Niet alles was voorradig bij de bestelling. Ik kreeg de keuze om alles in 1 keer of in delen te leveren. Daardoor werden extra ritten vermeden. Ik stuurde enkele stuks retour. De retour werd perfect... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Wel op slechts één dag ontving ik het bestelde artikel Een prachtige badjas van zeer goede kwaliteit Meer nog ik had oorspronkelijk de verkeerde kleur besteld en teruggestuurd en ook na een dag k... ãã£ãšèŠã
Na ik bestelde krijg ik enkele dagen later bericht dat de levering wat vertraging had opgelopen . Heel fijn dat de klant zo snel mogelijk op de hoogte gebracht wordt , in veel gevallen hoor je niets... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Badkamerstore ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
â Gratis retourneren
â Achteraf betalen
Bij Badkamerstore kunt u terecht voor al uw badkameraccessoires, badtextiel en toiletaccessoires. Wij zijn een online winkel met een divers aanbod aan topmerken zoals Blomus, Aquanova, Decor Walther, Vossen, Tiger en Walra. Wij verkopen alleen de beste kwaliteit producten voor uw badkamer en toilet zodat u jarenlang kunt genieten van uw aankoop.
Ga naar Badkamerstoreé£çµ¡å
Schouwrooij 9, 5281 RE, Boxtel, ãªã©ã³ã
- klantenservice@etrias.nl
- www.badkamerstore.nl
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Zeer snelle levering en materiaal isâŠ
Zeer snelle levering en materiaal is van zeer goede kwaliteit
Niet alles was voorradig bij deâŠ
Ik stuurde enkele stuks retour. De retour werd perfect afgehandeld.
Bedankt ook voor de wasvoorschrift.
Ik had nog nooit van jullie bedrijfâŠ
Ik had nog nooit van jullie bedrijf gehoord en dan is het altijd een gok om te bestellen, maar het is goed uitgepakt, qua kleur, afmeting en design.
Zo mooi, ben er erg blij mee.
En pluspunt: heel snel geleverd.Dank
Mooi artikel
Wel op slechts één dag ontving ik het bestelde artikel
Een prachtige badjas van zeer goede kwaliteit
Meer nog ik had oorspronkelijk de verkeerde kleur besteld en teruggestuurd en ook na een dag kreeg ik al bevestiging dat het artikel terug ontvangen was
Ik vind het wel spijtig dat ik meer dan een week op mijn geld moet wachten voor mijn retour die ik enkel even uitgepakt heb en terug in de verpakking heb gestoken is zelfs niet gepast
Bestelling is incompleet geleverd
2 bestellingen voor badtextiel gedaan in twee verschillende kleuren. Beide bestellingen zijn incompleet geleverd. Er is 2x een set van 3 handdoeken besteld. 2x een aangebroken zak met 1 handdoek ontvangen. Niet eens de moeite genomen om de zakken weer netjes dicht te maken. Heel erg vervelend!!
Producten conform beschrijving en goedeâŠ
Producten conform beschrijving en goede kwaliteit. Altijd super snel opgestuurd!
Snelle levering en hele mooie kwaliteitâŠ
Snelle levering en hele mooie kwaliteit badjas.
Ik had 2 maten besteld en ook de retour is makkelijk te regelen.
Top kwaliteit en super prijsje zeerâŠ
Top kwaliteit en super prijsje zeer snel bezorgd
Keurige aflevering
Keurige aflevering, kon zelfs kiezen voor een deelbestelling,omdat de badmat er nog niet was.
Vond dit zelf niet nodig
Vlugge en correcte leveling.
Vlugge en correcte leveling.
Prijs-kwaliteit produkt zeker in orde!!
Een heel mooie en vrouwelijke badjasð©·
Een heel mooie en vrouwelijke badjasð©·
De maat is inderdaad XS, maar zelfs als je een kleinere maat hebt, past hij een XXS. De badjas is licht van gewicht, zit prachtig en is comfortabelð©·
Snelle levering en goed produkt.
Blij met product, maar contact met klantenservice verliep traag
Mooie korting, prachtige handdoeken. Eén bestelde handdoek bleek toch niet leverbaar en daarna werd het een moeizame ervaring met de klantenservice. Heel wat mails en belletjes verder, is het nu eindelijk rond. Uiteindelijk tevreden met het product, maar de afhandeling had sneller gekund wat mij betreft
Mooi product
Mooi product. Wel aan de prijzige kant, maar tevreden over aankoop. Levering duurde lang, maar klantenservice reageerde erg snel en behulpzaam. Een deel bestelling was mogelijk toen ik erna vroeg, aangezien 1 vd 2 producten eerder binnen was.
De verzending en verpakking was keurigâŠ
De verzending en verpakking was keurig verzorgd, en ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending.
De badjas was qua maat precies goed, en netjes afgewerkt.
Alleen is hij wel erg pluizig.
Mijn vrouw paste m aan op een zwart t_shirt, en zat helemaal onder de pluizen.
Very good customer service
Very good customer service. Asked to cancel an order. This was confirmed within minutes and refunded very fast. New order now places for different items. Good and trustworthy store!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ