Imponerende god kunde service. I badgeland går man langt for sine kunder også de små. Hvis der er udfordringer smider man alt i hænderne for at hjælpe. Der er super god kommunikation hele vejen ig... もっと見る
企業が回答しました
Stort udvalg af ting, man ikke kan få andre steder, men ærgerligt, at der er reflekser, man kun kan købe i store mængder af, så mig som privatkunde er afskåret fra at købe dem. Selve købet gik gnid... もっと見る
企業が回答しました
Redigeret anmeldelse. Efter meget lang ventetid fik jeg produkterne. Svarer til forventning. Kundeservice har hele vejen svaret mig. Så nu får I 5 stjerner. Mvh Vibeke. Jeg har ikke modtaget n... もっと見る
企業が回答しました
Badgeland sælger alt i reklameartikler. Skal du på messe eller vil du gerne brande jeres firma så er Badgeland et oplagt valg. Vi sælger mange produkter fra kun 1 styk så private er selvfølgelig også velkommen som kunder. Kontakt os allerede idag og fortæl os om hvad du mangler. Produkter som vi f.eks. er gode til: Magneter, nøgleringe, drikkedunke, midlertidige tatoveringer, badges, klistermærker, pins, mindemønter, emblemer, muleposer, profil tøj, vand med logo, paraplyer, badgemaskiner, nøglesnore, armbånd og alt muligt andet.
Teglbækvej 6, 8361, Hasselager, デンマーク
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Selve købet gik gnidningfrit. Jeg handler der gerne igen.
Imponerende god kunde service.
Der er super god kommunikation hele vejen igennem, og alt i alt betyder det at jeg har et smukt produkt og en rigtig god oplevelse af firmaet.

Badgeland Danmark からの回答
Jeg har både som privatperson og gennem virksomheder haft rigtig dårlige oplevelser. Hurtigt svar på mail, men intet ønske om at hjælpe. Har også fået annulleret ordrer, da det ikke kunne leveres alligevel, selvom vi havde haft dialog på mail, hvor levering var blevet lovet.

Badgeland Danmark からの回答
Hurtig ekspedition og hjælpsom support
Phuong fra kundeservice var flink til at hjælpe os med noget design, som drillede. Og selv om vores bestilling fik et lille tryk under forsendelsen, var hun hjælpsom og sendte os med det samme en ny.
Vi er meget tilfredse og vil helt sikkert bruge Badland igen :-)

Badgeland Danmark からの回答
Vi har købt 140 armbånd til brug i forbindelse med vores Børnefestival i børnehuset. Desværre har armbåndene vist sig at være af meget dårlig kvalitet. Låsene fungerer ikke som de skal, og mange armbånd faldt hurtigt af. Derudover knækkede flere bånd – selv på voksne, som ikke belastede dem.
Vi har forsøgt at kontakte jer to gange via mail uden at få svar. Det er yderst utilfredsstillende, især når produkterne er en central del af et arrangement for børn.
Vi kan ikke anbefale man køber orangefarvet bånd herfra

Badgeland Danmark からの回答
Alt i orden og hurtig levering (bestilling uden tryk)

Badgeland Danmark からの回答
Meget hjælpsom og god kundeservice i forbindelse med køb.

Badgeland Danmark からの回答
Deres produkt lever ikke op til det man ser på hjemmesiden. Vores tryk var meget falmet i farven og Badgeland vil ikke rette fejlen eller give pengene tilbage.

Badgeland Danmark からの回答
Det trækker desværre ned i anmeldelsen da bestillingen registeret i PostNord appen 10 februar 2025 i fakturaen lyder den sendes inden for 2 - 3 arbejdsdage hvilket vil sige ikke efter den 17 februar 2025. (Bestilte varen 8 februar 2025) ventede mere end en uge på min levering har før købt hos jer hvor leveringen var hurtigt.
Denne gang var det dog skuffende.

Badgeland Danmark からの回答
Helt igennem en perfekt oplevelse, hurtig og sikker levering, dejligt sted at handle, mange spændende ting.
Super

Top klasse kunde service
Tak for super oplevelse og fantastisk kundeservice.
Købte et produkt som skulle bruges samme uge.
Bestilte mandag - havde min pakke tirsdag.
Det er virkelig top klasse - Tak for hjælpen og hurtig ekspedition.

Badgeland Danmark からの回答
Stort udvalg og hurtig levering.
Er dog lidt dyre hvis man bestiller et lille antal, selv hvis det er en del af sortimentet. Kvaliteten kan der ikke sættes en finger på

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。