senere (hvor vi er et helt andet sted i Napoli) fÃ¥r vi at vide, at nu kan vi rundt pÃ¥ egen hÃ¥nd. Men pÃ¥ det tidspunkt var folk mest optaget af 1) Finde et toilet 2) FÃ¥ noget at drikke 3) FÃ¥ noget at spise. SÃ¥ dvs. at hvis man Þnskede souvenirs fra de anderledes boder (andre souvenirs end alle andre steder), sÃ¥ skulle man pÃ¥ egen hÃ¥nd finde tilbage dertil og sÃ¥ finde tilbage igen til mÞdepunktet.
Lissi’s lÞsning skulle have vÊret at sige ”Vi stopper lige her i 10-15 minutter, sÃ¥ kan I kÞbe souvenirs her, da de ikke rigtig kan fÃ¥s andre steder.”. PÃ¥ denne mÃ¥de ville vi have overholdt tidsplanen, folk kunne kÞbe de ting de ville og alle fÃ¥r en god tur.
7. Slutteligt, sÃ¥ mente Lissi at det mest oplagte emne at snakke om pÃ¥ vej til lufthavnen klokken FEM OM MORGENEN, var at snakke om Italiens uddannelsessystem, Þkonomi og deres statslige politik. NÃ¥r klokken siger 05:00, sÃ¥ har man altsÃ¥ lyst til at hvile sÃ¥ meget som muligt, nÃ¥r nu man kun fik sovet 4-6 timer natten fÞr. SÃ¥ det var stÊrkt irriterende at hun i 3-3œ time fortsatte med dybdegÃ¥ende at forklare om og kommentere pÃ¥ det italienske system som en helhed. Men der blev f.eks. INTET nÊvnt om mafia, eller deres rolle i landet (efterfÞlgende kunne jeg lÊse i en guide-bog at ca. 70 % af alle butikker i Napoli, har mafiapenge lÞbende rundt). Derudover var der INGEN referencer til Italien anno 2015 – eller for den sags skyld inden for de sidste 100 Ã¥r. F.eks. ingen nÊvnelse af hvorfor Maradona er sÃ¥ afbilledet i Napoli e.l.

2015幎8月30日

Toscana i frit trav!

Vi gjorde sammen med venner en rejse til Toscana i efteråret 2012.
Busturen om natten til Hamborg var meget lang!
Når du kommer til Toscana skal dit bentÞj vÊre i orden - du traver dagen lang - ser mange kirker og andre sevÊrdigheder.
En travhest ville klage over for mange oplevelser på for kort tid!
Torben Brix er en eminent fortÊller - men har nemt til stress.
NÊste gang tager vi vores egen bil og bosÊtter os i Asissi.
Denne by var turens oplevelse.

2012幎12月28日

Lettere at flyve fra Hamborg

At bruge Air Berlin som flyveselskab undrede os lidt, da man sÃ¥ skal flyve fra Hamborg, men Air Berlins fly og service er meget god. Men at parkerer gratis i Ans og samtidig oplever fin og venlig betjening i bussen til og fra Hamborg – samt lÊkker morgenmad, begynder det at give mening. Samtidig lettede det mange af de transportproblemer vi normalt oplever ved flyrejser. Opholdet pÃ¥ hotellet var fint og vi oplevede en god service, rejselederen var ogsÃ¥ yderst kompetent og vi fik set og hÞrt en masse spÊndende om Toscana. Rejsen var til prisen absolut alle pengene vÊrd, og vi vender nok tilbage fÃ¥ at prÞve en anden rejse med Ans Rejser en dag.

2011幎9月25日

Et selskab med nÊrhed

Dejlig tur med mange gode oplevelser og prima service. Ans Rejser er et mindre selskab og det fornemmer man i den nÊrhed der er i kontakten med selskabet. Heldigvis fornemmer man ikke selskabets stÞrrelse på rejseoplevelsen - hotel, transport og guider var rigtig gode. Det var fÞrste gang jeg var med Ans Rejser, men absolut ikke sidste.

2011幎9月2日
自発的なレビュヌ

Veltilrettelagt tur med god humor

Det er virkelig en god service med gratis kaffe i bussen, og pÃ¥ trods af dette lÞb vi ikke tÞr for kaffe undervejs, det er jeg ret imponeret af. En helt igennem dejlig tur, rejseleder og chauffÞr mÃ¥ vÊre nogen af de bedste der findes. ChauffÞren Stig er et stort plus for Ans Rejser. Turen var godt tilrettelagt – rejseleder og chauffÞr var veloplagte pÃ¥ hele turen og med deres humoristiske tilgang blev turen rigtig god. Et stort OK til alle.

2011幎8月25日
自発的なレビュヌ

Den fÞrste bustur blev en succes

Denne tur var vores fÞrste bustur, og vi har aldrig haft meget tiltro til busture, men alle vores bange anelser viste sig at vÊre forkerte. At kÞre med en moderne bus er virkelig komfortabel, og Ans Rejser forstår at yde en personlig service, og med gratis kaffe i bussen, kan man kun vÊre glad. Transport tiden til Prag var dog en del lÊngere end en flyvetur, men med en humoristisk chauffÞr blev det ikke en plage. Vi oplevede mange spÊndende ting i Prag om med den vidende guide fÞlte vi, at vi fik set de vigtigste ting i den dejlige by. En perfekt tur, og vi vil helt sikkert både rejse med bus og Ans rejser igen.

2011幎8月17日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。