Lynhurtig ekspedition, pakken var fremme på under 24 timer. I pakken var der en sÞd hilsen. Kan varmt anbefale at handle her.
Super hurtig levering, og varerne var rigtig godt (og fint) pakket. Rigtig sÞd detalje med en lille pÃ¥skekylling og en lille hilsen i pakken. Da jeg lagde en ordre mere, var der en fejl med en af... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg handlede for et lille bitte belÞb med afhentning i butik - men pÃ¥ trods af mit beskedne indkÞb, var det utroligt fint pakket ind i silkepapir med en pose lÊkker vingummi OG en lille pÃ¥skekylling... ãã£ãšèŠã
Bestilte sÞndag og blev ringet op dagen efter pga en vare som ikke var i den valgte farve. Fik personlig levering bag carporten samme aften og en anden vare u/b der minder meget om den fÞrste bestilt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Artium er i dag en af Danmarks fÞrende designbutikker med hovedvÊgt på dansk og skandinavisk design.
Vesterbrogade 1M, 1620 , KÞbenhavn V, ãã³ããŒã¯
- info@artium.dk
- www.artium.dk
Fantastisk hjÊlp
Fantastisk hjÊlp, vejledning af kompetent personale.
Hurtig behandling af ordre,
Hvor varen bliver leveret i omhyggelig indpakning.
Jeg fik lavet en fejl da jeg bestilteâŠ
Jeg fik lavet en fejl da jeg bestilte men det blev ordnet med det samme. Det er helt bestemt et sted jeg handler igen.
God og superhurtig service
Meget overskuelig hjemmeside, som er nem at sÞge på. God og superhurtig service. Varen var klar til afhentning 10 min. efter jeg havde talt med dem i butikken over telefonen og derefter bestilt min vare online.
Hurtig levering ð
Fantastisk og lynhurtig service.
Jeg er langt fra tilfreds.
Jeg er langt fra tilfreds.
Jeg bestilte varer i webshoppen der viste sig ikke at vÊre på lager. Derfor blev jeg ringet op at en rigtig sÞd medarbejder, som gav et bud på hvad hun i stedet kunne levere, og vi blev enige om at hun sendte alternativer afsted.
MEN jeg har nu modtaget varerne som ikke helt levede op til det forventede. Blandt andet fordi nogle enten var defekte (jule- og påskedekorationer fra Bungalow) eller fremstod "brugt" ved at der var knÊk i materialet.
Jeg har skrevet af to omgange for at få en afklaring af hvad jeg gÞr her fra: returnere varende eller få kompensation - eller hvilken service de nu kan tilbyde hos Artium. DesvÊrre helt uden held da ingen svarer mig på mine mails.
Det fÞles brand Êrgerligt at have kastet 5-600 kr. i deres retning, og jeg fÞler mig ikke tryg ved at skulle handle med Artium igen.
Hurtig og perfekt levering.
Mange fine ting og hurtig levering
Hurtig levering fra kÞb på hjemmeside.
Hurtig levering
Hurtig levering, kÞbte 2 kjoler, og sendte den ene retur, pengene kom tilbage hurtigt. Fin indpakning. Handler garenteret igen.
Meget fin og hurtig leveringð¥ð¥ð¥ð¥ð¥
Fin service
En rigtig god oplevelse at handle med Artium. Varen blev afsendt samme dag, som den blev bestilt, selv om det var helligdag, og nåede frem et par dage senere. Alt i alt en fin service.

Super service
Jeg bestilte en vare, som fremgik af siden, men viste sig ikke at vÊre på lager. Der blev med det samme ringet til mig og hurtigt fundet en lÞsning, hvor jeg fÞlte at jeg fik en super ekstra service, da det hastede (en julegave). Jeg ville klart anbefale butikken og servicen her.

Artium ããã®åç
Jeg har efterfÞlgende fÃ¥et enâŠ
Jeg har efterfÞlgende fået en opringning fra firmaet, hvor misforståelserne blev ryddet af vejen, jeg synes at jeg har fået en fair behandling, jeg kan anbefale at handle med artium.mvh Anne Marie Mikkelsen.