2.6

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

13件のレビュヌ

La pire des compagnies

La pire des compagnies! A FUIR ABSOLUMENT.

En août 2024, je n'ai pas pu prendre mon vol de Paris à Vagar. Ils avaient annoncé le matin même un retard de 9h, et j'ai donc décalé mon arrivée à l'aéroport en conséquence puisque la compagnie n'avait rien précisé. Quelques heures plus tard, un nouveau message qui indique que le check in est maintenu à l'heure prévue soit 9h avant le vol!! N'habitant pas Paris, et ayant quelques heures de voiture à faire, je n'ai pas pu arriver à l'heure. En arrivant, il n'y avait plus personne au comptoir. J'ai passé des heures à essayer de trouver une solution pour mettre ma valise dans l'avion vu que j'avais fait le check in en ligne, en vain. La compagnie m'a remboursé le billet (le minimum!!) mais refuse de me dédommager (j'ai perdu 1000 euros non remboursables pour les locations de logement et voiture) en prétextant qu'aucune compensation n'est accordée lorsque le retard est dû à la météo. Or, je leur demande un remboursement parce qu'ils ont mal fait leur travail en n'annonçant pas à temps que le check in était maintenu à l'heure initiale, malgré les 9 heures de retard. Ils ont mis 1 mois à répondre et à me rembourser, et maintenant je n'ai plus de nouvelles depuis plus de 2 mois. Je les relance encore et encore, mais aucune réponse. Ce sont des incompétents doublés d'escrocs. C'est juste inadmissible. Depuis des mois ils ont un message de réponse automatique qui indique qu'ils ont trop de messages et qu'ils ne vont pas pouvoir répondre rapidement. Je comprends mieux pourquoi...ils ont tellement de plaintes qu'ils n'arrivent pas à gérer. C'est juste INACCEPTABLE.
Je vous déconseille cette compagnie et quand je vois les avis un peu partout, je ne suis pas la seule. Une compagnie malhonnête qui ne prend même plus la peine de répondre. HONTEUX.

Pour les îles Feroe, volez avec SAS, c'est incomparable!

2024幎8月2日

Selve flyrejse ok

Selve flyrejse, mad ombord og personale var jeg godt tilfreds med.
At min kuffert blev Þdelagt og der nu er gået 2 måneder uden erstatning, det er jeg meget utilfreds med! Jeg har skrevet mange mails, og faktisk fået tilkendegivet at jeg får en refundering... MEN det er nu 2 måneder siden og der bliver ikke lÊngere svaret på mine mails

2024幎7月6日
自発的なレビュヌ

Atlantic Airways kaptajn gider ikke engelsk

Atlantic Airways er et fÊrÞsk selskab. Nuvel men derfor kan man vel godt behandle ikke-fÊrÞske passagerer ordentligt.
PÃ¥ afgang 9. august 2024, kl. 14.30 fra Vagar havde kaptajnen ikke meget lyst til at tale engelsk.
Efter takeoff gav han en lang nÊrmest pludrende orientering på fÊrÞsk. Intet på engelsk/dansk.
Forud for indflyvning til CPH en meget kort og utydelig orientering på engelsk.

Glad for at der ikke opstod nÞdssituation.

2024幎8月9日
自発的なレビュヌ

I får 5 stjerner herfra :O)

Vi må sige at det er slet ikke vores opfattelse af Atlantica Airways får så dårlige anmeldelser, vi kan kun kompletterer for rigtig god service fra kabinepersonalet som var glade og service parat både ud og hjem.
Maden var rigtig god og selve flyet var hverken nedslidt eller beskidt samt benpladsen var som man kender det på kortere destancer på max 5 timer
( samme plads som feks Jettime med TUI ) Indlevering af kufferter foregik smertefrit grundet kompetent personale fra Atlantic Airways begge veje.
Vi rejste med dem til Porto Santa både ud og hjem, planmÊssig afgang fra CPH og fra Porto Santo.
Dejlig morgenmad ost pålÊg Þko youghurt mm samt frokost med sild - Êg - dyrlÊgens natmad - andet pålÊg - brie og rigtig godt brÞd :O)
Hvis vi fik valget stÞtter vi jer gerne igen, jer fra FÊrÞerne kan sgu noget godt for jeres passagerer :O)

2024幎6月7日
自発的なレビュヌ

Atlantic Airways er et lavpris selskab

Atlantic Airways er et lavpris selskab og bÞr vurderes derefter.
Den vÊrste plads nogensinde:
På vejen ud sad jeg yderst på bagerste rÊkke. Her stÞdte mine knÊ mod sÊdet foran og rundingen gjorde, at jeg under rejsen sad skÊvvredet.
På vejen hjem sad jeg lÊngere fremme. Her var mere plads, men sÊdet stadig ikke komfortabelt.
Maden er ikke pengene vÊrd. Der var eksempelvis en skive spegepÞlse uden smag, som fik den billigste i Netto til at ligne et luksusprodukt.
Maden sÊlges med kaffe og te. Vand til froiosten er et tilkÞb, så hvis du vil have noget koldt at drikke, så er det frem med kreditkortet. Smart.

2024幎6月3日
自発的なレビュヌ

Min kuffert gik i stykker mens den var

Min kuffert gik i stykker mens den var i Atlantic Airways besidelses
Det er jo hvad der kan ske men at få den erstattet er åbenbart ikke lige til
Jeg har sendt det de bad om
Bank oplysninger samt kvittering på en ny kuffert med de refundere ikke mine udgifter
Sidste gang jeg rejser med Atlantic Airways

My suitcase broke while in the possession of Atlantic Airways
That is what can happen, but getting it replaced is obviously not easy
I have sent what they asked for
Bank details as well as a receipt for a new suitcase with them not refunding my expenses
Last time I travel with Atlantic Airways

2024幎4月13日

HjÊlpsom og behagelig medarbejdere

Gennem 25 år har jeg rejst med Atlantic Airways, når jeg har rejst fil FÊrÞerne. Mine oplevelser har altid vÊret positive med flyselskabet. Fra start til slut er Atlantic Airways profesionelle og tydelige. Hjemmesiden er nem og overskuelig. Det er nemt at finde informationer. Flyene er nye, store og behagelige. Medarbejderne er altid behagelige og rare, men samtidig profesionelle.
Alt i alt, en kÊmpe anbefaling at benytte Atlantic Airways!

2024幎3月22日

Frygtelig service

Frygtelig service. Skulle flyve til malta 4 juni. Flyet blev aflyst efter 6 timer uden nogen form for info i lÞbet af de 6 timer. Nyt fly dagen efter
. Men fÞrst kl 18.15. Og nu er det sgu ogsÃ¥ udsat. Jeg vil anbefale at men tjekker ved sit rejse selskab, om de bruger Atlantic Airways. Og finde en anden rejse.
Har aldrig oplevet noget lignende.

2022幎6月5日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ