Super dygtige og grundige vvs'er derâŠ
Super dygtige og grundige vvs'er der fiskede et krÊvende problem med en ny ophÊngt wc kumme, hvilket krÊvede demontering i det den ikke var indstillet til at skylle ordentligt.
BLIK & VVS â KAJ DAHL ANDERSEN A/S tilbyder alle services inden for VVS og blikkenslagerarbejde. Vi har bÃ¥de private kunder sÃ¥vel som erhverv. Vi samarbejder med entreprenÞrer og byggeselskaber om at lÞse opgaver inden for modernisering, til- og ombygning, nybygning samt renovering med kvalitet i fokus.
Vestergade 46 E, 8963, Auning, ãã³ããŒã¯
Stor ros til Auning Blik.
I lÞbet af 2 måneder har vi måtte tilkalde dem 2 gange. En gang manglede varme p.g.a. defekt cirkulationspumpe og en gang pga deffekt vandhane som ikke kunne lukkes.
Begge gange kom de samme dag. HÞflig og hjÊlpsom VVS-mand begge gange der talte et sprog som os uden VVS-viden kunne forstå.
Bad om billede begge gange inden de kom, så de havde alle reservedele med og problemerne blev lÞst med minimal brug af tid.
Ros fra Djurslands Bank for hurtig respons og hurtig udbedring af vores problem.
Virkeligt fint udfÞrt arbejde - eneste minus er at firmaet ikke ville udspecificere regningen, hverken på tilbud eller når vi efterspurgte da regningen kom. Det skaber utryghed at vi ikke kan se hvad vi har betalt for i detaljer og vi vil opfordre fimaet til at få styr på denne detalje.
Jeg havde en vandskade under huset, som forsikringen anerkendte. Kaj Dahl var en uvurderlig rådgiver, som fandt en lÞsning på problemet med fÊrrest mulige gener. Arbejdet blev udfÞrt hurtigt og professionelt. Jeg giver firmaet min varmeste anbefaling.
Svend Aage Poulsen
God dialog om muligheder, prÊcist tilbud, tidsplan indfriet og varmepumpen virker optimalt.
Har forsÞgt at få en aftale om service på et pillefyr i 4 måneder, fÞr det endelig lykkedes at få en dato. Der kom bare aldrig nogen. Jeg fik en opringning dagen efter med en undskyldning og en ny aftale. Der kom heller ikke nogen og jeg har ikke hÞrt fra dem siden.
Kan bestemt ikke anbefales.
Vi har brugt Auning blik og VVS til installering af nyt varmeanlÊg (varmepumpe) og gulvarme i tilbygning mv.
Arbejdet blev udfÞrt som en del af en stÞrre renovering hvor tÞmrer havde ansvar for koordinering mv.
Arbejdet var ok udfÞrt og også i en tilfredsstillende kvalitet.
Dog blev hele processen med VVS firmaet Þdelagt af fÞlgende:
- ForsÞgte at tage ekstra betaling for kÞrsel på en opgave, hvor de alligevel skulle ud og lave noget.
- Beskyldte elektriker for at have taget af deres rÞr, hvilket var usandt.
- Tager ekstra betaling for ALT â sÞrg for at have alt pÃ¥ skrift, og aftal pris.
- Ville ikke refundere el-regning for brug af en varmeblÊser pga. de ikke kom og koblede nyt varmeanlÊg til på den aftalte dag.
- Manglende kommunikation og dialog omkring udfÞrslen.
Det er Êrgerligt at en stor opgave som egentlig er udfÞrt ok, desvÊrre bliver Þdelagt af ovennÊvnte udfordringer og kommunikation med virksomhedens ejer.
Fik en vvs mand ud, han skulle ordne en utÊt kÞkkenvask.
Reservedelene havde vi selv.
Det tog ham 20 min fra han kom til han gik også kom der en regning på 643,75,-
For 20 min. arbejde!
Da jeg ringer til dem har de ikke et entydigt svar.
Regningen er betalt, men vÊlger bestemt et andet sted nÊste gang.
Fik et tilbud fra Auningblik.dk på jordvarme eller Stoker.
Tilbudet på et stokerfyr var på 24 kw fyr til 164 m2.
Har siden da snakket med en ekspert der siger det er alt for stort til huset. Man skal helt ned omkring 10 kw. Ellers vil det ikke brÊnde ordenligt. Det vil bare koste mere at fyre med + mere i indkÞb.
Så auningblik.dk har vist ikke helt styr på hva de laver. Det er dårlig rådgivning.
Nu har jeg fundet ud af hvorfor de bliver kaldt for guldsmeden her i området.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã