Fijne spullen, snelle levering. Zeer goede prijs. Alleen wat kleine problemen gehad met de powerbank. Over het algemeen zeer tevreden
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Beste, prijs is zeer goedkoop vergeleken met andere gelijkaardige producten op de markt. Dit kan je op sommige punten echter ook merken aan de kwaliteit. De sluiting van het doorzichtige zakje van de... ãã£ãšèŠã
Prima keuze, heb de waterfles cadeau gedaan aan mijn nichtje. Van haar kreeg ik te horen dat ze er héél veel plezier van heeft. Ze kan gewoon kraanwater drinken in Australië, zonder er ook maar enige... ãã£ãšèŠã
Uitstekend, bestelling gaat makkelijk, levering was supersnel geregeld zelfs naar een afwijkend adres, alleen de TT code van het pakket heb ik nooit ontvangen (terwijl ik daar een mail over zou krijge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Ga voorbereid op avontuur met Backpackkit. Onze producten zijn geselecteerd door ervaren backpackers.
é£çµ¡å
Europalaan 20, 3526 KS, Utrecht
- info@backpackkit.nl
- www.backpackkit.nl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super snelle levering!
Heldere en snelle communicatie
Heldere en snelle communicatie, levering en after sales. Betrouwbaar.
goede start voor backpackers
goede start voor backpackers. Duidelijke site, uitgebreid aanbod, snelle levering.
Voor jong en oud: het beste voor op reis!
Geen gezoek, alles handig voor op reis! Hier is over nagedacht ðen alles van uitstekende kwaliteit !!
prima service
Genoeg opties en er is aan alles âŠ
Genoeg opties en er is aan alles gedacht. Heel erg handig vooral als je voor het eerst gaat backpacken en geen idee hebt waar je moet beginnen. De prijzen zijn ook zeer redelijk en het zijn kwalitatief goede producten. Erg tevreden!
Snelle levering en de spullen zien er âŠ
Snelle levering en de spullen zien er kwalitatief goed uit. Aanrader!
doen waar je voor staat
- correcte afhandeling
- goederen zijn ontvangen in overstemming wat er aangeprezen wordt
goede klant en leverancier afstemming
Ãén artikel niet geleverd
Spullen keurig op tijd gekregen. Helaas deed de zaklamp het niet toen ik er batterijen in gedaan had en één artikel, kleine lichtgewicht handdoek zat er niet bij terwijl deze wel besteld was.
Daar 2 dagen later mijn zoon op wereldreis ging heb ik hier geen werk meer van gemaakt
Snel geleverd
Snel en adequaat
Snelle levering van onze spulletjes
Snelle levering van onze spulletjes. Contact gehad via de chat of er evt nog een kortingscode beschikbaar was (we blijven backpackers natuurlijk) en die kregen wij meteen!
Snel & compleet bestelling ontvangen
Snel & compleet bestelling ontvangen. Geen op- of aanmerkingen.
Alles op tijd en in goede staat geleverd!
Op het laatste moment nog meerdere producten besteld voor een kano vakantie in Zweden. Alles is perfect op tijd en in goede staat binnengekomen. Hierdoor kon het nog mee op vakantie waar de producten zeer goed van pas zijn gekomen!
De handdoekjes zijn super en een goede âŠ
De handdoekjes zijn super en een goede afhandeling van de order...
Goede en duidelijke website
Goede en duidelijke website. Alleen na de bestelling was het vrij onduidelijk of jullie mijn order hadden ontvangen, ik was vrij onzeker of mijn bestelling wel zal aankomen. Dit had te maken met het feit dat ik niet direct een bevestiging kreeg na mijn aankoop (wat je bij de meeste online-webshops wel krijgt). Je werd dus slecht op de hoogte gebracht van de verdere voortgang van de bestelling.
Overzichtelijke website met uitstekende service!
Handige, overzichtelijke webshop met duidelijke foto's en relevante uitleg mbt de aangeboden producten. Na mijn eerste bestelling was het even wachten op een orderbevestiging of track&trace code maar werd na een e-mailtje keurig op de hoogte gehouden. Ook enkele ontbrekende artikels werden de dag nadien zonder moeite na-geleverd.
Bedankt voor de persoonlijke & efficiënte service!
Doe zo verder!
Fijne ervaringen als voorbereiding voor de reis
Duidelijke site en snelle verzending. Producten zoals verwacht en van goede kwaliteit.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ