レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har lejet biler fra mange udlejere gennem mange Ã¥r. Har aldrig haft en sÃ¥ ringe oplevelse med forhÃ¥ndsregistrering. QuickPass Êndrede min pris med en faktor 7. Umuligt at skrive i chat eller email til... もっず芋る

Jeg har modtaget dokumentation fra AVIS, der fortÊller at mit depositum er frigivet, men her halvanden mÃ¥ned efter er det stadig ikke synligt pÃ¥ min konto. Det undrer mig og jeg har derfor rÃ¥dfÞr... もっず芋る

Vi lejede en bil pÃ¥ FÊrÞerne i sommeren 2025, hvor AVIS efterfÞlgende ikke har tilbagebetalt vores depositum. Vi kontaktede derfor AVIS for at fÃ¥ en specifikation af belÞbet. De lovede at vende... もっず芋る

DÃ¥rlige og arrogante medarbejdere, som forsÞger at sÊlge ekstra ydelser. Hvis man ikke Þnsker dette, bliver medarbejderen uhÞflig og nedladende. Jeg vil ikke anbefale Avis pÃ¥ Madeira (Avis Alug... もっず芋る

䌁業情報

1. レンタカヌ 代理店
  2. カヌ リヌス業

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Reserver din lejebil online hos Avis og få specielle tilbud og rabatter på billeje på vores kontorer i Danmark, Europa og resten af verden - herunder de fleste lufthavne og togstationer

1.4

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

1079件のレビュヌ

Jeg har modtaget dokumentation fra

Jeg har modtaget dokumentation fra AVIS, der fortÊller at mit depositum er frigivet, men her halvanden måned efter er det stadig ikke synligt på min konto. Det undrer mig og jeg har derfor rådfÞrt mig med min advokat, der har anbefalet mig at foretage en politianmeldelse - så det gÞr jeg selvfÞlgelig.

Men når jeg lÊser de forskellige anmeldelser her på Trustpilot, burde jeg nok have lÊst dem fÞr jeg gjorde brug af firmaet..... Þv, Þv, Þv - det skal aldrig ske igen!

Skodfirma :-(

2026幎3月6日

AVIS får dig ikke frem

Jeg benytter mig normalt hverken af dÃ¥rlige anmeldelser eller billeje. Men i november ’25 valgte jeg AVIS for at komme hurtigt videre fra Billund lufthavn og bruge aftenen med en terminalt syg ven. Den blev i stedet brugt pÃ¥ en kold, mÞrk og regnvÃ¥d landevej. Det har jeg svÊrt ved at tilgive mig selv og AVIS for. Til bisÊttelsen nÃ¥ede jeg frem i tide – med HERTZ.

Det gik galt af flere grunde:
1. AVIS-bilen havde ikke olie på. Utroligt, men sandt. Så den gik i stå efter få km. og lÞb også tÞr for strÞm. AVIS havde lige lukket, så jeg var overladt til deres vejhjÊlp, Viking.
2. AVIS Billund bruger ikke Dansk AutohjÊlp, Falck eller andet landsdÊkkende, men en selvstÊndig vognmand. Han var 2 timer om at komme.
3. Billund er tÞmt for taxaer, når der er koncert i Boxen i Herning. Så jeg ventede yderligere 1 time på en taxa, efter vognmanden opgav at få gang i bilen.
4. AVIS dÊkker transport til nÊrmeste station, men ingen af de stationer, jeg blev kÞrt til eller tilbudt at blive kÞrt til, havde forbindelse videre til destinationen samme aften. SÃ¥ jeg mÃ¥tte gentagne gange ringe og trygle om at blive fragtet til en forbindelsesmulighed – i sidste ende blev jeg kÞrt til destinationen, da ingen forbindelser lÊngere var mulige.

Der var også lyspunkter:
1. Den flinke vognmand blev sammen med mig og ventede på taxaen, da også han fandt landevejen lige lovlig mÞrk og forladt at stå på ene kvinde. Tak!
2. Den sÞde taxachauffÞr tilbÞd mig sodavand – efter jeg indtil taxaturen (kl. 22-23.30) hverken havde fÃ¥et vÃ¥dt eller tÞrt siden mellemlandingen midt eftermiddag. Tak!
3. VIKING-medarbejderen gjorde virkelig sit for at hjÊlpe en nÞdstedt AVIS-kunde. Tak!

AVIS har hverken sagt eller skrevet undskyld eller tilbudt kompensation, men sendte et evalueringsskema. Den evaluering fortjener at komme bredere ud. Derfor denne anmeldelse.

2025幎11月7日
自発的なレビュヌ

Vi lejede en bil pÃ¥ FÊrÞerne i sommeren

Vi lejede en bil på FÊrÞerne i sommeren 2025, hvor AVIS efterfÞlgende ikke har tilbagebetalt vores depositum.

Vi kontaktede derfor AVIS for at fÃ¥ en specifikation af belÞbet. De lovede at vende tilbage, men nu – 9 mÃ¥neder senere – har vi hverken modtaget den manglende tilbagebetaling eller nogen form for forklaring.

Vi har forsÞgt at kontakte dem adskillige gange, både telefonisk og via e-mail, uden held.

Det er yderst utilfredsstillende og uprofessionelt, at man som kunde skal bruge så lang tid på at få sine egne penge tilbage – uden nogen form for respons.

2025幎7月12日
自発的なレビュヌ

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Avis Aarhus Centrum. Hele processen var nem og professionel fra start til slut.

Christian, som hjalp mig, var utrolig venlig, professionel og meget hjÊlpsom. Han tog sig tid til at forklare det hele ordentligt og sÞrgede for, at alt gik hurtigt og gnidningsfrit. Man kunne virkelig mÊrke, at han gerne ville give en god service og sikre, at man fÞlte sig godt behandlet som kunde.

Det gjorde hele oplevelsen meget mere behagelig, og jeg vil helt klart anbefale Avis Aarhus Centrum – isÊr tak til Christian og de andre for den gode service!

2026幎3月13日
自発的なレビュヌ

Never the car class reserved

This is the 3rd time I tried to rent a premium full size car by AVIS, and the 3rd time the reservation was changed to smaller a smaller car. first 2 times in Germany and now in Denmark
First time we didnt know utill we were there, second time they called us just 2 hours before pickup. This time i recieved an email 4 days ahead

2026幎3月16日

FejlopkrÊvning

Lejede biler igennem Avis i LA og 4 x på Hawaii. Lidt blandede oplevelser, både god og dårlig service. På en af Þerne fik vi en bil, som ikke var rengjort. Der var kaffe stÊnk flere steder indeni bilen, og vi oplevede meget uhÞfligt personale, da vi bad om en ny og ren bil. Det vÊrste er dog, at de på den ene af billejerne har opkrÊvet for benzin og ekstra forsikring, noget vi aldrig har sagt ja til, da vi ikke blev spurgt om det. Jeg har kontaktet deres kundeservice, som fastholder at vi selv har sagt ja, selvom det ikke er korrekt. Hvorfor skulle vi bede om ekstra forsikring og betale for benzin, når vi på alle 5 destinationer har leveret fuld tak. Jeg går nu via mit mastercard og får refundering. Jeg har vÊret i rejserbranchen i over 30 år, trist udvikling for Avis, som altid var et af de bedste tidligere. Book ikke via dem.

2025幎10月4日

Livsfarlig lejebil

Livsfarlig lejebil

Vinduesvisker er så slidte de slÞre hele ruden - er på Island hvor det er livsnÞdvendigt, bilen er så beskidt man tror det er lÞgn forruden er så fedtet indvendigt og generelt er bilen skrammet, slidt, misligholdt og usikker og ulÊkker

2026幎2月5日
自発的なレビュヌ

håblÞs service og dobbelt betaling for 1 bil.

Vi havde booket en bil hjemmefra til 6 personer, bilen var betalt og vi havde fået det på bekrÊftelse.
da vi ankommer til lufthavnen, så har de ikke en bil til 6 personer og de tilbyder os en til 5 personer. (vi er 6 personer på rejsen)
vores eneste mulighed af nu at afbestille og sÞge om refusion. meget uholdbart når vi står med 4 teenagere og en lang rejse i bagagen.
Da vi har afbestilt det hele, så kan de pludselig godt finde en 6 personers bil til os, men den er ikke rengjort og koster nu 1500kr. mere end den vi havde booket og betalt hjemmefra. Vi er håblÞse trÊtte af situationen, men de lover at vi kan få refunderet det belÞb som vi betaler ekstra for.
Vi har nu betalt for 1 bil hjemmefra som vi aldrig har fået og betalt for endnu en bil som er dyre end den oprindelige.
Vi har klaget flere gange og efter 6 uger får vi refunderes de oprindelige belÞb refunderet, så vi kun har betalt for "bil nr 2" men de nÊgter at give os kompensation for den dyre bil som heller ikke var klargjort eller rengjort.

håblÞst. Vi kan på ingen måder anbefale Avis til nogen og vi kommer aldrig til at bruge dem igen.

håblÞs service.

2025幎11月7日
自発的なレビュヌ

Enestående service – Avis CPH leverer hver gang!

Enestående service.

Jeg har lejet bil hos Avis i KÞbenhavns Lufthavn de sidste fire år, og min oplevelse er altid den samme: Fantastisk service fra start til slut. Men denne gang overgik de virkelig sig selv.

På grund af en kraftig forsinkelse ankom jeg hele 5 timer senere end planlagt. Jeg havde givet Avis besked undervejs, og da jeg endelig landede trÊt og brugt, blev jeg mÞdt af en effektivitet, man sjÊldent ser. De var fuldt opdateret på min situation, og alt stod snorlige og klar til afgang.

En sÊrlig tak til Hanna
En helt sÊrlig tak skal lyde til reprÊsentanten Hanna. Hun gjorde hele forskellen! Hanna sÞrgede ikke bare for en lynhurtig proces, men hun havde også sÞrget for en fantastisk opgradering, som virkelig reddede min dag efter den lange rejse. Hendes professionalisme og varme personlighed bekrÊfter kun, hvorfor jeg bliver ved med at vÊlge Avis.

Hvis du vil have en stressfri billeje i KÞbenhavn, hvor der er styr pÃ¥ detaljerne – selv nÃ¥r planerne skrider – sÃ¥ er det her, du skal booke.

Tak for endnu en god oplevelse, Avis – og isÊr tak til Hanna!

2026幎1月25日

Billeje forespÞrgsel

Jeg kiggede på billeje, fandt bilen og tilmeldt hvad jeg nu skulle bruge.
pris 6800. inkl. 800 km. Ikke bestilt.

Kigger lige dagen efter.
Ny pris 7200 kr. Inkl. 800 km. Ikke bestilt

Samme dag
Snakker med en person på et udleveringssted om et tilbud.
Ny pris 8500 kr. Inkl. 900 km ikke bestilt

Samme dag 2 timer senere.
Snakker med ny person.
Ny pris 7800 kr. Inkl. Fri km.

Fedt, takker ja, ikke betalt.
For en pris på mail 7800 kr.
for det hele.

Dagen efter ( i dag ) ringer jeg og vil sÞrge for at betale. Meen
Ny pris 11.300 kr.

Nej tak, det F ikke i orden.
Kigger for sjov efter bilen igen inde på hjemmesiden.
Ny pris over 15000 kr inkl 800 km

Det er bare et par dage, men over 1 nat, gået fra 7800 kr inkl. Fri km. Til over 15000 kr inkl. 800 km.

Jeg fandt et nyt sted at leje bil.

2026幎1月23日

DÃ¥rlige og arrogante medarbejdere

Dårlige og arrogante medarbejdere, som forsÞger at sÊlge ekstra ydelser. Hvis man ikke Þnsker dette, bliver medarbejderen uhÞflig og nedladende.

Jeg vil ikke anbefale Avis pÃ¥ Madeira (Avis Aluguer de Carros – 9000 Funchal). Bilen var fyldt med fejl og buler og kunne ikke trÊkke, nÃ¥r man kÞrte op ad bakke.

Vores ferie blev Þdelagt, og vi afleverede bilen to dage fÞr tid.

Bestil ikke bil gennem Spies eller andre rejseselskaber, da der ingen hjÊlp var at hente.

2025幎12月22日

Svindelfirma

AVIS har svindlet os flere gange. Og glem alt om kundeservice.
Pas på med tillÊgsydelserne, som pålÊgges selvom man afviser dem. Vi foplevet at bestille bilen i Danmark med ALLE tÊnkelige ydelser og så pålÊgges de samme services igen på kontrakten i udlejningsafdelingen i udlandet.

Nu har vi af flere omgange oplevet at de pålÊgger adskillige ekstra tillÊgsydelser, trods vi takker nej. De gemmer sig på kontrakten, så jeg kan anbefale at nÊrstudere denne inden du skriver under. Man må formode at de får provision af dette.

2026幎1月7日

Really bad experience.

Really bad experience.

We were insulted by welcome staff and treated like worthless people.
Upon bringing the car back, they pretend we had made a very small (3,5 cm) damage to the wheel, which we didn't (we could not check the car upon pick up because it was in a dark parking area) and they are now charging us 500 euros!!
To anyone renting a car, apply the avis / budget staff own advice: "next time, if you are not happy, do rent somewhere else"
Outrageous!!!

2026幎1月11日

Meget dårlig sagsbehandling

Jeg har fået totalskadet min bil af en Avis bil.
Bilen er lejet hos Avis i Viby J, i Århus.
Ham der har gjort det, har givet mig alle sine oplysninger, og har udfyldt en skadesanmeldelse, så alt burde egentligt vÊre i den skÞnneste orden. Der er bare det problem, at efter snart 3 uger, har personalet i Viby J, stadig ikke indsendt papirer til deres forsikringsselskab.
Det er under al kritik, at jeg skal gå og vente så lÊnge på at de får taget sig sammen. Jeg har mistet min bil, men de gÞr INTET for at få sendt de papirer.
Avis Viby J, kan på ingen måde anbefales!

2025幎12月12日
自発的なレビュヌ

Illegal to drive the car that was booked!

On pick-up of car (in Nov in a snowy Denmark) I was told car did not have winter tyres and that it was illegal to drive a car in ice or snow without them!

So they rented a car to me that could not legally be driven! Seemingly, they saw this as an optional extra (for which you have to book in advance). Hidden in the small print it did mention the requirement for winter tyres and a cost, but there was no indication of such advance booking requirement.

Besides, I don't think that the car being drivable is an optional extra! Maybe I should have checked whether the steering wheel was included too!

2025幎11月22日
自発的なレビュヌ

LÞgne og opdigtede skader!

LÞgne og opdigtede skader!
Lejede en bil gennem Avis. Ved aflevering hÊvdede de enrids på didespejlet var en ny skade, hvilke jeg ikke var enig i.
To dage senere hÊvder Avis pludseligt yderligere en skade på bilen. Jeg beder om dokumentation i form af billeder.
De billeder de sender er taget så tÊt på bilen at det er umuligt at de HVOR på bilen skaden er.
Henover en måned har jeg nu i 5 mails bedt om ordentlige billeder og HVOR på bilen skaden er. Avis eneste svar er "vores dokumentation er fyldestgÞrende".
Heldigvis dÊkkede min forsikring men det Êndrer ikke ved at Avis forsÞgte at snyde sig til at kev betalte yderligere en skade som intet havde at gÞre med min lejeperiode. Snyd og humbug!

2025幎11月8日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ