AOF Vejle - Dejligt sted. Ny renoverede lokaler, hvor det er dejligt at vÊre. Perfekt beliggenhed, og parkering lige ved dÞren. Masser af gode tilbud. Jeg spiller klaver ved underviser Ulrika KjÊr. 5... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi var til et massagekursus i Sydjylland. Virkelig virkelig godt kursus til prisen!! Meget sÞd underviser. Lokalerne i Sydjylland var fine. De var lidt smÃ¥, men helt fine til formÃ¥let - og der... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Da Malene blev syg, var der nÊrmest ikke nogen der vidste det, men kunne ikke fÃ¥ noget information, nu stÃ¥r vi sÃ¥ uden at vide om vi kan fortsÊtte nÊste sÊson, det er godt nok mega Êrgerligt nÃ¥r man n... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg var pÃ¥ weekendkursus i slÊgtsforskning. Vi havde en virkelig dedikeret og dygtig underviser, der bÃ¥de udbredte sin viden og samtidig forstod at lytte og imÞdekomme den enkeltes behov. Vi var et... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
AOF (Arbejdernes OpÂlysÂningsÂforÂbund) er en sammenslutning af lokale afdelinger, som gennemfÞrer kurser, kulÂtuÂrarÂranÂgeÂmenÂter og udÂdanÂnelÂsesÂakÂtiÂviÂteÂter i hele landet. FormÃ¥let er at sprede viden og forstÃ¥else om vores samfund og kultur og gÞre danskerne til aktive medborgere. FormÃ¥let er ogsÃ¥ at udbrede demokrati i Danmark med udgangspunkt i viden, udvikling og samvÊr. Disse formÃ¥l har AOF udfyldt siden 1924 med folkeoplysende aktiviteter i form af aftenskole og voksen- og efÂterÂudÂdanÂnelÂse. Hver uge bliver tusindvis af danskere pÃ¥ vores aftenskoler klogere pÃ¥ alt fra fransk sprog og syning til yoga og vegansk madlavning. Samtidig modtager mange andre voksne undervisning i almene kompetencer hos AOF, sÃ¥ de fx kan lÊre at lÊse, regne og bruge IT i deres hverdag. AOF's mÃ¥lgruppe er bred, men uanset hvad der undervises i, sÃ¥ tager vi udgangspunkt i den folkeoplysende tradition, hvor vi mÞder borgeren, hvor de er.
Molestien 7, 2450, KÞbenhavn SV, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Godt forlÞb angående balance og stabilitet

AOF ããã®åç
Fagligt kvalificeret underviser som i tilgift hertil sÞrger for en god stemning på holdet

AOF ããã®åç
Godt udvalg af kurser. Godt organiseret med tilstrÊkkelig information.

God service.
Inspirerende og lÊrerige kurser.
Dygtige undervisere.

AOF ããã®åç
AOF har kurser for enhver med kompetente undervisere.

Dygtig instruktÞr til yoga
FÃ¥s nok ikke bedre.
Tak Rosa

AOF ããã®åç
Jeg er meget glad for mit yoga hold Þsamt de foredrag, jeg har deltaget i

AOF ããã®åç
A very welcoming course with a lovely teacher in a nice environment. Will be back again!

AOF ããã®åç
Gry er en sÞd og dygtig underviser i pilates og mindfulness. Jeg har vÊret meget glad for at gå til det i HÞrsholm.

AOF ããã®åç
Underviser i ChatGpt / AI - Anita var formidabel. Meget hÞjt niveau.

AOF ããã®åç
VarmtvandstrÊning er uundvÊrlig for min gigt

AOF ããã®åç
Jeg har vÊret på yoga hold for problemer med nakke og ryg, og det kan stÊrkt anbefales. Alletiders underviser

AOF ããã®åç
Da Malene blev syg, var der nÊrmest ikke nogen der vidste det, men kunne ikke få noget information, nu står vi så uden at vide om vi kan fortsÊtte nÊste sÊson, det er godt nok mega Êrgerligt når man nu er så glad for at gå til varmt vandtrÊning

AOF ããã®åç
Beliggenhed. Kursussted i min by! Muligt at komme til aktivitet på cykel.

AOF ããã®åç
Den bedste motion med den bedste lÊrer
Og altid hurtigt svar fra AOF I Roskilde