AOF レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

AOF Vejle - Dejligt sted. Ny renoverede lokaler, hvor det er dejligt at vÊre. Perfekt beliggenhed, og parkering lige ved dÞren. Masser af gode tilbud. Jeg spiller klaver ved underviser Ulrika KjÊr. 5... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi var til et massagekursus i Sydjylland. Virkelig virkelig godt kursus til prisen!! Meget sÞd underviser. Lokalerne i Sydjylland var fine. De var lidt smÃ¥, men helt fine til formÃ¥let - og der... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg var pÃ¥ weekendkursus i slÊgtsforskning. Vi havde en virkelig dedikeret og dygtig underviser, der bÃ¥de udbredte sin viden og samtidig forstod at lytte og imÞdekomme den enkeltes behov. Vi var et... もっず芋る

䌁業が回答したした

Da Malene blev syg, var der nÊrmest ikke nogen der vidste det, men kunne ikke fÃ¥ noget information, nu stÃ¥r vi sÃ¥ uden at vide om vi kan fortsÊtte nÊste sÊson, det er godt nok mega Êrgerligt nÃ¥r man n... もっず芋る

䌁業情報

1. 倜間孊校
  2. カルチャヌ スクヌル
  3. 語孊孊校

圓該䌁業による蚘述

AOF (Arbejdernes Op­lys­nings­for­bund) er en sammenslutning af lokale afdelinger, som gennemfÞrer kurser, kul­tu­rar­ran­ge­men­ter og ud­dan­nel­ses­ak­ti­vi­te­ter i hele landet. Formålet er at sprede viden og forståelse om vores samfund og kultur og gÞre danskerne til aktive medborgere. Formålet er også at udbrede demokrati i Danmark med udgangspunkt i viden, udvikling og samvÊr. Disse formål har AOF udfyldt siden 1924 med folkeoplysende aktiviteter i form af aftenskole og voksen- og ef­ter­ud­dan­nel­se. Hver uge bliver tusindvis af danskere på vores aftenskoler klogere på alt fra fransk sprog og syning til yoga og vegansk madlavning. Samtidig modtager mange andre voksne undervisning i almene kompetencer hos AOF, så de fx kan lÊre at lÊse, regne og bruge IT i deres hverdag. AOF's målgruppe er bred, men uanset hvad der undervises i, så tager vi udgangspunkt i den folkeoplysende tradition, hvor vi mÞder borgeren, hvor de er.

優良

通垞48時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 345ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg modtager gode, relevante oplysninger om det kursus, jeg har tilmeldt mig

Jeg modtager gode, relevante oplysninger om det kursus jag har meldt mig til, og jeg får besked om, at der er reserveret en plads til mig i nÊste sÊson, på det kursus jeg har deltaget i

2025幎11月25日

AOF からの回答

Hej Bent. Tak for din anmeldelse! Det er fantastisk at hÞre. Rigtig god fornÞjelse med kurset 😊

De bedste hilsner fra Jens \\ AOF Danmark

Meget venlig og behjÊlpelig betjening.

Meget venlig og behjÊlpelig betjening.
Da der ikke var plads på det hold jeg Þnskede, blev jeg anbefalet at blive skrevet på en venteliste og kort tid efter lykkedes det at finde et hold til mig.

2026幎3月17日

AOF からの回答

Hej Birgit. Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at hÞre! Rigtig god fornÞjelse med det 😊

Rigtig god rygyoga

Rigtig god rygyoga

2026幎6月16日

AOF からの回答

Hej Mitra. Mange tak for din anmeldelse. Det er skÞnt at hÞre, at du har glad for rygyogaen. FortsÊt god fornÞjelse med det 😊

Spansk sprogundervisning - Silkeborg

Vi havde en super dygtig og inspirerende underviser på vores spanskhold i Silkeborg, som kommer fra Spanien. Det gÞr jo undervisningen super interessant og autentisk.

2026幎6月15日

AOF からの回答

Hej Jan. Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at hÞre, at du har vÊret glad for spanskundervisningen!

De bedste hilsner fra Jens \\ AOF Danmark

Youga gÞr dig opmÊrksom på din krop.

Underviseren tag os igennem Yougaen, på en rigtig god måde

2026幎5月6日

AOF からの回答

Hej Kim. Mange tak for din anmeldelse. Det er supergodt at hÞre, at du har haft en god oplevelse med bÃ¥de yogaen og underviseren 😊

Jeg går til yoga

Jeg gÃ¥r til yoga , og en fantastisk lÊrer 🥰

2026幎6月12日

AOF からの回答

Hej Svend. Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at hÞre, at du er glad for yogaundervisningen 😊

SÞde undervisere.

SÞde undervisere.
Dejligt for kroppen med varmtvandsgymnastik

2026幎6月8日

AOF からの回答

Hej Christina. Det er dejligt at hÞre, at det har vÊret en succes! Tak for din anmeldelse 😊

Dygtige og sÞde lÊrer

2026幎6月10日

AOF からの回答

Hej Rosely. Mange tak for din anmeldelse. SkÞnt at hÞre, at du har haft en god oplevelse med underviserne. PÃ¥ gensyn 😊

De bedste hilsner fra Jens \\ AOF Danmark

Stort udvalg af kurser og foredrag

Stort udvalg af kurser og foredrag. Fungerer rigtig godt og der er rimelige priser.

2026幎6月11日

AOF からの回答

Hej Gitte. Tak for din anmeldelse! Det er skÞnt at hÞre, at du er glad for vores udvalg af kurser og at det hele fungerer 😊

En god forening

En god forening - mange muligheder - fin hjemmeside - god service.

2026幎6月11日

Hej Margit. Tak for din anmeldelse! Det er super at hÞre!😊

godt kursus

godt kursus - kompetent underviser

2026幎6月4日

AOF からの回答

Hej Jannie. Tak for din flotte anmeldelse. Super at du har vÊret tilfreds med kurset og dets underviser - det er godt at hÞre! PÃ¥ gensyn 😊

De bedste hilsner fra Jens \\ AOF Danmark

utroligt fin og personlig service fra AOF

utroligt fin og personliog service fra AOF Hovedstaden

2026幎5月20日

AOF からの回答

Hej Niels. Mange tak for din anmeldelse. Det er skÞnt at hÞre, at du har haft gode oplevelser med vores service. Vi bestrÊber os altid pÃ¥ at vÊre flinke herinde 😊

Fantastisk indtruktÞr

Fantastisk indtruktÞr. Aldrig kedeligt. 🙏❀

2026幎6月3日

AOF からの回答

Hej Gitte. Tak for din anmeldelse! Super at hÞre, at du har haft en god oplevelse med instruktÞren. PÃ¥ gensyn 😊

De bedste hilsner fra Jens \\ AOF Danmark

SÞde og hjÊlpsomme piger i

SÞde og hjÊlpsomme piger i administrationen.
Meget dygtig og god underviser, der er god til at komme med forslag til trÊning til os med forskellige fysiske problemer.

2026幎6月2日

AOF からの回答

Hej Dorthe. Tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at hÞre, at du har haft en samlet positiv oplevelse 😊

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。