レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Op 13 feb 2024 een bestelling gedaan via gorillaglue.nl wat blijkbaar via asterics.nl verloopt, want gorillaglue is niet meer actief. Er is nog steeds niets geleverd en er wordt niet op mail gereage... もっず芋る

3.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 18ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Ik bestel een fles glas polish en zie

Ik bestel een fles glas polish en zie na de bestelling dat woord suggesties een verkeerde straatnaam heeft ingevuld. Er was slechts 1 letter verkeerd, het huisnummer en postcode zijn wel juist. Na 5 dagen whatsapp gestuurd waar de bestelling blijft en door Asterics wordt gemeld dat deze bij het sorteercentrum is teruggekomen.
Na die ene letter te hebben veranderd is de volgende dag geleverd.
Conclusie is dat Asterics echt zijn best heeft gedaan en de werknemer bij het sorteercentrum zijn schoolgeld terug kan halen en geen initiatief heeft.

2026幎6月24日

Bestelling DIYDetail produkten.

Omdat dit bedrijf DIYDetail produkten verkoopt, heb ik een bestelling gedaan. Na het lezen van de reviews was ik een beetje huiverig of ik mijn bestelling zou ontvangen. Maar ik heb keurig mijn bestelling na een aantal dagen ontvangen, netjes verpakt met een correct faktuur. Dit heeft mij vertrouwen gegeven om in de toekomst zeker nog een bestelling te plaatsen.

2026幎6月24日

Goed opgelost!

Ik lees hier veel negatieve reviews. Ik vind het wel zo eerlijk om ook een goede ervaring achter te laten. Ik had iets besteld wat later bleek een héle lange wachtijd te hebben en niet op voorraad was. Na één mailtje te hebben verzonden kreeg ik direct 's middags al antwoord. Dezelfde dag is er een (nog beter!) alternatief aan mij verzonden. De volgende dag had ik het al in huis.
Ik vind dat Jeroen J. van Asterics het heel goed heeft meegedacht met mij als klant en het zeer professioneel heeft opgelost. Dus Jeroen, nogmaals dank!

2026幎6月13日
5぀星のうち3の評䟡

Zending geweigerd door beschadigde verpakking maar nog geen geld terug

Op 25 mei bestelde ik drie flessen impregneermiddel. Pas een dag later ontving ik een orderbevestiging. De flessen werden door Asterics via GLS verstuurd. GLS zou de bestelling op 28 mei afleveren, maar liet op de afleverdag weten dat de bezorging niet doorging omdat de verpakking beschadigd was. Toen ik belde kreeg ik een bericht terug dat ik teruggebeld zou worden. Maar dat gebeurde niet. Toen heb ik maar gemaild. Een dag later liet men mij weten nog niets van GLS vernomen te hebben, maar dat het product ook niet meer voorradig was. Waarschijnlijk was één van de drie flessen lek geraakt. Men stelde voor om de twee flessen nog goede flessen opnieuw te versturen. Op 5 juni heb gevraagd om de order te annuleren. Daar kreeg ik pas op 11 juni een antwoord op terug. Toen werd het aankoopbedrag snel teruggestort.

2026幎6月8日

Snel geleverd zonder problemen

Ik kan mij voorstellen dat er gekeken wordt naar de reviews maar na de bestelling van Gorilla Clear tape kreeg ik direct een bevestiging. Product is inmiddels ontvangen na wat vertraging bij de vervoerder waar de leverancier niets aan kan doen.
Net als eerdere bestelling, bij ons geen problemen.

2026幎4月16日
5぀星のうち3の評䟡

Zeer slechte communicatie

Zeer slechte communicatie. Producten staan bij de afleveraar al 2 weken aangemeld, maar ze krijgen niets van Asterix reiniging. Telefoon van deze altijd op bezet. Geen antwoord op mails. Tot hiertoe slechte ervaringen. Jammer, want Producten zijn goed.
Van 1 ster, naar 3 sterren.
Uiteindelijk contact gehad, en de uitleg gekregen dat de medewerkers het product niet vonden in stock. Uiteindelijk nog 1 bus gevonden, en ter compensatie één terug gestort gekregen en gratis graphene coating erbij. Enkel jammer dat dit bijna 4 weken aan de gang is geweest. En enkel opgelost na slechte review te plaatsen. Krijgt deze firma nog de kans van mij? Ja, en als volgende bestelling goed verloopt. Ook een ster erbij!

2026幎4月2日

Betrouwbaar en goeie kwaliteit

Nog nooit zo goed geholpen door een bedrijf. Jeroen weet waar hij over praat en laat mij elke keer weer verbaasd staan hoe goed zijn producten werken! Ik ben al een tijdje vast klant en ben zeker niet van plan dit geweldige bedrijf te vergeten. Complimenten!

2026幎3月13日

Bestel hier niet !!

Bestel hier niet !!
Producten niet op voorraad, daarvoor wordt je netjes gebeld om te vragen of je er haast mee hebt.
Daarna hoor je niks meer, bellen heeft ook geen zin. Neemt niet op, belt niet terug, reageert niet op voicemail. Producten nog steeds niet geleverd. (2 weken later)

2026幎2月4日
5぀星のうち2の評䟡

Over de houdbaarheidsdatum

Fiberfix tape besteld. Geleverd maar 5-6 jaar over de houdbaarheidsdatum waardoor de tape geheel uitgehard was en dus onbruikbaar. In contact getreden met het bedrijf. Jeroen reageerde op mijn mails met verontschuldigingen en aanbod om eenzelfde artikel te sturen van een ander merk. Nadat ik het aanbod accepteerde, nooit meer iets gehoord en gekregen. Mijn verlies van EUR31.70 maar geaccepteerd. Knap waardeloos. Trek u conclusies voordat u hier iets besteld.
Edit 11/11/2025: geheel onverwachts vandaag de tape van het andere merk binnengekregen. Tussen oorspronkelijke bestelling en ontvangst van het vervangende product zit 174 dagen.

2025幎5月21日

Good experience

I saw they have bad reviews after ordering. I thought I was gonna have the same problem than the rest of the people but the order arrived pretty fast. I needed to talk with the company because I had a problem and they attended me nice and in the same day

2025幎10月10日

Bestelling nooit geleverd

Ik had een bestelling gedaan, kreeg een mail van dhl dat mijn paket was aangemeld. Na 2 weken maar contact op genomen naar geen reactie. Na een aantal mailtjes kreeg ik bericht dat ik mijn geld terug krijg. Mijn advies niks bestellen. Het zaakje deugd niet.

2025幎9月22日

GEEN LEVERING!!!

Inmiddels een maand geleden een voorraad-product besteld en nog steeds niets geleverd. Geen reactie op mails en telefoon wordt niet opgenomen.
Kreeg 2 weken geleden wel melding (van GLS) dat de zending was aangemeld (bij GLS) maar de goederen zijn NOOIT door ASTERICS verzonden.

2025幎5月21日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ