Fijne spullen, snelle levering. Zeer goede prijs. Alleen wat kleine problemen gehad met de powerbank. Over het algemeen zeer tevreden
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Beste, prijs is zeer goedkoop vergeleken met andere gelijkaardige producten op de markt. Dit kan je op sommige punten echter ook merken aan de kwaliteit. De sluiting van het doorzichtige zakje van de... ãã£ãšèŠã
Prima keuze, heb de waterfles cadeau gedaan aan mijn nichtje. Van haar kreeg ik te horen dat ze er héél veel plezier van heeft. Ze kan gewoon kraanwater drinken in Australië, zonder er ook maar enige... ãã£ãšèŠã
Uitstekend, bestelling gaat makkelijk, levering was supersnel geregeld zelfs naar een afwijkend adres, alleen de TT code van het pakket heb ik nooit ontvangen (terwijl ik daar een mail over zou krijge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Ga voorbereid op avontuur met Backpackkit. Onze producten zijn geselecteerd door ervaren backpackers.
é£çµ¡å
Europalaan 20, 3526 KS, Utrecht
- info@backpackkit.nl
- www.backpackkit.nl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Degelijk materiaal en super snelleâŠ
Degelijk materiaal en super snelle levering. Enige kleine minpuntje is reactie snelheid via Facebook messenger.
Snelle levering!
Snelle levering en heel vriendelijkâŠ
Snelle levering en heel vriendelijk geholpen! Kan het iedereen aanraden. Goede service
Goede producten
Goede producten, snelle bezorging en een super correcte afhandeling van een klacht die ik had.
De serves was snel maar 6 euro voor eenâŠ
De serves was snel maar 6 euro voor een brievenbus pakket is wel een beetje overdreven.
Goede service. Eerst was er een probleem met de bevestigingsmail, via de site een vraag gesteld en antwoord gekregen dat er een probleem was, maar dat bestelling was ontvangen. Daarna verkeerd product geleverd, dit werd snel opgelost en het verkeerd geleverde product kreeg ik cadeau.
Top spullen!!
Snel geleverd
Snel geleverd, de tas ziet er goed uit.
De kwaliteit wordt getest in december
Snelle en correcte levering van mijnâŠ
Snelle en correcte levering van mijn bestelling!
Fijne ervaring en website
Snel geleverd, producten netjes gelabeld en fijne website.
goede nette levering
Altijd optijd!
Snelle service.Heb goederen nog nietâŠ
Snelle service.Heb goederen nog niet gebruikt, kan voorlopig geen oordeel daaromtrent vellen.
Prima levering en info verstrekkingðð»
Originele producten
Originele producten, redelijke prijzen, snelle levering.
Hele goede service
Heel erg blij met de opvouwbare rugzakken die we bij Backpackkit hebben besteld. En vooral erg te spreken over de snelle reactie en oplossing toen de levering niet helemaal compleet bleek te zijn. De volgende dag hadden we het artikel al binnen en kregen we er nog een presentje bij! Topservice!
Top service.
Ik heb een Lakenslaapzak besteld. Super snelle service! Ook natuurlijk een erg goed product, fijn materiaal, blij mee ! :)
Goede kwaliteit/prijs verhouding.
Kwaliteit van de producten is goed, zeker gezien de prijs - de website info kan wat mij betreft iets beter/duidelijker. Snel alles ontvangen. Kom er terug.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ