Na ontvangst bleek het product direct defect te zijn. Op mijn eerste melding hierover werd gelukkig snel gereageerd. Helaas is het daarna misgegaan. Begin juni heb ik verzocht om het defecte prod... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Nombreuses commandes passées depuis des années, et toujours satisfait Livraisons rapides bepost en Belgique (LiÚge 48h). [ seul bémol ; lors d'une de mes commandes, les plantes s'étaient légÚre... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Article non livré dans les délais.
Une expérience particuliÚrement mauvaise, avec un manque de transparence que je trouve totalement inacceptable.
Jâai passé une commande le 17 juillet 2026, pour laquelle jâai notamment payé 9,95 ⬠pour une « Livraison le samedi ».
Le jour même, jâai contacté le commerçant pour signaler expressément lâurgence de ma commande.
Jâai alors reçu une réponse automatique indiquant que lâentreprise était en congés jusquâau 16 août.
ProblÚme : au moment de ma commande, le site permettait de commander normalement et de payer une livraison rapide, sans information clairement visible indiquant que les commandes ne seraient pas traitées pendant plusieurs semaines.
La commande nâa finalement été remise à Bpost que le 11 août, soit environ 25 jours aprÚs la commande.
Et câest là que la situation devient particuliÚrement incompréhensible.
AprÚs avoir constaté ce délai et adressé une MISE EN DEMEURE demandant lâannulation de la commande et le remboursement, jâai reçu TRÃS RAPIDEMENT un message mâinformant que ma commande venait finalement dâêtre expédiée.
Dâun cÃŽté, une réponse automatique indique que lâentreprise est en congés jusquâau 16 août. De lâautre, juste aprÚs ma mise en demeure, lâentreprise est soudainement en mesure de traiter ma commande, de la remettre à Bpost et de communiquer avec moi.
Si l'entreprise était réellement dans l'impossibilité de traiter les commandes jusqu'au 16 août, comment expliquer qu'une commande puisse finalement être traitée immédiatement aprÚs l'envoi d'une mise en demeure ?
Et surtout, pourquoi n'a-t-elle pas été traitée plus tÎt ?
Cela donne clairement le sentiment que les choses n'avancent que lorsque le client commence à faire valoir formellement ses droits.
Pour ma part, cette expérience me pousse à vous déconseiller de faire confiance à ce commerçant. Il vaut mieux passer votre chemin, à fuir!
Niet kopen
Niet kopen! Ik heb hier online planten aangekocht die volledig uitgedroogd zijn toegekomen. Enkele mails gestuurd om deze te retourneren en doodleuk antwoord gekregen dat hij dit niet gaat terugbetalen, gekocht is gekocht. Nog nooit zo slecht behandeld geweest!
Na ontvangst bleek het product directâŠ
Begin juni heb ik verzocht om het defecte product te mogen retourneren en mijn aankoopbedrag terug te ontvangen. Op dat verzoek heb ik, ondanks meerdere weken wachten, geen enkele reactie meer ontvangen. Inmiddels zijn we ruim twee maanden verder en heb ik het product nog steeds geen moment kunnen gebruiken.
Erg jammer, want een defect kan altijd voorkomen. Juist de manier waarop een garantie- of retourverzoek wordt afgehandeld, maakt voor mij het verschil. Ik hoop dat Aquascaper alsnog contact opneemt om dit netjes op te lossen.
Zeer onvriendelijke man van de winkel
Zeer onvriendelijke man van de winkel! Kom ik nooit meer. Mijn zoon had een vraag over planten en de man zei dat hij het moest opzoeken op internet of vragen aan die waar het aquarium gekocht was.
Wij werden niet geholpen, mijn zoon was hier niet goed van.
I ordered a Chihiros A2 901 MAX and gotâŠ
I ordered a Chihiros A2 901 MAX and got a A2 901 delivered. Now I understand that mistakes can happen but there is totally no answer on my email and calling three times a day while nobody is picking up the phone. Terrible service, red flag, don't think about ordering there.
Aquario neoflow premium defect
Een bestelling gedaan voor een in/out-flow met skimmer. Bij ontvangst van het product bleek deze defect te zijn. Na meerdere mails, bellen en retour aanvraag op de website geen enkel contact of reactie, je kan dus fluiten naar je geld als er iets mis is met je bestelling. Koop hier niks!
Excellent
Nombreuses commandes passées depuis des années, et toujours satisfait
Livraisons rapides bepost en Belgique (LiÚge 48h).
[ seul bémol ; lors d'une de mes commandes, les plantes s'étaient légÚrement abîmées lors du transport, parceque j'avais commandé du vivant et du matos lourd et dur en même temps ].
Merci Eddy Buyck (Vous pouvez nous remettre en cadeau les scraper pub dans les colis ? )
Zeer onvriendelijke klantenservice
Zeer onvriendelijke klantenservice! Woekerprijzen voor "het leveren". Ik wou een aquarium bestellen ter waarde van +/- â¬70 en op de website staat gratis verzending. Bij het afronden van de bestelling blijkt hier geen gratis verzending maar â¬129!voor het "leveren van een aquarium van â¬70. Via mail gevraagd hoe het gaat voor de gratis verzending en zeer onvriendelijk antwoord ontvangen. Ik heb het ergens anders besteld!
Ik had een vraag over mijn aquariumâŠ
Ik had een vraag over mijn aquarium planten , waar het op neer kwam was , je hebt je aquarium hier niet gekocht dan helpen we je niet.
Aquariumplanten
Aquariumplanten besteld en deze zijn snel en correct geleverd en van hele goeie kwaliteit
Een aanrader!!
Reeds tweemaal werden mijn zoon en ik vriendelijk en goed verdergeholpen!! Wij zijn heel tevreden over de service en het aanbod! we zullen vaste klant worden!!!
Garnalen niet correct verpakt
Ik bestelde op 2 januari garnalen die volgens de website op voorraad waren en betaalde extra voor zaterdaglevering. De levering kwam echter niet aan. Pas na contact kreeg ik te horen dat ze tijdens de feestdagen niet verzonden hadden, terwijl dat niet duidelijk op de site stond. Er werd voorgesteld om de bestelling maandag te versturen. Ik ging akkoord met terugbetaling van enkel de zaterdagtoeslag, op voorwaarde dat de dieren dan snel zouden aankomen.
Vandaag kwam het pakket toe. Al bij het opnemen van de doos voelde ik dat er iets mis was: veel water, een uitgewerkte heatpack en geen isolatie. De garnalen lagen op hun rug, dood of stervend. Ik heb dit gemeld met fotoâs.
In de reactie werd gezegd dat dit mijn eigen fout was omdat ik âaangedrongen had op verzendingâ. Dat voelt onterecht: de verzending zou maandag sowieso gebeuren en ik ben niet gewaarschuwd voor risicoâs, weersomstandigheden of verpakkingskeuzes. Ik had verwacht dat levende dieren correct geïsoleerd en winterproof verzonden worden, of dat verzending in winter tijdelijk wordt uitgesteld, zoals andere handelaars soms doen.
De combinatie van dode dieren en de manier van communiceren heeft me erg geraakt. Ik had graag transparantere informatie en meer verantwoordelijkheid gezien. Ik kan indien nodig fotoâs en e-mails tonen ter verduidelijking van mijn ervaring.
Voor mij: helaas geen herhaling.
Review
Plantjes besteld vanop de site, alles proper aangekomen.
Daarna in de winkel een co2 systeem gekocht. Vriendelijk behandeld en goeie uitleg gekregen.
Bij de installatie ook nog enkele keren gebeld naar de winkel en goed verder geholpen.
En ook nog een mooi stuk hout mee, naar mijn mening was dit echt een koopje.
Blijf er weg
Heel hard teleurgesteld. Ging voor mijn dochter haar aquarium. Deze persoon is heel onvriendelijk en zette mij aan deur. Wou niet helpen. Omdat aquarium niet bij hem was gekocht geweest. Vroeg hoeveel ik per uur verdiende. Met andere woorden draaide het bij hem om geld en niet om service. Geen aanrader. Blijf er weg.
Satisfied customer
Small problem with my order from a student worker (totally forgivable), but my order was satisfied the next day.
Mijn bestelling is heel snel en correctâŠ
Mijn bestelling is heel snel en correct behandeld!
SLECHTE kwaliteit- hoge prijs
Wat een zware ontgoocheling...echt waar.
1/ de Tropica Vallisneria australis (gigantea) is niet echt groot...en slechts 1 ex per potje...dan is die prijs (6,26â¬) echt overdreven
2/Tropica Tropica Nymphoides hydrophylla 'Taiwan' 1-2-grow! (easy) ...kwaliteit...ook niet echt om te âstoefenâ zo klein...en bijna geen wortel!
3/ ...het ergst van al Tropica Vallisneria spiralis 'Torta' ...dit zijn echt verloederde en verslenste exemplaren ...12,30⬠per potje met een paar verslenste plantjes...een schande ... fotoâs zijn beschikbaar voor wie het niet wil geloven
Ook de manier waarop de planten verstuurd worden... planten opgevouwen (!?) bijeen gepropt in plastiek zakken...
Doos opgevuld met overschot van karton en papier...waardoor de planten beschadigd zijn...
Dit is echt een schande en zware woekerprijzen voor wat je krijgt.
Na mijn schriftelijke reactie aan Aquascaper...hun antwoord:... dat ik er wijnig van ken (met lange 'ij' !!)
Dat ik het ooit wel zal leren (ps: ik heb al meer dan 40 jaar aquaria!)
Doesnât help with problems at all
Doesnât help with problems at all. Is very condescending and doesnât listen to what youâre saying or asking.
Niet te vertrouwen, niet klantvriendelijk
Beste na je reactie op mijn review kon ik niet reageren, ik heb daarom mijn review verwijderd en schrijf ik nu een nieuwe.
Uit je reactie blijkt dat je een grote leugenaar bent, je beweerd dat ik al reeds vaker in je winkel langs geweest was dat ik steeds veel vragen heb en nooit iets kocht.
Ten eerste twee uur voordat ik bij in de winkel was had ik nog nooit gehoord van uw zaak. Ik had je twee uur ervoor op internet gevonden omdat ik op zoek was naar een zaak waar ik alles kon kopen om zelf een palladium/planten terrarium te maken.
Ik had U verteld dat ik bereid was om bij U alle materiaal ter waarde van 500 euro te kopen. planten, stenen en rotsen, houtsoorten, pomp, soil, kiezels,... ik had een ganse lijst en vroeg je om mij te begeleiden om al het nodige aan te schaffen bij U die zelfde dag.
Ik had een budget voorzien van rond de 500 euro.
Maar omdat ik geen aquarium wou kopen heb je mij op een zeer onvriendelijke manier laten verstaan dat ik kon vertrekken.
Je wou geen enkel hulp bieden om al de dingen die wou kopen bij U
Je beweerd steeds dat je geen tijd kan verspillen aan klanten die slechts enkele dingen komen kopen. dat is geen klanten service,
heb ja als eens nagedacht dat deze klanten later misschien wel eens andere klanten kunnen aanbrengen of dat ze zelf in de toekomst wel alles bij zouden kopen. Maar op jouw klantonvriendelijke manier van zaken doen bekom je enkel dat deze personen U zeker NOOIT zullen aanbevelen in tegendeel zelf zullen afraden.
Je bent nu niet enkel persoon die zeer onvriendelijk is tegen klanten maar door je reactie op mijn review blijkt ook dat je een grote leugenaar bent.
Ik weet dat je met een nieuwe reactie je jezelf zal proberen goed te praten, geen nood ik denk dat nieuwe mogelijke klanten zelf snel zullen ondervinden waar de waarheid ligt.
Jammer, nooit weer
Jammer. Ik had nog veel meer nodig gehad, zoals Ada soil en 3 hyperspot lampen. Maar bij hen bestel ik nooit weer! Volgens de website waren Ada plata sand en Ada power sand op voorraad en binnen 1/2 dagen geleverd. Vandaar bij hen besteld. Meer dan twee weken moeten wachten! Daarbij nauwelijks reactie op mijn tickets die ik aanmaak (antwoord: 'De leverancier had het niet in voorraad'. Maar op de website staat dat jullie het wel in voorraad hadden!), en dan nadat ik vraag om annulering, want het is er nog steeds niet, alleen de zak ADA advanced power sand verzenden, zonder excuses of uitleg, maar wel met 8,95 euro verzendkosten (die ik uiteraard niet kwijt was met mijn originele bestelling van meer dan 125,-). Was netjes geweest om die dan voor eigen rekeing te nemen. Eens, maar nooit weer.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã