Duidelijk en helder uitleg over de chiptuning. Vrij snel een afspraak kunnen maken. Een redelijke prijs in de offerte. Vriendelijk ontvangst. Deskundig personeel. Het resultaat heb ik nog niet... ãã£ãšèŠã

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik kreeg de offerte binnen en kon dezelfde dag nog terecht vanwege een uitvaller. In de wacht-/koffieruimte was een fijne plek om door te kunnen werken. Het resultaat van de tuning is verbluffend! Het... ãã£ãšèŠã
Wij hebben onze camper met een Fiat Ducato motor laten tunen van 140 naar 200 pk. Vooraf kregen we duidelijke informatie over wat we daarvan mochten verwachten. De ontvangst was zeer correct en de t... ãã£ãšèŠã
Mijn vorige diesel mocht met 20extra pl het Atm pand verlaten. De extra pk's zorgen voor meer vermogen en dat hebben we gemerkt. Vandaar dat we bij aanschaf van een vw t5, 2,5tdi niet twijfelde over e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
De ATM-Chiptuning is het perfecte maatwerk product dat zorgt voor extra pit en souplesse in uw auto. Dankzij het extra vermogen en koppel dat vrijkomt na de toepassing van een ATM-Chiptuning wordt autorijden een totaal andere belevenis. ATM-Chiptuning heeft met haar gamma van drie software chiptuning producten voor vrijwel elk benzine- en dieselvoertuig een passende oplossing in huis. - Wat is chiptuning op maat? Chiptuning op maat is het specifiek aanpassen van motormanagement software voor een auto, motor, versnellingsbak en ECU combinatie - Hoe werkt dit in de praktijk? ATM begint altijd met een basis tuning, een basis tuning is een optimalisatie (Chiptuning) die door ons gemaakt is door middel van wiskundige berekeningen in combinatie met vermogensmetingen en data log bestanden die wij analyseren voor en na het programmeren van de software. Dit gebeurt meestal op een relatief jonge auto of auto met weinig kilometers waarvan wij zeker weten dat deze in een goede staat verkeert. In veel gevallen zal het resultaat dan ook gewoon aan onze normen voldoen en dienen er verder geen aanpassingen in de software gemaakt te worden. Wij controleren dit door elke auto uitgebreid te testen en te loggen. Dit gebeurt op de weg maar ook onze vermogensbank behoort tot de mogelijkheden om de juiste feedback te geven.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Motor en DSG aangepast van een oudereâŠ
Motor en DSG aangepast van een oudere auto. Wat een verbetering! Alles eromheen ook meer dan prima geregeld. Ik heb gewacht, sneller klaar dan afgesproken en het is comfortabel ingericht.
Kon snel terecht en het resultaat isâŠ
Kon snel terecht en het resultaat is geweldig! exact als voorspeld
Deze bedrijf is echt goed
Deze bedrijf is echt goed, en ze weten wat ze moeten doen, auto is mooi getund en rijd lekker.
Vooral zijn ze heel vriendelijk.
Kom zeker weer terug.
Snel en niet alleen de auto goedeâŠ
Snel en niet alleen de auto goede snelle service bellen kon meteen terecht hoofdpijn en treuzel modus beide verholpen.
Goede service en bizarre performancewinst!
Goed geholpen met een concurrerende prijs. Top service, er wordt aandacht besteed. Bizarre performancewinst, ik heb gewoon een andere auto.
Top service
Zeer goede service , en vriendelijke behandeling ben zeer tevreden met me tuning ðð
Zal hier vaker terug komen !
Prettige en snelle service
Prettige en snelle service . Auto rijdt zeer merkbaar beter.
Koppelmonster 958 gtsâŠ
Na wat uitzoekwerk bij atm uitgekomen voor de tuning van mân 958 gts. Mooie locatie waar je perfect kan wachten onder genot van bakkie koffie.
En het koppel na tunen is geweldig. Was al een plezier om in te rijden, maar toch een geweldig verschilðð». #porsche
Snel en doeltreffend werk
Snel en doeltreffend werk.
Performante wagen krijgt nog wat souplesse erbij zonder afbreuk te doen aan de originele instellingen en rijervaring. De plus aan momentum is zeker voelbaar, zeker bij de lagere toerentallen. Het verbruik ligt bij de normale Benelux en Duitse snelwegen minstens 1 liter lager. Bij hoger toerental explosieve vooruitgang...
Ik heb meer dan 10 autoâs bij hun latenâŠ
Ik heb meer dan 10 autoâs bij hun laten gechipt.Top bedrijf à lles snel en netjes geregeld. DANKJEWEL ATM
Je wordt vriendelijke ontvangen enâŠ
Je wordt vriendelijke ontvangen en behulpzaam en wordt goed geïnformeerd over je auto hoeveel pk je auto krijg aanrader
Atm bedankt auto rijd top.
Een zeer tevreden klant.
Je word vriendelijk te woord gestaan,en koffie bij binnenkomst. En de tuning is helemaal naar tevredenheid uitgevoerd.
Bedankt ATM
Duidelijk en goede service!
Netjes en snel
Nette zaak en snel geholpen. Met 2 uur was de auto klaar. Behoorlijk verschil z'n stage 1 tune ook. Keurig
Prima geholpen ð
Goeie communicatie
Goeie communicatie, snel klaarstaan om problemen op te lossen, en niet moeilijk met afspraken verschuiven door omstandigheden. Zijn fijn en snel geholpen, en gaan zeker terugkomen.
Vakmannen!
Ik ben gewoon echt goed geholpen, alles is direct duidelijk en mijn bus rijd als een racket! Echte vak mannen. Klasse.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ