à siktstorget Àr bra för att man fÃ¥r det man blir erbjuden. Andra enkÀtföretag kan erbjuda en enkÀt, men sÃ¥ fort man klickar pÃ¥ den fÃ¥r man veta att man inte tillhör mÃ¥lgruppen. Eller sÃ¥ fÃ¥r man börja... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Varit med i MÃ¥nga Ã¥r och aldrig haft nÃ¥t problem. Alltid fÃ¥tt mina belöningar, Àven om det tar 1-2 veckor, vilket dom ocksÃ¥ Àr tydliga med. Hemsidan funkar utmÀrkt och att dom ej fÃ¥r 5 stjÀrnor be... ãã£ãšèŠã
TyvÀrr inte helt nöjd. Det har varit mycket krÃ¥ngel med undersökningar. Dock mÃ¥ste sÀgas att supporten Àr trevlig, bra och tÀmligen effektiv. De Àr dessutom tillmötesgÃ¥ende och proffsiga, sÃ¥ dÀr finns... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag Àr nöjd med att utbetalningar gÃ¥r smidigt och snabbt att ta ut till Paypal. Men att det Àr en maxgrÀns per dag tycker jag Àr dÃ¥ligt. Vore enklare om man kan ta alla poÀng samtidigt. Det som Àr r... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
TjÀna pengar online med betalda undersökningar i Sverige. Dela din åsikt och få pengar för undersökningar. Svenska undersökningar online mot belöning.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Reliable site for suveys
Bra enkÀter
Snabb utbetalning via paypal.
Tar inte 100 Ã¥r att tjÀna ihop poÀngâŠ
Tar inte 100 Ã¥r att tjÀna ihop poÀng för presentkort ð
Jag får erbjudande men ingen finns
Jag får massor av erbjudande om enkÀter, men då jag klickar finns ingen undersökning. TyvÀrr hÀnder detta ibland flera gånger i veckan. Irriterande
Frågan Àr varför jag får mejl om att jag har en undersökning, trots att det inte finns någon. Det Àr dessa mejl som Àr irriterande.

à siktsTorget ããã®åç
Bra och god gjort
Skulle gett 5 stjÀrnor om det inte voreâŠ
Skulle gett 5 stjÀrnor om det inte vore så många undersökningar som man blir inbjuden till men som visar sig inte finnas.
Man ser vad man får
Ã
siktstorget Àr bra för att man får det man blir erbjuden. Andra enkÀtföretag kan erbjuda en enkÀt, men så fort man klickar på den får man veta att man inte tillhör målgruppen. Eller så får man börja svara på frågor, men efter 5-6 minuter blir man utslÀngd för att man inte Àr rÀtt målgrupp!
Ã
siktstorget Àr också bra för att man får sina poÀng snabbt och man kan lÀtt se hur mycket som återstår till en belöning.
Bra undersökningar
Ofta bra och relevanta undersökningar, de olika belöningarna man kan vÀlja Àr också bra
bra frågor.
Det Àr en enkel sida
Det Àr en enkel sida, mycket bra upplÀgg. LÀtt att förstå och hitta runt.
Bra enkÀter och lagom lÃ¥nga de flestað
à siktstorget en pÀrlad
Bra kontinuitet med enkÀter mycket snabba utbelningar hög standard på sidan +++++
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã