Jag Àr nöjd med köpet
Köpte Keratin punkter. Kom med posten. Och har nu anvÀnt och Àr nöjd med mitt köp

åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vestre Landevej 179, 6800, Varde, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Avezu.se Ãkta LöshÃ¥r - HÃ¥rförlÀngningar ããã®åç
Mitt paket Àr försvunnet. Ni svarar inte på mail så jag kan få hjÀlp. Fått förlustanmÀla och lÀgga tid med transportbolagen sjÀlv. Fortfarande ingen återkoppling från er. En superledsen dotter jag lovat hår innan skolan börjar på måndag. Beroende på hur ni löser detta så uppdaterar jag omdömet. Just nu bottenbetyg tyvÀrr.
Uppdatering 24/8
Efter att ha skrivit på messenger så fick jag kontakt efter ytterligare ett par dagar.
De kunde av någon anledning inte maila till gmail. Felet var GLS som skickade paketet till tyskland nÀr det vÀl hittades i danmark. Inte avezus fel.
Jag som sjÀlv Àr e-handlare hade dock omgående skickat ett nytt paket till kunden och bifogat en retursedel till det gamla om/nÀr det skulle dyka upp.
Detta ville dock inte avezu göra vilket för mig Àr en sjÀlvklarhet till mina kunder.
Men de kunde skicka med gratis schampo & balsam vid nÀsta bestÀllning. Det Àr vÀl snÀllt.
Jag fick dock köpa nytt hår akut på annat stÀlle.
Leveransen kom ca 2 veckor efter bestÀllning. Håret verkar ok.
Så Àndrar betyget från 1-3 *

Avezu.se Ãkta LöshÃ¥r - HÃ¥rförlÀngningar ããã®åç
Bra service och fint hår, mycket nöjd! Kommer handla igen!!

Avezu.se Ãkta LöshÃ¥r - HÃ¥rförlÀngningar ããã®åç
Jag har handlat på Avezu flera gånger och alltid varit nöjd inte bara med kvaliten på håret utan Àven med bemötandet jag får.Mycket snabb återkoppling nÀr man har frågor och det Àr viktigt för mig som kund.Jag kommer att förbli en återkommande kund hos er..

Avezu.se Ãkta LöshÃ¥r - HÃ¥rförlÀngningar ããã®åç
Jag Àr så nöjd med mitt hårtrÀns! FÀrg 22 och 613 passar så fint i mitt guldblonda hår. Min hårfrisörska har gjort ett fantastiskt jobb, Weft extensions.
Håret Àr mjukt och lent, lite tunnare som passar till det nordiska håret.
Tusen tack Avezu, fin service och leverans.
Med vÀnliga hÀlsningar Anna Viktoria

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ