Jeg har den vildeste Apotek pÃ¥ LÞven i Thisted. SÃ¥ faglig dygtig og altid klar, nÃ¥r man spÞrger. Er sÃ¥ behjÊlpelig med ALT. Kan ikke vÊre bedre. Jeg kommer der mega meget. Godt gÃ¥et og bliv med sÃ¥... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Alt, alt, alt for dyrt, sÊrligt hvad angÃ¥r allergi medicin. Hvorfor koster eksempelvis Cetirizin Teva 10 mg 100 stk, 199,95 dkk, nÃ¥r man kan fÃ¥ prÊcist den samme vare hos Webapoteket for 57,80 dkk? Fo... ãã£ãšèŠã
Har aldrig modtaget min ordre, selvom DAO skriver den er leveret. SÞlle 150 kr men apotekeren vil ikke kreditere den eller sendt ny vare, DAO pÃ¥stÃ¥r pakken er leveret, men det er den ikke. SÃ¥ lÊrer ma... ãã£ãšèŠã
Simpelthen super kundeservice, intet mindre. Ifm. min bestilling oversÃ¥ jeg, i skyndingen, at jeg kunne fÃ¥ leveret mine bestilte engangshandsker til min hjemadresse, i mit tilfÊlde endda uden yd... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
APOTEKEREN.DK er et dansk online apotek. Her kan du bestille alle dine apoteksvarer inklusiv receptpligtig medicin.
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Altid optimal hjÊlp, når man sÞger.
Jeg har den vildeste Apotek på LÞven i Thisted. Så faglig dygtig og altid klar, når man spÞrger. Er så behjÊlpelig med ALT. Kan ikke vÊre bedre. Jeg kommer der mega meget. Godt gået og bliv med så fin en kundeservice. Rigtig omsorg for kunden og det er hvergang
GÊlder det ogsÃ¥ nÃ¥r man kommer ind i etâŠ
GÊlder det også når man kommer ind i et fysisk apotek at man får varen billigere at man så bare skal sige man er medlem. Eller er det kun når man bestiller online.

En Þv oplevelse
Da jeg bestilte, var prisen på en af mine varer kr .0,- dette undrede mig. Det betÞd så at min ordre ikke blev behandlet, fÞr jeg selv kontaktede dem. Blev bedt om at lave en straks overfÞrsel på et andet belÞb. Jeg blev lovet at min ordre blev sendt afsted straks. Alligevel skulle der gå et dÞgn fÞr ordren kom afsted. Og samtidig var prisen, som jeg fÞrst havde set på nettet steget med kr 20,- pr produkt.

apotekeren.dk ããã®åç
Manglende kommunikation og forsinket medicinlevering
Apotekerendk (Lyngby Svane Apotek)
Jeg bestilte medicin den 14., fordi jeg var ved at lÞbe tÞr for en meget vigtig medicin, som jeg har brug for for at kunne fungere. Den 16. opdagede jeg, at jeg stadig ikke havde modtaget den.
Da jeg tjekkede hjemmesiden, var der ingen oplysninger om min ordre. Jeg forsÞgte at ringe om morgenen, men der var ingen, der tog telefonen. Derefter udfyldte jeg en kontaktformular via deres hjemmeside og forklarede, hvor akut min situation var, men jeg hÞrte ikke noget fra dem. Senere samme dag ringede jeg igen og fik fat i en medarbejder.
Under samtalen fik jeg at vide, at de havde forsÞgt at kontakte mig flere gange i lÞbet af de foregående dage. Jeg havde dog ikke modtaget nogen opkald fra dem. Jeg spurgte, hvilket nummer de havde ringet til, og de gentog mit korrekte mobilnummer, hvilket betyder, at de havde det rigtige nummer, men reelt ikke havde kontaktet mig, selvom de sagde, at de havde.
Jeg fik derefter at vide, at der havde vÊret et problem med min ordre, og at de derfor ikke havde kunnet sende den. Vi lÞste problemet under opkaldet, og jeg fik at vide, at ordren ville blive afsendt. DesvÊrre skete dette på en fredag, og pakken blev sendt med GLS.
Da GLS ikke leverer i weekenden, og pakken ikke nåede frem om fredagen, lÞb jeg tÞr for min medicin i lÞbet af weekenden. Pakken blev leveret om mandagen, mens jeg var på arbejde.
Jeg var meget frustreret over, at jeg måtte undvÊre en essentiel medicin, fordi de ikke kontaktede mig med det samme, da der opstod et problem med min ordre, og derefter påstod, at de havde forsÞgt at kontakte mig, hvilket ikke var tilfÊldet. Jeg kan se alle indgående opkald på min telefon, og der var ingen fra dem.
Det er derfor, jeg giver dem en lav vurdering. Når man bestiller medicin, er det afgÞrende at kunne stole på, at den bliver leveret til tiden. Det var desvÊrre ikke tilfÊldet med denne hjemmeside.

Kundeservice i top
Bestilte varer, som ankom beskadiget. Efter en henvendelse til apotekeren.dk fik jeg hurtig besked om, at en ny vare er på vej. Sådan skal det gÞres! ;-)
Hurtig forsendelse udemÊrket sted atâŠ
Hurtig forsendelse udemÊrket sted at handle, alt var i skÞnneste orden
Man står i uvidenhed
Bestilt for 6 dage siden, har ikke hÞrt fra dem, på hjemmesiden ved ordrestatus intet står, de svarer ikke på telefonen og da jeg prÞvede at sende deres formular for at spÞrge om status, virker heller ikke.
Nu vil jeg gerne give jer 5 stjerner
Nu vil jeg gerne give jer 5 stjerner. Alt er i den skÞnneste orden.
Jeg har modtaget min medicin og jeg har fået en forklaring på hvorfor det tog lidt lÊngere tid at få medicinen.
Der er altid god kundeservice og det erâŠ
Der er altid god kundeservice og det er meget sjÊldent at min medicin er i restordre så jeg må sige jeg er glad når jeg går derfra
Det er sÃ¥ fÞrste gang jeg har handletâŠ
Det er så fÞrste gang jeg har handlet hos dem men det er også den sidste gang. Det er ikke det billigste sted men de har alt for lang leveringstid og det er under al kritik.

apotekeren.dk ããã®åç
Havde ingen problemer alt kom som varâŠ
Havde ingen problemer alt kom som var bestilt efter 3 dage.
Tager ikke håndkÞbsvare retur
Tager ikke håndkÞbsvare retur, burde de skrive under den påkaldte vare at den ikke kan returneres, og så ender du med betale fÞrste gang fragt, fragt retur og gensendelse fragt, ellers blir varen destrueret og du for nul retur. Burde skiltes bedre omkring dette. Dårlig service.

apotekeren.dk ããã®åç
Blodsukkerapparat, ufaglighed og svarer ikke
KÞbte en blodsukkerapparat som mit fÞrste, men fik bestilt forkerte strips. Det er min fejl, men det har vÊret helt umuligt at komme igennem til dem på telefon eller mail. Da jeg ringede til Lyngby Apotek kunne de finde en, jeg kunne snakke med. Det viser sig, at dem, der pakker varerne IKKE er fagpersoner. Dvs. der er ikke en klokke hos dem, der ringer, når nu jeg har bestilt forkerte strimler i forhold til de apparat, jeg havde kÞbt. Det ER ikke sÊrlig betryggende. Fik talt med en i dag, som var meget sÞd og undskyldende og alt det hele. Men hun skulle konsultere forskellige kollegaer. Lyden var ikke slået på telefonen, så jeg kunne hÞre hvordan jeg blev omtalt som kunde, fx at jeg var sur og jeg brokkede mig...
Nå men sidste gang jeg har kÞbt noget hos apotekeren...men der er heldigvis andre på markedet. Fx Apopro, som jeg aldrig har haft problemer med.
God weekend og god sommer...
MVH Bente
Efter 2 uger har jeg fortsat ikkeâŠ
Efter 2 uger har jeg fortsat ikke modtaget de iodtabletter, jeg bestilte, til trods for, at de skrev de havde dem på lager. De har kun sendt de varer, jeg bestilte udover iodtabletterne, men dem havde jeg jo kÞbt et andet billigere sted, hvis ikke det var fordi, de havde iodtabletter. Det grÊnser til svindel, og de svarer ikke på mail.
TrÊkker penge uden at sende varen
Ikke nok med, at man ikke kan komme i kontakt med dem OG at de ikke sender det, man har bestilt - så har de også trukket pengene på min konto for 6 dage siden.
Det er direkte ulovligt.
Min vare er ikke kommet efter 7 dage
Min vare er ikke kommet efter 7 dage. Jeg kan ikke få kontakt til virksomheden hverken på telefon eller mail. Sidste gang jeg handler der selvsagt.

Elendigt!!!
Elendigt!!!
Lover leveringstid på 2-3 hverdage. Efter 4 hverdage har jeg intet modtaget og intet hÞrt. Det er fuldstÊndig umuligt, at få kontakt. Man får intet svar på mail. Ved telefonkontakt slår en telefonsvarer til med det samme. Her loves det, at hvis man indtaler en besked, så ringer de tilbage. Man hÞrer intet! Det er som om, alt er lukket ned.
Jeg kommer aldrig til at handle her igen og jeg vil kraftigt fraråde andre at kÞbe herigennem!

Manglende vare
Har bestilt vare 11/6. Får besked om at den bliver leveret 13/6. Men nu 19/6 har jeg stadig ikke modtaget den. Har sendt mail uden at få svar. Har ringet og indtalt besked uden at få svar. Utrolig dårlig service.

Ãv Þv
Nu har jeg sidde her og lÊst alle de fantastiske anmeldelser, og er meget uforstående, for jeg synes det er elendig service, det er muligt at det ikke var receptpligtig medicin , KUN nogle bolcher mod tÞrhed I munden, MEN... jeg har bedt om at få dem sendt til min nÊrmeste Apotek, og de som også afsendt ,men jeg har ikke modtaget min pakke, jeg har derefter skrevet til kundeservice om de ville hjÊlpe med at få skub i tingene, og de svare ingen gang .... jeg har ikke noget godt at skrive på nuvÊrende tidspunkt.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ