I samarbejde med køkken konsulenten Hauke fra Aubo køkkener i Sølsted ved Tønder, fik vi planlagt, opmålt og sat nyt køkken i vores 200 år gamle hus. Alt er udført yderst professionelt. Deres køkke... もっと見る
企業が回答しました
At vælge AUBO er lidt som at vælge en mikroproducent. En lille, lokalt forankret gourmetproducent, bare inden for køkkener. Du får mere tid, mere nærvær og mere kvalitet. Vi tror på, at magien opstår, når der er tid til omhu og håndværk – og når løsningen formes omkring dig. Det ligger i vores DNA at ville lidt mere uden, at det koster mere.
当該企業による記述

Tryghed i dit køkkenkøb

Vævervej 19-23, 7490, Aulum, デンマーク
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vi er meget tilfredse med vores nye køkken og bryggers. De løsninger, vi har valgt i samarbejde med rådgiverne, lever fuldt ud op til vores forventninger. Vi har oplevet at blive lyttet til gennem hele processen, hvilket tydeligt afspejler sig i det færdige resultat, hvor alle vores behov for funktionalitet og opbevaring er blevet imødekommet. 🤩👏🏼
Køkken-alrummet fremstår nu både større og mere åbent, selvom selve køkkenet er blevet udvidet markant. Kommunikation og opfølgning har været effektiv og professionel – vi har fået hurtige svar på vores henvendelser, og eventuelle udfordringer er blevet håndteret hurtigt og løsningsorienteret. 👌😃
Det er ikke første gang, vi vælger AUBO i Aulum til en renovering, og det valg har vi endnu en gang ikke fortrudt. Vi kan varmt anbefale dem.
AUBO 7870 Roslev har været en rigtig god oplevelse i forbindelse med gennemførelse at køkkenprojekt i vores sommerhus. Susanne er kompetent og dygtig til at fange vores ønsker og omsætte dem i køkkensproget - tegning, Showrum var en god inspiration og møderummet med det gode miljø virkede også inspirerende på os.
Vi vil på det varmeste anbefale AUBO Roslev og Susanne næste gang der skal laves et køkken - bad el.lign projekt
Vi har købt skabe til vores entre hos Henrik i AUBO Helsingør. Det har været en super positiv oplevelse med super service og et super produkt. Vi kigge på rigtig mange alternativer og der var simpelthen ikke nogen der kunne matche pris og kvalitet - og når så service også var super, så bliver det ikke bedre.
Det samme galdt levering og montering; dygtige og imødekommende folk som havde styr på det!
Jeg vil til enhver tid anbefale AUBO Helsingør.

AUBO Danmark からの回答
Alt er udført yderst professionelt.
Deres køkken montør, har opsat køkkenet, med sans for de små detaljer.
Vi kan varmt anbefale Aubo køkkener.

AUBO Danmark からの回答
AUBO Næstved var helt igennem fantastiske. Kompetente glade medarbejdere, som hurtigt forstod vores visioner for bryggers/entre og opfyldte alle vores drømme. Nemt og hurtigt.
Fuldstændig problemfri proces, vi kunne ikke være mere glade! ;)

AUBO Danmark からの回答
Kæmpe anbefaling af Aubo i Næstved. Vi har fået fantastisk hjælp af Daniel med vores nye køkken og bryggers. Vi har igennem hele processen følt os meget trygge og følt os lyttet til. 🤗

AUBO Danmark からの回答
Vi har haft en rigtig god oplevelse med AUBO i Slagelse i forbindelse med vores køkkenprojekt i sommerhuset.
Kim og ikke mindst Casper har ydet en fantastisk service fra start til slut. De har været meget imødekommende, taget sig god tid til vores spørgsmål og været rigtig gode til at finde løsninger på de udfordringer, vi stødte på undervejs.
Alt er blevet leveret som aftalt, og vi har hele vejen igennem følt os i trygge hænder. Deres rådgivning og engagement har gjort hele processen både nem og tryg for os.
Vi kan varmt anbefale AUBO Slagelse – og en stor tak til Casper og Kim for et virkelig godt samarbejde!

AUBO Danmark からの回答
Tak for altid fantastisk service og kanon produkter til Kim fra AUBO Slagelse. En sand fornøjelse at handle hos Jer.

AUBO Danmark からの回答
Vi har købt nyt køkken hos Aubo i Sølsted. Det har været en super god oplevelse, lige fra opmåling og gode ideer til hvordan det kunne gøres kombineret med de ideer vi selv havde, der blev virkelig lyttet.
Køkkenet blev leveret af en fragtmand der gjorde mere som det han skulle, alle paller blev kørt ind under vores halvtag.
Køkkenet blev sat op af en meget dygtig snedker, der kunne sit håndværk og han var meget kundevenlig.
Som afslutning på projektet kom sælgeren ud, for at høre om vi var tilfredse og høre om vi havde været tilfredse med forløbet.
Vi siger tak for handlen og vi kommer gerne igen, når vi skal i gang med næste projekt.

AUBO Danmark からの回答
Stor tak til Karina fra AUBO i Næstved. Hun har været utrolig imødekommende og hjælpsom. Vi er super glade og tilfredse med resultatet af vores nye drømmekøkken.
Stor anbefaling herfra.

AUBO Danmark からの回答
Vi har fået nyt køkken fra Aubo, og vi elsker det! Vi var forbi mange køkkenfirmaer, men vi var ikke et sekund i tvivl efter vi havde besøgt Aubo i Odense. Her mødte vi Gitte, som er super dygtig! Hun kunne stille de rigtige spørgsmål og udfordre os. Vi har i den grad følt os trygge. Køkkenet og hvidevarer er i top kvalitet. Vi er meget tilfredse! Montøren var også enormt dygtig og grundig! Vi vil til hver en tid anbefale Aubo, og især Gitte fra Aubo i Odense.

AUBO Danmark からの回答
Tusind tak til Kim i Slagelse for god service vedr. hængsler til skabslåge.

AUBO Danmark からの回答
I november 2025 bestilte jeg et hvidmalet Venezia Mat Line-køkken hos AUBO Næstved til ca. 140.000 kr. (Jeg fik 20% rabat). Jeg valgte AUBO, selvom prisen var højere end hos flere konkurrenter, netop fordi virksomheden markedsfører sig på kvalitet, håndværk og “vestjysk ordentlighed”.
På min ordrebekræftelse står der blandt andet:
“Vi leverer tårnhøj kvalitet.”
“Som vestjyder kan vi ganske enkelt ikke få os selv til at levere noget, der er mindre end 100 procent i orden.”
“Vi har kæmpet for vores vestjyske værdier uden at gå på kompromis.”
“Fra det første besøg til den sidste tilpasning har vi hånd i hanke med alle detaljer.”
Det er stærke ord, og det står desværre i skærende kontrast til den virkelighed, jeg har oplevet.
Efter tre leveringer står jeg tilbage med et køkken fyldt med malingsfejl og skader på både korpus og fronter. Ifølge AUBO er fronterne malet hele 8 gange, hvilket skulle sikre høj kvalitet. I praksis dækker malingen ikke – især ikke i de integrerede greb – og flere steder skinner MDF-pladerne tydeligt igennem. Der er desuden områder, hvor malingen er brudt, så overfladen ikke længere er intakt.
Ved de to første leveringer blev identiske fejl og skader anerkendt uden diskussion, og elementerne blev kørt væk og erstattet. Efter tredje levering ændrede tilgangen sig markant.
Ved besigtigelsen konstaterede AUBOs medarbejder selv:
• At der var skader
• Gennemsyn af underliggende MDF
• Brudt maling flere steder
Der blev endda nævnt, at man ville kontakte andre kunder med samme model leveret i samme periode for at undersøge, om der kunne være tale om en generel produktionsfejl. Det indikerer i mine øjne, at man er bevidst om, at der kan være et kvalitetsproblem.
Alligevel konkluderede AUBO efterfølgende, at kun én front ville blive udskiftet, og at sagen fra deres side var afsluttet. Jeg blev henvist til at klage til Køkken Garantiforeningen. Tilføjelses kræver AUBO, at jeg selv skifter denne front, da der åbenbart er tale om ombytning og ikke reklamation, og hvis AUBO selv skal skifte den, så kræver det betaling. AUBO mener endvidere, at selvom der er skader på elementerne, så fremstår de som intakte. Til orientering har jeg betalt 15.100kr. for levering og montering.
Det er svært at forstå, hvordan fuldstændigt identiske fejl og skader først anerkendes to gange – og tredje gang ikke længere anses som fejl og skader.
Jeg blev desuden først efter første reklamation oplyst om, at fejl og mangler vurderes ud fra, om de kan ses på 1 meters afstand i dårlig belysning. Det var ikke en kvalitetsstandard, jeg blev informeret om ved købet – og den harmonerer dårligt med formuleringen om “100 procent i orden”.
AUBO henviser også til, at “det samme kan ses på deres udstillingsmodel”. Det blev jeg imidlertid aldrig gjort opmærksom på ved valg af front. Hvis den finish anses som normal standard, burde det være tydeligt oplyst før aftaleindgåelse – især i den prisklasse.
Jeg er samtidig bekymret for holdbarheden på længere sigt. Når malingen allerede er brudt flere steder, er risikoen for fugtpåvirkning reel. Garantien dækker ifølge betingelserne ikke følgeskader såsom fugtskader – hvilket gør garantien mindre betryggende i netop denne situation.
Når man vælger en leverandør i den prisklasse, forventer man, at produktet lever op til de værdier, der markedsføres så markant: kvalitet, omhu og kompromisløshed.
Eftersom AUBO kræver fuld forudbetaling og samtidig markedsfører sig med kompromisløs kvalitet, må man som kunde kunne forvente, at produktet lever op til det lovede.
For mig hænger pris og kvalitet ikke sammen, og jeg vil kraftigt opfordre kommende kunder til at undersøge både produktkvaliteten og reklamationsvilkår grundigt, før man køber et køkken hos AUBO.

AUBO Danmark からの回答
Vores oplevelse hos Aubo i Næstved har været helt igennem god. Vi havde en vision for, hvordan vores drømmekøkken skulle se ud og Thomas hjælp hele vejen igennem i forhold til tegninger, design og alt som hører med, når man skal ud og købe et køkken.
Selvom planen kun var, at vi skulle have et køkken fra Aubo, endte vi også med et badeværelsesmøbel og flere forskellige skabe.
Kvaliteten, prisen og sevicen især fra Thomas var og er i særklasse hos Aubo. Kæmpe anbefaling herfra.
- Frederikke

AUBO Danmark からの回答
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Mikkel fra Aubo i Esbjerg. Han har formået at tilpasse et køkken som passer ind i vores hus og med vores mange ønsker, bla tilpasning med vinduer iforhold til vandhanen, kogepladens placering og bordpladen som skulle passe ved vindsøjle. Derudover har han var været hjælpsom med valg af hårdehvidevarer.
Alt i alt en rigtig god oplevelse! ✅️

AUBO Danmark からの回答
Vi har købt køkken og montering hos Aubo Ringsted, Lisa.
Fantastisk betjening og professionelt - Lisa ved, hvad hun taler om, og montør er superprofessionel - De varmeste anbefalinger: Aubo og Aubo Ringsted.

AUBO Danmark からの回答
Har handlet flere gange hos Aubo i Randers og altid fået en god og professionel behandling og rådgivning af Lone og Mogens, og deres ansatte. Hanne Og Sv Åge Andersen Hadsund.

AUBO Danmark からの回答
Var hos Aubo på Østerbro i København, min køkkenlåge under køkkenvasken lukkede ikke helt i mere, hængsler virkede ikke helt som de skulle mere, blev bethrnt af Peter, der gav mig 3 nye beslag uden beregning, fin servce.
Vh Jan Sander Jensen

AUBO Danmark からの回答
Da vi i efteråret 2025 besluttede os for at købe nyt køkken, var vi ikke i tvivl om, at det skulle være et AUBO køkken.
2 i vores omgangskreds havde fået installeret AUBO køkkener og i begge tilfælde faldt vi for det smukke design, de fine detaljer og den høje kvalitet.
Vi kontaktede Kim Klausen fra AUBO i Slagelse og det blev en meget positiv og rigtig god oplevelse fra dag 1.
Kim var meget imødekommende og professionel i sin fremtoning og vi fik masser af inspiration, vejledning og gode råd gennem hele forløbet.
Resultatet er blevet et meget smukt og særdeles velfungerende køkken, som vi glæder os over hver eneste dag.
Vi giver med glæde vores allerbedste anbefalinger af AUBO i Slagelse.

AUBO Danmark からの回答
Fik megen inspiration til køkkenindretningen. AUBO overholdt alle datoer - meget professionelle håndværkere, hjælpsomme og imødekommende og informative. Høj kvalitet. God oplevelse.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。