KÊmpe anbefaling. Elsker deres produkter! Jeg sÊtter også stor pris deres gode service og den hurtige respons. Har handlet der flere gange nu.
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÊmpe anbefaling herfra. Jeg er stor tilhÊnger af AYAVAs produkter til bÞrn, i sÊr deres spisetidsprodukter - de gÞr en travl hverdag lettere og mere overskuelig. Produkterne er pÊne, enkle og ho... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kÞbte sidste Ã¥r udskiftnings hoveder til vores solar buddies. Det nye hovede lugtede meget kraftigt og jeg huskede at det stod pÃ¥ hjemmesiden at det var en reklamationsfejl. Jeg valgte at skrive t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I forbindelse med PostNord har fÃ¥et smidt min forsendelse vÊk ringede jeg og talte med Christina. Her mÞdte jeg et kÊmpe servicegen og forstÃ¥else for min frustration. Inden lÊnge havde jeg en mail i m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos AYAVA bestrÊber vi os på at finde produkter som er med til at gÞre hverdagen for forÊldre lettere. Alle produkter er nÞje udvalgt og brugt af mine bÞrn og jeg. For os handler det om at vi kan bruge mere tid sammen med vores bÞrn og bekymre os mindre om oprydning eller spild. Vi prÞver at fokuserer på produkter, som gÞr det lettere for dig og sjovt for dine bÞrn. Lige fra spisetid til legetid.
TÃ¥rnvej 97E, 2610, RÞdovre, ãã³ããŒã¯
Har handlet der flere gange nu.

AYAVA ããã®åç
LÊkre produkter til pengene og hurtig levering ðð»

AYAVA ããã®åç
Meget god service og lÊkre produkter!

AYAVA ããã®åç
I forbindelse med PostNord har fået smidt min forsendelse vÊk ringede jeg og talte med Christina. Her mÞdte jeg et kÊmpe servicegen og forståelse for min frustration. Inden lÊnge havde jeg en mail i min indbakke med oplysning om, at der nu var en ny forsendelse på vej til mig. Christina tilbÞd sågar at sende pakken med hjemmelevering til trods for den oprindelige ordre var bestilt til en pakkeshop. Ikke sidste gang jeg handler her og kan kun sende den stÞrste anbefaling til andre samt taknemmelighed til AYAVA og Christina.

AYAVA ããã®åç
Produkterne er så fine og min sÞn elsker smoothie toppene!
Det gÞr det sÃ¥ nemt og han elsker han selv kan sidde men sin grÞd etc. og sÃ¥ er det bare dejligt at man selv har frie hÊnder til at kunne spise selv samtidig ð
KÊmpe plus herfra.
Udover det har vi fået en super service af Christina Maj, som er sÞd, hurtig og imÞdekommende.
Super webshop med mange ting til Þnskelisten ogsÃ¥â¥ïž

KÊmpe anbefaling herfra.
Jeg er stor tilhÊnger af AYAVAs produkter til bÞrn, i sÊr deres spisetidsprodukter - de gÞr en travl hverdag lettere og mere overskuelig. Produkterne er pÊne, enkle og holdbare. Jeg har bl.a. anbefalet snackboksen âMeliiâ til alle mine veninder, som ogsÃ¥ bruger den til deres bÞrn. God som supplement til madpakken, nem at have med pÃ¥ tur og de smÃ¥ rum sikrer, at maden forbliver adskildt under transportering. OpstÃ¥r behovet for reklamation er du garanteret hurtig respons og god service.

AYAVA ããã®åç
Havde bestilt lidt til bÞrnevÊrelserne. Pakken kom hurtigt og varerne er så fine.

AYAVA ããã®åç
Jeg kÞbte sidste år udskiftnings hoveder til vores solar buddies. Det nye hovede lugtede meget kraftigt og jeg huskede at det stod på hjemmesiden at det var en reklamationsfejl. Jeg valgte at skrive til Christina selvom jeg fÞrst havde taget produktet i brug et år senere. Hun tilbÞd pengene retur eller sit eget produkt, da hun ikke forhandlede det produkt vi havde kÞbt. Jeg fik et samlet sÊt Ayava Sunshell applikator med reservedele. Jeg fik hurtigt svar på mine mails og det var en rar oplevelse.

AYAVA ããã®åç
Har intet at sÊtte en finger på. Fede produkter (bestilte genanvendelige grÞdposer og begynderskeer), nem og brugervenlig hjemmeside og hurtig levering. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Ayava.

AYAVA ããã®åç
Vi havde en solcreme-applikator, som var gået i stykker. Vil elsker produktet og Christina svarede os hurtigt og gav os den bedste service. Kun rosende ord herfra.

AYAVA ããã®åç
Jeg bestilte bidesutter til min sÞn fredag d.7/2 kl.3 om natten og har idag lÞrdag d.8/2 kl.9 modtaget pakken. Min sÞn er allerede helt vild med sutterneððŒððŒ
KÊmpe anbefaling herfra

AYAVA ããã®åç
Har kÞbt bidesutter til min lille mand, virkelig god service da jeg skal henter varerne. Skiver de og spÞrger hvilken da jeg kunne tÊnke mig at komme! Tak for gode produkter som er faldet i god jord her hjemmeððœ

AYAVA ããã®åç
Meget positiv! Vi kÞbte nogle hoveder til smoothieposer og de er VIRKELIG gode. Har allerede anbefalet ril mÞdregruppen :D

AYAVA ããã®åç
Fantastisk service, da der var knas med at få en ordre igennem pga. Udfordringer fra leverandÞren. Virkelig god kundeservice og hurtig behandling så ordren kunne lÞses alligevel. Top service!

AYAVA ããã®åç
Super god service og vejledning. Jeg havde lidt forskellige spÞrgsmål til min ordre og fik hurtigt svar. Der skete en fejl med ordren, men igen var kommunikationen hurtig og vi fandt en super god lÞsning, som jeg bestemt kun kan vÊre tilfreds med.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã