à siktstorget Àr bra för att man fÃ¥r det man blir erbjuden. Andra enkÀtföretag kan erbjuda en enkÀt, men sÃ¥ fort man klickar pÃ¥ den fÃ¥r man veta att man inte tillhör mÃ¥lgruppen. Eller sÃ¥ fÃ¥r man börja... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Varit med i MÃ¥nga Ã¥r och aldrig haft nÃ¥t problem. Alltid fÃ¥tt mina belöningar, Àven om det tar 1-2 veckor, vilket dom ocksÃ¥ Àr tydliga med. Hemsidan funkar utmÀrkt och att dom ej fÃ¥r 5 stjÀrnor be... ãã£ãšèŠã
TyvÀrr inte helt nöjd. Det har varit mycket krÃ¥ngel med undersökningar. Dock mÃ¥ste sÀgas att supporten Àr trevlig, bra och tÀmligen effektiv. De Àr dessutom tillmötesgÃ¥ende och proffsiga, sÃ¥ dÀr finns... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag Àr nöjd med att utbetalningar gÃ¥r smidigt och snabbt att ta ut till Paypal. Men att det Àr en maxgrÀns per dag tycker jag Àr dÃ¥ligt. Vore enklare om man kan ta alla poÀng samtidigt. Det som Àr r... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
TjÀna pengar online med betalda undersökningar i Sverige. Dela din åsikt och få pengar för undersökningar. Svenska undersökningar online mot belöning.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
En vÀldig bra hemsida
Ett bra stÀlle att snabbt få lite extra pengar samtidigt som man gör sin röst hörd.

à siktsTorget ããã®åç
ett bra stÀlle att göra undersÀkningarâŠ
ett bra stÀlle att göra undersÀkningar på

Bra, men snåla belöningar
Det Àr vÀldigt bra support. Får undersökningar då och då. Det som drar ner betyget Àr att man inte får så mycket i belöning.

Skojare/terrorister/kriminella vÀgrarâŠ
Skojare/terrorister/kriminella vÀgrar avregistrering och skickar spam hela tiden och laddar ner program i telefonen

Svarsalternativ
Ibland svarsalternativ som inte Àr möjliga att svara på. EX.VIS 5 alternativ,
varav inget Àr adekvat för mig.

à siktsTorget ããã®åç
För korta tidsperioder för undersökningarna
Det Àr alldeles för korta tidsperioder för undersökningarna. Om man inta kastar sig över undersökningarna Àr dom ofta ej tillgÀngliga nÀr man får tid-

à siktsTorget ããã®åç
Nöjd till en början, sen MISSNÃJD
Var vÀldigt nöjd med dem och tyckte det var roligt att göra marknadsundersökningar, men sedan helt frÃ¥n ingenstans tog de bort mitt konto pÃ¥ grund av misstanke om felaktigt anvÀndande. Förlorade alla mina poÀng utan att fÃ¥ nÃ¥gon giltig förklaring. Ãndrade helt min uppfattning om dem och Àr inte alls nöjd med hur de hanterade det.

à siktsTorget ããã®åç
Skojarbolag som spammar vidare trotsâŠ
Skojarbolag som spammar vidare trots flertalet avregistreringar från utskick som inte heller Àr begÀrda från första början.
jag har tjÀnat ihop 500 poÀng och jagâŠ
jag har tjÀnat ihop 500 poÀng och jag försöker lösa in mina poÀng mot 50kr på paypal men då får jag upp det hÀr,
Resursen hittades inte â QSB0303-17
Ett ovÀntat fel har intrÀffat. Kontakta oss och ange felkoden QSB0303-17::
har kontaktat dem flera gånger och har inte fått svar!
AngÃ¥ende pengar och försÀkringar ÀrâŠ
Angående pengar och försÀkringar Àr detta viktigt för gemene man att ha kunskap om. Om en skada eller olycka sker kan det vara för sent att få ersÀttning utan detta.
?????
undre varfor det ska gå ibland flera dager innan det kommer en ny enkÀt Dà LIG.

Bra, typ.
Bra mailkontakt och varierande undersökningar.
Inte en av de bÀst betalda men överlag rÀtt mycket undersökningar.
Idag dök det upp en undersökning som kom upp för mig igÃ¥r pÃ¥ en annan hemsida, tyvÀrr hade jag för fullt upp för att göra den dÃ¥ och blev glad nÀr samma dök upp pÃ¥ Ã
siktstorget. Jag hann se att det Àr exakt samma undersökning och den andra sidan betalade ut ca 20 kr för den (vill minnas att det var 23 kr), Ã
siktstorget 70p (500p = 50 kr),
vilket Àr helt okej betalt (inte så vÀrst om man jÀmför, men överlag) men lite synd att man inte hade möjlighet att fylla i på den andra sidan istÀllet.
Hade velat ge 3.5 i betyg istÀllet för 4.
Vill förövrigt lÀgga till att jag tycker det Àr schysst att man får 5 poÀng för enkÀter/undersökningar som man inte passar till.
Snålaste företaget RÀttelse bÀttre nu
Edit: Nu har dom fixat så man får sina presentkort rÀtt så snabbt! Tack för det!
Snålaste företaget, man får svara på 1000tals undersökningar innan man får nåt för det!!!
Varför inte skriva att man deltager utan ersÀttning!!!!!

à siktsTorget ããã®åç
Varför svarar ni inte på meddelanden?
Varför svarar ni inte på meddelanden?
Jag har skrivit till er två gånger och frågat varför mina poÀng aldrig uppdateras? Vad Àr ert problem?

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã