Båden vi Þnskede os, var egentlig udsolgt, men der blev fremskaffet en sidste. Vi er taknemmelige og glade for den gode service. Og hurtig levering lige til dÞren. Tak Jesper
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
God service og meget hurtig levering og Aquarib Extreme ser ud til at vÊre rigtig god kvalitet samt alt tilbehÞr til...super
SÞgte vejlednig og rÃ¥d idet, min gamle gummibÃ¥d skulle udskiftes. Fik svar og ja ente med jeg bestilte en ny her. AfprÞvede den dagen efter, og lever fult ud til forventningerne,og overresket over... ãã£ãšèŠã
I have rarely ordered from a webshop with such good service; chapeau! Due to circumstances, I had accidentally ordered the wrong floor for a dinghy. Called the contact person a day later and witho... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ããŒã販売æ¥è
- ããŒã ãã¬ãŒã©ãŒè²©å£²æ¥è
- ã«ããŒã»ã«ã€ãã¯åº
- ããªã³çšååº
- ã»ãŒãªã³ã°çšååº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Aquarib tilbyder gummibåde, joller, SUP-board, RIB-både, kajakker, vandcykler mm. Vi tilbyder altid gratis fragt, 2 års garanti og hurtig levering.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Lynhurtig levering
Lynhurtig og rigtig god service
Lynhurtig og rigtig god service. Jesper er super flink og venlig at snakke med.
KÞbte et Haswing motor-sÊt og det spiller bare, er meget tilfreds!
Super hurtig svar og ekspedition
Super service og hurtig levering
God service hurtig levering ðððª
Hurtig handel og leveringstid i top
Hurtig handel og leveringstid i top. Varer pakket forsvarligt og flot ind, så aldrig oplevet skader.
Rigtig god service - og gode produkter. - og ogsÃ¥ til fornuftige priser. Kan kun anbefalesð
DÃ¥rlig service og manglende reaktion pÃ¥âŠ
Dårlig service og manglende reaktion på kundens henvendelser.
At det hele gik hurtigt og nemt igennem
At det hele gik hurtigt og nemt igennem
Det bliver ikke sidste gang jeg skal handle her.
**********
Meget hurtig levering
Meget hurtig levering. Ophalervogn med bÊreremme er ret smal, og der er risiko for at en skarp kant ridser jollen. Man må selv monterer ekstra polstring.
Super betjening ðð
Det har vÊret en meget blandetâŠ
Det har vÊret en meget blandet oplevelse.
Jeg kÞbte AQUARIB Extreme 250 med motor.
KÞbet gik fremragende og lyn hurtig ekspedition og forsendelse.
Posen der fÞlger med båden er noget skrammel, gik i stykker i lynlåsen med det samme. Mega irriterende, ved ikke lige hvad vi gÞr når den skal pakkes ned igen.
Motor, batteri og lader fungere perfekt, sejler fantastisk stÊrkere end forventet. Clips til batteri hopper af, ikke imponeret over deres kvalitet.
Selve båden er jeg ikke imponeret over, fÞrste gang vi satte os på sÊdet braste det sammen (70 kg). Det er ikke godt nok. Aluminum bunden har vi virkelig svÊrt med at få til at ligge pÊnt. Når det endelig ligger pÊnt, så er det genialt, men under transport hvor vi vipper båden op på hÞjkant, så vÊlter det rundt igen. Jeg havde håbet og forventet det lå mere i spÊnd og blev liggende fast.
Men et ok sÊt til prisen - med flere mangler
Hurtig og professionel service...!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ