Jeg havde en god oplevelse hos Prante Auto. Man mÊrker hurtig, Rasmus er en reel og fair bilhandler. Under hele processen var jeg tryg ved at skulle sÊlge min gamle bil og kÞbe ny. Rasmus er hjÊlpsom... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bedste bil oplevelse ever. Har hos Autohuset Prante netop kÞbt den fineste lille Seat Mii (brugt). Vi havde fra begyndelsen af en god og Êrlig mail-dialog med Rasmus. Ved fremmÞde var det Mickey der... ãã£ãšèŠã
Tusind tak til Rasmus for tryg og Êrlig rÃ¥dgivning. Efter besÞg hos flere forskellige forhandlere i jagt pÃ¥ ny bil, var det hos Prante jeg fÞlte mig bedst forstÃ¥et og Êrligt rÃ¥dgivet til valg af bi... ãã£ãšèŠã
Jeg har kÞbt en special bil hos Autohuset Prante. Jeg oplevede stor viden, god service, hÞj kvalitet og en professionel behandling, hvor man som kunde fÞler sig tryg og alle spÞrgsmÃ¥l besvares. BÃ¥de b... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg havde en god oplevelse Prante Auto.
Jeg havde en god oplevelse hos Prante Auto.
Man mÊrker hurtig, Rasmus er en reel og fair bilhandler. Under hele processen var jeg tryg ved at skulle sÊlge min gamle bil og kÞbe ny. Rasmus er hjÊlpsom, dedikeret og Êrlig og jeg kan varmt anbefale det lille familiefirma!ð
God og nÊrvÊrende oplevelse hos Prante.
Blev mÞdt og vejledt af Mickey, der var meget hjÊlpsom serviceminded. Jeg fik besvaret mine spÞrgsmål og der var en rigtig god dialog. Behagelig og god oplevelse!
De varmeste anbefalinger
Jeg har lige kÞbt min anden bil hos autohuset Prante, da vi havde behov for en stÞrre bil. Jeg var ikke et sekund i tvivl om hvem jeg skulle ringe til og denne gang levede grundigheden, venligheden og troen på at der er styr på sagerne op til fulde.
Jeg har vÊret 100 % sikker på Êrligheden fra Rasmus og det er tydeligt at mÊrke hvor meget han brÊnder for at tilgodese kundens behov og give dem en tryg og god oplevelse. Jeg er ovenud glad for vores nye bil og vil til hver en tid kontakte Autohuset Prante, når vi skal have en ny bil igen. De varmeste anbefalinger herfra
HÊderlig bilforhandler med kunden i fokus
Jeg havde fornÞjelsen af at tale med både Mickey og Rasmus i forbindelse med kÞb af min Kia Rio. De var meget hjÊlpsomme og vejledte mig som kunde sikkert og hÊderligt igennem hele bilkÞbet. Jeg kan på det stÊrkeste anbefale at kÞbe ny bil hos autohuset Prante!
Bedste bil oplevelse ever
Bedste bil oplevelse ever.
Har hos Autohuset Prante netop kÞbt den fineste lille Seat Mii (brugt). Vi havde fra begyndelsen af en god og Êrlig mail-dialog med Rasmus. Ved fremmÞde var det Mickey der pÃ¥ den mest kompetence, venlige og lyttende mÃ¥de tog i mod os og efterfÞlgende fik ordnet handlen. Stor tak herfra ð¥°
Rasmus er manden
Rasmus er manden, der får ens drÞmme opfyldt. Han er en venlig og ikke mindst kompetent mand. Han vejleder og skrÊddersyer dine Þnsker så de passer dig. Meget tilfreds med servicen og priserne.
EkstraordinÊr service!
Ufattelig flink person!!! Vi har idag hentet vores ânyeâ brugte bil hos Rasmus.
Jeg kom med tog fra KÞbenhavn og blev oveni kÞbet samlet op på HillerÞd station i vores nye bil.
Rasmus er virkelig Êrlig, flink og behagelig person at kÞbe bil af.
Hans forretning kan varmt anbefales at handle med!
Nu har vi jo godt nok kun haft bilen en enkelt dag men det er jo ikke hans skyld, hvis der sker noget med den. Men kÞbeoplevelsen hos ham er helt i topklasse!!! Tusind tak!
Jeg kÞbte min fÞrste bil hos AutohusetâŠ
Jeg kÞbte min fÞrste bil hos Autohuset Prante og er så glad for bilen! Rasmus er Êrlig, åben og passioneret og kan godt forstå man har spÞrgsmål. Kan stÊrkt anbefales til alle der skal kÞbe brugtbil!
Rasmus er venlig og imÞdekommende
Rasmus er venlig og imÞdekommende, og meget reel at tale med. Jeg fÞlte mig godt modtaget og er glad for en god handel hos autohuset prante.
Jeg har kÞbt en Skoda hosâŠ
Jeg har kÞbt en Skoda hos autohusetprante. Jeg har ingen dÃ¥rlig ting at sige, alt spillede for start til slut. De kÞbt min gamle bmw og jeg kÞbt deres dejlige Skoda Octavia ð. God service og go kemi, jeg ved ihverfald hvor jeg skal handle bil nÊste gang ð
Absolut topklasseservice af ejerenâŠ
Absolut topklasseservice af ejeren Rasmus. Fik hjÊlp til at få solgt min Golf fra 2017, og alt gik som smurt fra start til slut.
Rasmus aflÊste markedet godt og fik min bil solgt, hvor alle var tilfredse og til en rigtig god salgspris.
Tak for hjÊlpen!
KÊmpe anbefaling!
Jeg har netop handlet bil hos Autohuset Prante, og jeg har kun rosende ord til overs for Rasmus. Altid tilgÊngelig, serviceminded, hjÊlpsom og professionel. Man har hele tiden, en fÞlelse af tryghed. Det bliver helt sikkert ikke sidste gang, at jeg handler her.
Tusinde tak for handlen, jeg er meget glad for min nye Audi :-)!
Kan varmt anbefale og kÞbe en lÊkkerâŠ
Kan varmt anbefale og kÞbe en lÊkker brugt bil af Rasmus!
Har kÞbt en god bil til billig penge som kÞre som en drÞm.
Fantastisk service, super sÞd og imÞdekommende, meget hjÊlpsom og finder lige den bil man har brug for. Samt er der tilknytning til et autoriseret autovÊrksted lige over på den anden side.
De varmeste anbefalinger herfra.
Ãrlig og god rÃ¥dgivning
Tusind tak til Rasmus for tryg og Êrlig rådgivning.
Efter besÞg hos flere forskellige forhandlere i jagt på ny bil, var det hos Prante jeg fÞlte mig bedst forstået og Êrligt rådgivet til valg af bil og finansiering.
Da det var mit fÞrste bilkÞb nogensinde var spÞrgsmålene mange og Rasmus gav sig alt tid i verden til at hjÊlpe mig.
Helt perfekt
Har netop handlet brugt bil hos Rasmus og det er mit klare indtryk at han er Êrlig og til at stole på.
Servicen er helt i top og udover det forventede samtidig med, at den ânyeâ bil bare spiller.
Som eksempel kan jeg fortÊlle at Rasmus satte vores gamle barnesÊde fra den gamle til den nye, lÊssede dÊkkene og ikke nok med det skrev han også senere for, at hÞre til vores hjemtur.
Jeg fÞler mig meget tryg her efter kÞbet og er sikker på, at skulle der opstå noget med bilen senere er Rasmus også manden for at lÞse det.
Fair og Êrlig må vÊre nÞgleordene hos Rasmus.
Tak for en god oplevelse :-)
Virkelig god service og god betjening
Virkelig god service og god betjening, Rasmus har styr på tingene og har svar på alle spÞrgsmål. Det har vÊret en super god og nem oplevelse og kÞbe bil hos Autohuset Prante.
Meget professionelt, jeg kan varmt anbefale Rasmus.
Personlig og god service
Supergod salg- og kÞbsoplevelse hos Autohuset Prante, hvor de hjalp med alt det praktiske men også var tilgÊngelig til enhver tid. I en presset situation var Rasmus rigtig god til at hjÊlpe med det der var behov for, og effektiv.
De lyttede til mine Þnsker i en bil, og fandt en bil der matchede mine behov og gav god service og god rådgivning, og jeg oplevede at de var professionelle hele vejen.
En varm anbefaling herfra!
Jeg har kÞbt en special bil hosâŠ
Jeg har kÞbt en special bil hos Autohuset Prante. Jeg oplevede stor viden, god service, hÞj kvalitet og en professionel behandling, hvor man som kunde fÞler sig tryg og alle spÞrgsmål besvares. Både bilen og forhandleren levede op til mine forventninger. Det blev en god kÞbsoplevelse og salgsoplevelse, da egen bil indgik i handlen.
Det bedste service ð§¡
Det bedste service er tilfreds med ALTð§¡
Lynhurtig og professionel service!
I fredags blev min bil totalskadet og jeg havde derfor hurtigt brug for en ny bil. 5 timer efter var jeg på besÞg hos Autohuset Prante og fik fremvist 5 flotte biler, der alle matchede mit kÞrselsbehov. LÞrdag prÞvekÞrte jeg favoritten med min mand. Mandag gav jeg Rasmus besked om, at vi gerne ville kÞbe bilen. I dag blev jeg hentet af Rasmus og bilen var klar til overdragelse, med plader og en grundig gennemgang af bil og ekstraudstyr.
Jeg kan ikke vÊre mere tilfreds med den gode service og vejledning, jeg oplevede. I en lidt presset situation er det ekstra rart, at blive guidet så godt og professionelt gennem hele forlÞbet!
Kan varmt anbefale Autohuset Prante, med et stort udvalg af lÊkre biler, der matcher alle de store forhandlere i området.
5 flotte stjerner herfra!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ