レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Samarbejdet med Morten har overordnet vÊret rigtig godt. Processen forlÞb professionelt og blev afsluttet pÃ¥ en tilfredsstillende mÃ¥de. Der var dog enkelte situationer, hvor kommunikationen kunne have... もっず芋る

䌁業が回答したした

Meget professionel opgave udfÞrt ✹✹✹✹✹ Som husejer og ikke vide noget som helst om bygninger og diverse tilladelser, sÃ¥ er det en god fÞlelse at vide det hele nu er blevet godkendt. Ingen sÞv... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kontaktede Morten ang. ibrugstagnings tilladelse efter han fik fuldmagt til byggesagen gik der kun en mÃ¥ned sÃ¥ havde vi tilladelsen fint godt professionelt og hurtigt udfÞrt , det koster lidt pen... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi brugte Arken til at afslutte vores byggesag. Det blev gjort hurtigt og effektivt. Selv da kommunen var meget lang tid om at afslutte deres del og Arken egentlig var fÊrdig blev der fulgt op fra der... もっず芋る

䌁業情報

1. 建築家

圓該䌁業による蚘述

Går du med tanker og planer om at få opfÞrt en tilbygning eller en ombygning til jeres eksisterende ejendom? Arkon kan tilbyde al den professionelle assistance og rådgivning, I har behov for, lige fra den mindre tilbygning til den stÞrre renovering og ombygning.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

54件のレビュヌ

Tryg og god oplevelse

I forbindelse med lovliggÞrelse af en udestue og et vÊrelse brugte vi Arkon og det var en fornÞjelse at vÊre i gode og trygge hÊnder fra start til slut. Morten sÞrgede for byggetilladelserne og ibrugtagningstilladelserne og iÞvrigt forventningsafstemte med os forinden, hvilket var rigtig rart på forhånd at have en idé om, hvad vi kunne forvente af processen. Vi giver Arkon vores varmeste anbefalinger.

2024幎1月23日

Arkon からの回答

Tak Majabella for den fine anmeldelse:)

Vi skulle have fÊrdigmeldt vores byggesag og valgte Arkon, da det virkede overskueligt for os selv. Morten leverede arbejdet hurtigt og det er dejligt at få ordnet. Super service

2023幎12月14日

Tak for anmeldelsen:)

Professionelt og hurtig

Vi fik godkendt vores til tegning lynhurtigt som var fÊrdigbygget men aldrig ansÞgt til kommunen.

2023幎11月11日

Tak for anmeldelsen

Ibrugtagningstilladelse af tilbygning

Da jeg stod som ansvarlig over for kommunen med at ansÞge om byggetilladelse og efterfÞlgende om ibrugtagningstilladelse mÃ¥tte jeg erkende at det sidste krÊvede meget mere end hvad jeg som lÊgmand kunne opfylde. Gik derfor pÃ¥ nettet for at sÞge om professionel hjÊlp og sÃ¥ der bl.a. arkon.dk som jeg synes lÞd som vÊrende et firma, som kunne lave arbejdet. SÃ¥ sÞndag aften sendte jeg dem en mail, som forklarede mit problem. Mandag blev jeg ringet op og vi gennemgik sagen og nogle praktiske ting kom pÃ¥ plads. Tirsdag blev alt det nÞdvendige materiale indsendt til kommunen, og sÃ¥ var det bare at vente pÃ¥ tilbagemelding fra dem. Men i stedet kom selve ibrugtagningstilladelsen onsdag over middag. Jeg var ved at falde ned af stolen da arkon.dk ringede og sagde at sagen allerede nu var afsluttet. Yderst professionelt arbejde fra Arkon's side 🙂. Kan kraftigt anbefales.

2023幎10月25日

Tak for anmeldelsen Rud

Arkon bruger vi fremover

Jeg vil gerne rose Arkon og specielt Mortens evner til at arbejde sammen med bygherre såvel som entreprenÞrer. Måden projektet bliver håndteret på kan man ikke sÊtte en finger på. Idéer, lÞsninger, materialer har vÊret super fint.
Med et lÞsningsorienteret mindset og en ''byggeenergi'' der gavner alle i projektet vil jeg på det stÊrkeste anbefale Arkon - Vi bruger dem igen!

2023幎10月11日

Tak Martin

Mega nice

Mega nice! Morten gav mig lynhurtigt den rådgivning jeg havde brug for i telefonen, endda uden at fakturere for det. Det skal han virkelig have tak for. Lynhurtigt og meget kompetent svar. Varm anbefaling :)

2023幎10月12日

Tak Adam

Hurtig byggetilladelse

Byggetilladelsen til garage/vÊrksted gik igennem uden problemer, og Morten var kvik til at reagere på henvendelse og rettelser.

2023幎10月10日

Tak SÞren 😊

LovvliggÞrelse af sekundÊr bebyggelse

Arkon hjalp mig med lovliggÞrelse af sekundÊr bebyggelse efter kommunen havde stillet krav om lovliggÞrelse. Arbejdet blev udfÞrt hurtigt og effektivt og med god kommunikation undervejs. Har intet at udsÊtte på servicen.

2023幎9月11日

Tak Toke
Godt at jeg kunne hjÊlpe:)

Jeg kontaktede Morten ang

Jeg kontaktede Morten ang. ibrugstagnings tilladelse efter han fik fuldmagt til byggesagen gik der kun en måned så havde vi tilladelsen fint godt professionelt og hurtigt udfÞrt , det koster lidt penge men spare en masse tid og besvÊr , kan kun varmt anbefale Arkon
Martin Lentz

2023幎7月4日

Hej Martin
Tak for anmeldelsen. Dejligt det gik så hurtigt.

Stor ros til Arkon

Har nu brugt Arkon 2 gange og det er ikke sidste gang. Jeg har fået lavet tegninger af vores nye hus som vi skal bygge og fra fÞrste mÞde til at vi har fået vores byggetilladelse, har Morten vÊret 100 % med på projektet, både med rådgivning i forhold til tegninger, men også på de sidste ting for at tilladelsen til byggeriet kom igennem, så kan kun varmt anbefale Arkon til dem som står og mangler en god arkitekt.

2023幎5月23日

Tak Martin:)

Fik hjÊlp til fÊrdigmelding af byggeri

Fik hjÊlp til fÊrdigmelding af byggeri. Arkon tog sagen seriÞst og handlede hurtigt. De fik startet en dialog med byggesagsbehandleren i min kommune og fik lukket sagen med fÊrdigmelding og ibrugtagningstilladelse inden for 14 dage. Tak for et godt stykke arbejde - professionelt og hurtigt.

2023幎4月20日

Tak Simon😊

Arkon ved Morten Kristoffersen leverede

Arkon ved Morten Kristoffersen leverede hurtigt og prÊcist det jeg anmodede om til min byggesag.

Hustegninger og byggeansÞgning til kommunen blev klaret hurtigt og proffesionelt.

Jeg havde under processen også hurtig adgang til og dialog med arkitekten hele vejen igennem.

Kan klart anbefales.

Ken Kristensen, KÞge

2023幎4月12日

Tak Ken
Det bliver et rigtig flot huse. Jeg ser frem til at se huset fÊrdigt :)

Fra Þverste hylde.

Hurtig behandling go seriÞs service professional rådgivning tak for hjÊlpen.

2022幎8月9日

Tak Pierre
Du er altid velkommen til at kontakte Arkitektfirmet Arkon, hvis du skulle få brug for hjÊlp:)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。