Voor de tweede keer mijn auto laten tunen bij ATM Chiptuning en wederom dik tevreden! De Stage 2 tuning heeft de auto compleet veranderd. Het geluid, de beleving en de emotie zijn eindelijk precies... ãã£ãšèŠã

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Duidelijk en helder uitleg over de chiptuning. Vrij snel een afspraak kunnen maken. Een redelijke prijs in de offerte. Vriendelijk ontvangst. Deskundig personeel. Het resultaat heb ik nog niet... ãã£ãšèŠã
Ik kreeg de offerte binnen en kon dezelfde dag nog terecht vanwege een uitvaller. In de wacht-/koffieruimte was een fijne plek om door te kunnen werken. Het resultaat van de tuning is verbluffend! Het... ãã£ãšèŠã
Wij hebben onze camper met een Fiat Ducato motor laten tunen van 140 naar 200 pk. Vooraf kregen we duidelijke informatie over wat we daarvan mochten verwachten. De ontvangst was zeer correct en de t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
De ATM-Chiptuning is het perfecte maatwerk product dat zorgt voor extra pit en souplesse in uw auto. Dankzij het extra vermogen en koppel dat vrijkomt na de toepassing van een ATM-Chiptuning wordt autorijden een totaal andere belevenis. ATM-Chiptuning heeft met haar gamma van drie software chiptuning producten voor vrijwel elk benzine- en dieselvoertuig een passende oplossing in huis. - Wat is chiptuning op maat? Chiptuning op maat is het specifiek aanpassen van motormanagement software voor een auto, motor, versnellingsbak en ECU combinatie - Hoe werkt dit in de praktijk? ATM begint altijd met een basis tuning, een basis tuning is een optimalisatie (Chiptuning) die door ons gemaakt is door middel van wiskundige berekeningen in combinatie met vermogensmetingen en data log bestanden die wij analyseren voor en na het programmeren van de software. Dit gebeurt meestal op een relatief jonge auto of auto met weinig kilometers waarvan wij zeker weten dat deze in een goede staat verkeert. In veel gevallen zal het resultaat dan ook gewoon aan onze normen voldoen en dienen er verder geen aanpassingen in de software gemaakt te worden. Wij controleren dit door elke auto uitgebreid te testen en te loggen. Dit gebeurt op de weg maar ook onze vermogensbank behoort tot de mogelijkheden om de juiste feedback te geven.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Topservice!!
Het was een nieuwe topic voor ATM bij deze auto. Na een verwijdering een aanpassing en het terugzetten ben ik van het gedoe met het start/stop af en de auto doet t fantastisch!!
26.08.2022 mijn bmw 325i touring latenâŠ
26.08.2022 mijn bmw 325i touring laten chippen. Na bijna 3 jr. nog steeds dol enthousiast over het resultaat. Vooral de acceleratie vanaf 120 blijft indrukwekkend. De remvoeringen gaan wel wat korter mee, dat dan wel weer.. Regelrechte aanrader dit gastvrije bedrijf.
V40 t2 120 naar 200 pk
Je maakt een afspraak. Je komt opdagen. Dion verwelkomt je geeft je wat te drinken maakt je sleutels afhandig en een uur later ben je sneller thuis dan dat je er heen reed. Prima goed geregeld aardige gasten. Ik koos voor atm omdat ze overal goed aangeschreven staan. Zelfs chat gpt gaf aan dat hun een van de beste waren die wat konden doen voor mij. Dus nu rijdt de v40 met 200 pk rond. Fijn voor op de snelweg , ik ben geen stoplichten ridder.
Goede en duidelijke service
Goede, duidelijke en snelle service.
Vriendelijk personeel met aandacht
voor de klant.
Een aanrader.
Auto van 100 naar 145 Pk getuned eenâŠ
Auto van 100 naar 145 Pk getuned een wezelijk verschil.
Top auto tuner zeker een aanrader
Goeie uitleg wat er ging gebeuren goede en vriendelijke service zeer aan te raden om hier je auto te laten tunen
Auto laten doen response en vermogenâŠ
Auto laten doen response en vermogen stukken beter. Super vriendelijke gasten echte aanrader.
Ik ben totaal met 3 autos bij ATMâŠ
Ik ben totaal met 3 autos bij ATM geweest. En laatst mijn mercedes a45 amg laten chiptunen. Het resultaat was top! Ik zou ATM aan iedereen aanraden. Dit bedrijf weet tenminste wat ze doen en zijn zeer vriendelijk. ATM als je dit leest heel erg bedankt! En zeker tot de volgende keerâðŒ
Afspraak snel gemaakt
Afspraak snel gemaakt, en een dag later langs gegaan.
Auto( Mercedes glk 2.2cdi) rijd een stuk fijner, geen vertraging meer op het gas.
En lekker vlot.
Volgende auto gaat hier ook weer heen
Denken goed mee
Er werd goed meegedacht met wat ik belangrijk vond en ze probeerden niet met te verkopen dan wat ik nodig had. Resultaten zijn ook goed: meer souplesse en power.
Camper reed weer of ik een nieuwe hadâŠ
Camper reed weer of ik een nieuwe had ongelofelijk
Wat een service !!
Weten wat ze doen, gastvrij , ze denken met je mee, ben je niet tevreden met iets ? Zonder te aarzelen gelijk aanpassen. Dit zijn nou serieus zakenmannen die ze werk gewoon goed doen en doorgaan tot de klant tevreden is. Bedankt jongens ik ben tevreden en ik zal iedereen ook aanbevelen om bij jullie te komen !!
Hier moet je zijn!
Fijn tuningbedrijf, supervriendelijk ontvangen, zeer veel kundige mensen, weten echt waar ze mee bezig zijn. Helaas had ik de pech dat er voor de tuning 2 bobines stukgingen, dat was voor beide partijen even balen, maar dit is samen met ATM supernetjes opgelost.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ