Duidelijk en helder uitleg over de chiptuning. Vrij snel een afspraak kunnen maken. Een redelijke prijs in de offerte. Vriendelijk ontvangst. Deskundig personeel. Het resultaat heb ik nog niet... ãã£ãšèŠã

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik kreeg de offerte binnen en kon dezelfde dag nog terecht vanwege een uitvaller. In de wacht-/koffieruimte was een fijne plek om door te kunnen werken. Het resultaat van de tuning is verbluffend! Het... ãã£ãšèŠã
Mijn vorige diesel mocht met 20extra pl het Atm pand verlaten. De extra pk's zorgen voor meer vermogen en dat hebben we gemerkt. Vandaar dat we bij aanschaf van een vw t5, 2,5tdi niet twijfelde over e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
De ATM-Chiptuning is het perfecte maatwerk product dat zorgt voor extra pit en souplesse in uw auto. Dankzij het extra vermogen en koppel dat vrijkomt na de toepassing van een ATM-Chiptuning wordt autorijden een totaal andere belevenis. ATM-Chiptuning heeft met haar gamma van drie software chiptuning producten voor vrijwel elk benzine- en dieselvoertuig een passende oplossing in huis. - Wat is chiptuning op maat? Chiptuning op maat is het specifiek aanpassen van motormanagement software voor een auto, motor, versnellingsbak en ECU combinatie - Hoe werkt dit in de praktijk? ATM begint altijd met een basis tuning, een basis tuning is een optimalisatie (Chiptuning) die door ons gemaakt is door middel van wiskundige berekeningen in combinatie met vermogensmetingen en data log bestanden die wij analyseren voor en na het programmeren van de software. Dit gebeurt meestal op een relatief jonge auto of auto met weinig kilometers waarvan wij zeker weten dat deze in een goede staat verkeert. In veel gevallen zal het resultaat dan ook gewoon aan onze normen voldoen en dienen er verder geen aanpassingen in de software gemaakt te worden. Wij controleren dit door elke auto uitgebreid te testen en te loggen. Dit gebeurt op de weg maar ook onze vermogensbank behoort tot de mogelijkheden om de juiste feedback te geven.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Mooi nieuw pand ,goede koffie en tot opâŠ
Mooi nieuw pand ,goede koffie en tot op heden aan toe altijd goede resultaten
Prima service weer
Prima service weer, auto rijdt perfect met de remap. Goede verbetering zonder extreme boostpieken, soepel rijgedrag.
Auto: C217 Mercedes S63 Coupe
Goed resultaat
Goede communicatie, snelle service, mooie zaak en een goed resultaat
naar stage 1 op de auto voelde deâŠ
naar stage 1 op de auto voelde de automaatbak niet soepel meer telefonisch contact op genomen en dezelfde week de problemen nog verholpen service staat bij dit bedrijf op nummer 1 raad iedereen aan om hier hun auto te tunen
Ik kon snel terecht en de werkzaamhedenâŠ
Ik kon snel terecht en de werkzaamheden zijn vlot en goed uitgevoerd
Zeer tevreden
Bij aankomst ziet het er bij ATM zeer netjes uit.
Vriendelijk ontvangst.
Werkzaamheden zijn prima uitgevoerd, en mijn auto rijdt echt super.
Ben zeer tevreden.
Prima communicatie tussen ATM en mij.
Prima communicatie tussen ATM en mij.
Fiat Ducato camper laten tunen. Je merkt het verschil direct. De motor loopt veel soepeler. En dat was de reden om de motor te tunen.
Super professioneel team
Duidelijk verhaal goede communicatie enâŠ
Duidelijk verhaal goede communicatie en een eerlijke prijs
Ik werd netjes en vriendelijk ontvangenâŠ
Ik werd netjes en vriendelijk ontvangen en kreeg koffie aangeboden. Nadat ik mijn sleutel had gegeven kon ik wachten in een nette wachtkamer. Ik zag vanuit het raam dat iemand met mijn auto ging rijden. Na afloop werd mij verteld dat het gelukt was en de auto klaar was. Via een beeldscherm zag ik een grafiek waaruit zou blijken dat mijn auto meer vermogen had en kon ik afrekenen en mijn auto meenemen.
Wat ik jammer vond is dat ik geen goede uitleg kreeg van wat ze nu precies gedaan hebben en nergens van op de hoogte werd gehouden. Ik merk dat mijn auto in hogere toerental meer vermogen heeft en dat is fijn., maar had graag meer uitleg gekregen.
Ik ben wederom fantastisch geholpen
Ik ben wederom fantastisch geholpen. Dit is inmiddels de vierde keer dat ik met een auto naar ze toe ben gegaan.
Mijn auto is op maat stage 2 getuned. En alles is mij gedurende het proces uitgelegd. Dit zodat ik precies weet wat er is gedaan en hoe de resultaten zijn behaald. Ik ben meer dan tevreden. Gegarandeerd dat ik terug zal komen met een volgende auto.
The best tuning company
The best tuning company ! Never had problems, tuned a few cars so far and always happy with the results! Highly recommended
Wij hebben onze camper met een FiatâŠ
Wij hebben onze camper met een Fiat Ducato motor laten tunen van 140 naar 200 pk. Vooraf kregen we duidelijke informatie over wat we daarvan mochten verwachten. De ontvangst was zeer correct en de tuning is op de afgesproken dag netjes op tijd gedaan.
Zonder dat onze camper nu onrustig is geworden (waren we een beetje bang voor) rijdt hij nu echt vooral veel soepeler. Blij dat we het gedaan hebben dus!
Professionele aanpak en advies op maatâŠ
Professionele aanpak en advies op maat !
Was door relatie doorverwezen, had goede ervaring etc...
goede service
Vriendelijke ontvangst. Boven gewacht onder het bgenot van eennkop koffie. Taken volgens afspraak uitgevoerd en klaar binnen afgesproken tijd.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ