Autosfeerenco レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Onlangs een auto gekocht bij Autosfeer & Co. en ik ben erg tevreden over de hele ervaring. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Er werd alle tijd genomen om mijn v... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wat een topbedrijf! Vriendelijk, goed meedenkend naar de wensen van de klant. Duidelijkheid en goede, heldere afspraken, top kwaliteit. Mooie showroom op goede locatie. Een aanrader om een mooie,... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Kocht in aug. 2024 een Audi RS Q3, zonder te onderhandelen, uit vertrouwen in de service. Binnen 4.500 km al olieservice nodig, en bij 8.000 km begaf een remblok het volledig — levensgevaarlijk. Alles... もっと見る

企業が回答しました

企業が回答しました

企業情報

1. カーディーラー
  2. 自動車部品店
  3. 中古車ディーラー

当該企業による記述

Bij Autosfeer & Co. hebben we een eenvoudige missie: het creëren van een unieke en plezierige autokoopervaring voor onze klanten. We begrijpen dat de aanschaf van een auto een belangrijke beslissing is, en daarom streven we ernaar om het proces zo moeiteloos mogelijk te maken. Ons team van toegewijde professionals staat klaar om u te begeleiden, ongeacht of u op zoek bent naar een sportieve hatchback, een gezinsvriendelijke SUV of een luxe sedan. Bij Autosfeer & Co. staat de klant altijd op de eerste plaats. We geloven in open communicatie, transparantie en het opbouwen van langdurige relaties. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 32

レビューを書く

Prima autobedrijf

Prima autobedrijf, auto was net geprijsd en een proefrit en overschrijven was een makkie.

2025年5月16日

Onlangs een Ford Explorer gekocht

Onlangs een Ford Explorer gekocht, er zat een klein deukje in de kunststof bumper, maar alles is netjes weggewerkt door hen en er was toen ik de auto ophaalde niks meer van te zien. Fijn bedrijf om een auto te kopen zonder dat je zelf verstand hebt van technische zaken omtrent de auto.

2025年5月28日

5つ星のうち1の評価

Nog niet eens 1 ster waardig!!

Nog niet eens 1 ster waardig!!
Ik kan u 1 ding zeggen koop hier nooit geen auto ze zijn niet BOVAG aangesloten en als je daar een auto koopt en er na twee dagen achterkomt dat de auto die je bij hun hebt gekocht grote mankementen heeft , reageren ze nergens meer op en staan niet open voor een oplossing zeer onsympatieke eigenaren!

2025年5月21日

Autosfeerenco からの回答

Wij kunnen deze ervaring helaas niet plaatsen en hebben geen gegevens kunnen vinden waaruit blijkt dat er een aankoop of contact met ons heeft plaatsgevonden.

Wij vinden het belangrijk om iedere klant goed te helpen en staan altijd open voor feedback wanneer deze gebaseerd is op een daadwerkelijk contactmoment of aankoop.

Mvg,

Autosfeer & Co

Autosfeer&Co Klasse bedrijf!

Onlangs hebben de heren van Autosfeer&Co mijn Volkswagen GTI in consignatie met succes verkocht. Het liep allemaal heel soepel ik werd goed op de hoogte gehouden en mijn auto was in een rap tempo verkocht! Ze halen alle zorgen uit handen en hebben passie voor het geen wat ze doen dit zijn niet zomaar verkopers dit zijn echte toppers die hart voor de mensen heeft. Kortom ik zou iedereen Autosfeer&Co aanraden! Mij zien ze in ieder geval zeker terug, nogmaals bedankt heren!

2025年4月7日

Autosfeerenco からの回答

Bedankt voor je eerlijke en uitgebreide review! Fijn om te lezen dat je onze service zo hebt ervaren. We verwelkomen je in de toekomst graag weer bij een nieuwe aankoop, maar voor nu veel veilige kilometers gewenst!

5つ星のうち5の評価

Succes met consignatie verkoop Range Rover!!

Aan allen, hierbij wil ik aangeven dat Autosfeer vandaag met succes mijn tweede auto in consignatie heeft verkocht, ditmaal de Range Rover Velar! Top begeleiding van A-Z met goede communicatie! Zeer bekwaam, top en een net bedrijf die ik een ieder kan aanbevelen. In de toekomst zien deze heren mij zeker terug!

Nogmaals, hartelijk dank heren!

2025年4月24日

Autosfeerenco からの回答

Bedankt voor je eerlijke en uitgebreide review! Fijn om te lezen dat je onze service zo hebt ervaren. We verwelkomen je in de toekomst graag weer!

5つ星のうち5の評価

Werd vriendelijk en snel geholpen

Werd vriendelijk en snel geholpen. Het ging allemaal zeer snel en soepel. Het was ook erg vertrouwd op het moment dat ik vroeg of ik een proefrit kon maken, sleutel werd snel overhandigd en ik kon alleen gaan proefrijden. Top jongens met een top bedrijf. Eerlijkheid en transparant staan zeker bovenaan, maar vooral vertrouwd!! Echte zaak!

2025年3月5日

Mooie jonge Volkswagen T-Rock gekocht

Mooie jonge Volkswagen T-Rock gekocht. Keurig geholpen en netjes de afspraken nagekomen.
Het aanbod is breed en voor een scherpe prijs.
Bedankt voor de service en ga zo door.

2025年4月10日

Aankoop auto

We hebben na lang zoeken een auto naar ons zin gevonden, fijn en vlot geholpen in het aankoop proces en nu genieten van onze mooie auto.

2025年4月4日

5つ星のうち5の評価

Bij Autosfeer & Co heb ik een zeer…

Bij Autosfeer & Co heb ik een zeer fijne ervaring gehad. De eigenaren zijn uiterst vriendelijk, klantgericht en echt betrokken. Ze nemen de tijd om alles duidelijk uit te leggen en zorgen ervoor dat je je volledig op je gemak voelt. Erg fijn om te ervaren was hun transparantie en eerlijkheid; er werden geen verborgen kosten of verrassingen gepresenteerd. De communicatie verliep vlot. Ik ben dan ook zeer tevreden met de mooie auto die ik daar heb gekocht. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar een betrouwbaar een klantgericht autobedrijf.
Dankjewel, heren!

2025年3月28日

Top service!

Recent bij de jongens van autosfeer&co langs geweest. Helaas door de vezekering niet geslaagd voor een super mooie auto maar ze dachten met alles mee en hebben alle zorgen uit mijn handen genomen. Kortom TOP SERVICE! Bedankt voor alle moeite.

2025年3月10日

Kinderachtig voor 55 euro

Auto was prima verkocht. Maar er zat een klein beetje werk aan de gekochte auto wat hun zelf vergeten waren. Ze hadden beloofd een spiegelkap te spuiten. Mensen die werken kunnen dingen vergeten, dus wij namen het voor lief dat we het zelf moesten doen. Maar nu reageren ze nergens meer op, het gaat om een bedrag van 55 euro.

2025年2月25日

Autosfeerenco からの回答

Fijn om te lezen dat u tevreden was over de auto zelf. Jammer dat er rondom de spiegelkap achteraf toch een verschil in verwachting is ontstaan.

Wij proberen afspraken altijd netjes na te komen. Door de drukte kan er helaas incidenteel iets over het hoofd worden gezien, maar dat betekent niet dat wij dit niet serieus nemen.

Wij vinden het jammer dat dit uiteindelijk heeft geleid tot deze beoordeling, zeker gezien het feit dat de auto zelf naar tevredenheid is geleverd.

Mvg,

Autosfeer & Co

Klant ontzorgen

De klant ontzorgen is een van de beloftes van Autosfeer & Co. Wij hebben dat écht ervaren. Onze wensen voor een andere auto resulteerde in een superfijne, nieuwe auto. En onze eigen auto werd in korte tijd verkocht zonder dat wij er omkijken naar hadden. Duidelijke communicatie, transparant over de kosten, duidelijkheid vooraf en fijne ondernemers, dankjewel heren!

2024年12月21日

Autosfeerenco からの回答

Bedankt voor je eerlijke en uitgebreide review! Fijn om te lezen dat jullie onze service zo hebben ervaren. We verwelkomen jullie in de toekomst graag weer bij een nieuwe aankoop, maar voor nu veel veilige kilometers gewenst!

5つ星のうち4の評価

Goede ervaring met de verkopers

Goede ervaring met de verkopers en de koop van een auto. De communicatie was duidelijk en vlot. Alles over de auto werd goed gecommuniceerd naar mij, hierdoor was er veel transparancy.
De gastvrijheid van de verkopers was op en top! Wij komen zeker weer terug.

2024年12月2日

Top autobedrijf

Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring bij Autosfeer en Co! Van begin tot eind was de service professioneel en klantgericht. Het personeel is vriendelijk, deskundig en neemt de tijd om je vragen te beantwoorden.

Kortom, ik zou Autosfeer en Co zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en klantgerichte autozaak! Een topervaring van A tot Z.

2024年12月31日

Top service!

Een aantal weken geleden mijn auto daar gekocht. Beide mannen zijn zeer vriendelijk en nemen echt de tijd voor je. Ik wilde een kleine aanpassing aan de auto, ook dat werd direct geregeld.
Auto werd afgeleverd met nieuwe apk, volledig gepoetst van binnen en buiten en een prachtige bos bloemen. Autosfeer & Co kan ik echt aanbevelen!

2024年11月23日

Trustpilot エクスペリエンス